یکی از جذابیتهای پاتوق عطربازها همیشه این بوده که افراد مختلف، نظرات متفاوت و گاهی کاملا برعکس همدیگر در مورد یک اسانس خاص ابراز کنند. به نظر من اسانس توباکووانیل یکی از بهترین اسانسهای پاتوق هست و رایحه و نتهای کاملا شفافی داره. نت تنباکوی توباکو که اولین نتی هست که مشام میرسه اینقدر غلیظ هست که حتی برای برخی شاید قابل تحمل نباشه. در مورد نت وانیل هم من عاشق بوی وانیل هستم و دستی هم بر کیک و شیرینی پزی هم دارم. تا به حال انواع مختلف وانیل رو تست کردم، حتی چوب وانیل و اسانس سیاه رنگ وانیل خالص رو هم از نزدیک بو کردم. به شخصه تا به حال بوی وانیلی خالص تر از وانیل توباکووانیل در میان عطرها و اسانسها به مشامم نخورده. گرچه بوی وانیل پگاسوس هم در جای خود تحسین برانگیزه.
نظرها همیشه متفاوت هست چون هر کسی نسبت به هر بویی یک واکنشی نشون میده.
بنده خیلی ادکلن زیاد دارم به نوعی کلکسیون شدن با دنیای اسانس بیگانه بیگانه هم نبودم.
در کل بعضی از کارها واقعا لذت بخش بود بعضی اصلا در مورد تنباکو وانیل بله بنده هم مثل شما دستی در آشپزی دارم برگه وانیل اصلی رو هم اکثر اوقات استفاده می کنم به جای پودر اسانس وانیل (که همه فکر میکنن وانیل اصلی هست !!!) اما بازم میگم اینکار رو من بعد از ۱ ساعت دیگم بو کردم بوی تنباکو رو ازش نمیگیرم ! بنده دوست پیپی زیاد دارم ! انواع تنباکو هاشون رو بو کردم و هم کارهای تنباکویی داشتم. حناب دل آهنگ نقل و قول زدن ادکلن رو نباید با اسانس مقایسه کرد من اینکار رو نکردم اما چون پایه هردو کار اسانس عطر روغنی هست عملا فرقی نداره مهم کیفیت اون اسانس خالص هست. اما بازم حرفم همون اول هست بوی وانیل نمیاد و بعد از ۱ ساعت یک بوی خیلی ضعیفی رو میشه حس کرد. و همچنان شور هست ! نمیدونم چرا ! کارهای اصلی Tom Ford از نظر کیفیت رایحه عالی هستن نمونش Tom Ford Extreme که واقعا کیفیت رایحه بالایی داره. اما من این کیفیت رو در این اسانس ندیدم. البته این هم هست که شما همین رو به یکی دیگر از دوستان بدم شاید بگه به به چه بویی ! اما در مورد من خیر.
در مورد بلک افغان هم اونطور بگم که یکی از دلایل مهمی که من نتوستم باهاش ارتباطی برقرار کنم اسپری تی دی بود !!!! مثل زمانی که 212 vip رو بو کردم اولین چیزی که ذهنم اومد مخلوط اسپری ۸در۴ با عطر مشهدی بود !!!! برای همین هیچ وقت این ادکلن رو استفاده نکردم ! من همیشه میگم خاطره خوشایند بودن بو ها رو میسازه. (منظورم بو های خوب هست!) در این زمینه هم این بلک افغان بدجور تو ذق ما زد!
یک نکته ای رو من از تجربه شخصی ام بگم در آوردن اسانس های میوه و گیاه خیلی کار ساده تری هست تا در آوردن اسانس تخم و ریشه و همچنین موارد خاصی مثل چرم و... . در ۹۰ درصد مواقع کمپانی ها موفق نمیشن اسانس خویی رو با کیفیت بالا تامین کنن !
در کل اسانس های میوه ای رو من بسیار پسندیدم و از قضا از مشتریان ثابت این کارها میشم چرا چون ادکلن های میوه ای بجز موارد محدود ماندگاری کمی دارند. این ذات اون هاست چون میوه جات بخصوص مرکبات همیشه جزو نت تاپ نت هستند سریع تر از بین میزن و از طرفی غلظت اسانس ها بسیار بالاتر از ادکلن ها هست برای همین بیشتر می مونند. با این که من از طرفدارهای ادکلن های کمپانی هایی مثل Hermes و Serge Lutens هستم که در کارهای میوه ای هیچ رقیبی ندارن بخصوص هرمس با این حال کیفیت اسانس هایی رو که امروز دریافت کردم رو هم رده اون ها می بینم. اصلا بوهای مصنوعی نبودند و بسیار خوب نشت می کردند.
اما برای بو های متفرقه فکر نکنم دیگه سمت اسانس بیام. یک نکته ام که فکر کنم شاید یکم نظر من رو با بقیه متفاوت میکنه اینه که بنده ادکلن استفاده می کنم برای همین سیستم من یخورده شاید فرق کنه ! نمیدونم والا ! دیگه همین !
------------
دوستان همش از ترکیب روایح صحبت می کردند گفتم من یک تجربه خیلی اتفاقیم رو بگم ! من یکی از کلن های دمه دستی ام توی تابستان Encre Noire Sport هست خیلی هم دوستش دارم چون منو یاد جنگل های بارونی میندازه خیلی اتفاقی بوی این با اسانس کرید اونتوس کمی مخلوط شد. (بنده ادکلن Encre Noire Sport رو زده بودم) این بو واقعا دلنشینه !!!!!!! اصلا محشره ! اما بازم شک دارم چون اصلا یک بوی جدیدی میاد که من خیلی دوستش دارم !
------------
خوبی این مکان آزاد بودن نظرات هست در کل در مورد عطرها چه اسانس چه ادکلن آدم حرف هیچ کس رو نباید گوش بده باید خودش تست کنه ! والسلام ! همینو بس یعنی من بگم و آقای ایکس بگه دردی رو دوا نمیکنه تا دوستان خودشون با بینی خودشون بو نکنن !
------------
با تشکر از دوستان