روي لباس بهتر از پوستهمیگم اسانس بیشتر رو لباس پخش و موندگاریش خوبه یا لباس؟
بعد چن تا پاف معموله ک میشه تشخیص داد پخش و موندگاری خوبی داره ؟
تصادفا دیروز بعد از ظهر که شما این مطلبو نوشتی بهرام تلفنی داشت برام تعریف می کرد که با ترکیب عود وود و توسکان و راکی مانتین چه عطر محشری ساخته و چقدر براش دلنشینه!امروز سمپل اورجينال عود وود تام فورد رو تست كردم همون بوي اسانسش رو ميده فقط پخش و ماندگاريش خيلي كمه
اول فكر كردم كيفيت عود اسانش خوب نيست ولي ميبينم كه اونم دقيقا همين رايحه رو ميده. كلا ديگه پرونده اين كار تام فورد رو بستم.
امروز سمپل اورجينال عود وود تام فورد رو تست كردم همون بوي اسانش رو ميده فقط پخش و ماندگاريش خيلي كمه
اول فكر كردم كيفيت عود اسانش خوب نيست ولي ميبينم كه اونم دقيقا همين رايحه رو ميده. كلا ديگه پرونده اين كار تام فورد رو بستم.
روي لباس بهتر از پوسته
درود و آدینه همه دوستان به خوشی ؛
تصادفا دیروز بعد از ظهر که شما این مطلبو نوشتی بهرام تلفنی داشت برام تعریف می کرد که با ترکیب عود وود و توسکان و راکی مانتین چه عطر محشری ساخته و چقدر براش دلنشینه!
منم بهش از تجربه یکی از دوستان گفتم که بلک افغان رو با کاپیتان بلک زرد ترکیب کرده بوده و خودمم خالص روی پوست کنار هم تست زدم و برخلاف تصور اولیه ام که فکر نمیکردم چیز جالبی از آب دربیاد ؛ توجهم بهش جلب شد!
به خود بهرام هم گفتم که تا دلیلی برای ترکیب در یک ظرف نداشته باشم اسپری همزمان رو ترجیح میدم و توصیه می کنم (قابل توجه @Yousof876 عزیز) اما بهرام گفت توسکان و عود وود رو اگه اسپری همزمان بکنیم نت زعفرون تقویت میشه (برخلاف میلش و دقیقا مطابق خواسته من!) برای همین ترکیب کرده که چرم توش برجسته بشه در کنار عود (تلاش برای بازسازی عود لدر مونتال)
پی نوشت:
اخیرا تیتراژ پایانی سریال شهرزاد با صدای محسن چاوشی رو شنیدم که بسیار توصیه می کنم.
غم جمعه عصر و غریبی حصر و ... از اینجا بشنوید.
آرش جان چند مدل عود داریم در عطرها؟ صندل کدوم نته؟ اسانسهای طبیعی از رایحه های اصلی آمریکایین؟ 10 درصد اسانسه بقیه اش چیه؟ چه جوری داری ازشون استفاده می کنی ....عود عربی و صندل.