درود و وقت بخیر؛منم یه عطر میخام اوریجینال با طعم تلخ و خنک و ماندگاری +48 ساعت !
قدیما گری وتیور رو خنک حس می کردم. الان برام خنک نیست! ماندگاریش بیش از 48 ساعته.
پی نوشت:
شامه ی من تازگی ها بلوآیس رو هم چندان خنک نمی گیره!
نمیدونم کدومشه! اما توصیفش با توصیف فردید عزیز می خونه. نسبتا خنکه و شیرینی خیلی کمی داره. ترکیبی از گل و میوه است. توش به نظرم تمشک هست.جناب آقا رضا آيا اين سمپل جديد كوئيزاس شما از نوع قرمزه يا خاكستري ؟
با تشكر
در خصوص مطلبی که نوشتین؛ عرض می شود که؛ سفارش دهنده در کیفیت اسانس خیلی نقش داره. یعنی قیمتی رو که برای تولیدکننده معین می کنه و میگه در این رنج می خوام در بیاری عطر رو؛
البته همون طور که برای جناب کشاورز در پ خ عرض شد؛
ته بضاعت بازار اسانس ایران؛ عطراییه که من دارم. از این بهتر در جهان امکان تولیدش آیا هست؟ حتما. منتهی وارد کننده ها بالاتر از این رو نمیارن چون توان فروشش رو ندارن (قیمت خیلی بالا در میاد) یا اساسا نیازی نیست چون همین کیفیت ارضا کننده است و سخت گیرترین افراد (یکیش خود من) رو راضی می کنه. برخی عطرها کلا تک گریده و این جور مواقع یا باید قید اون عطر رو بزنم یا همین گرید موجود رو بیارم. دلیل اختلاف قیمت هم اینه که طرف ناچاره اجاره مغازه و پول آب و برق و ... حقوق فروشنده - و مالیات مغازه - رو بکشه روی عطر. برای همین توسکان 2500 تومنی من ... میشه حدود 9 تومن ...