سلام
وقت بخیر
اول بگم که از خوندن تاپیک فوق العادتون لذت بردم!
عطرباز نیستم و شامه قوی هم ندارم که بتونم نت به نت عطرها رو درک کنم(نمیدونم چطوری باید اینکارو بکنم). یه مصرف کننده معمولیم که میخوام شیک باشم
اما متاسفانه نمیدونم چطوری انتخاب کنم!
متاسفانه و خیلی متاسفانه دقیقا موقعی با شما و تاپیکتون آشنا شدم که از یک جای دیگه خرید کردم.
من خیلی دوس دارم چیزی که استفاده میکنم تک و خاص باشه، چیزی که کمتر بوییده شده. یعنی طوری نباشه که عادی شده دیگه!! جذاب باشه و اسمشو بپرسن. همیشه دوس دارم خط بو داشته باشه!
از روایح سرد خوشم میاد. البته بعضیاشون واقعا خنکیشون حس میشه مثل آکوا بولگاری ولی اونتوس که میگن سرده، من سردیشو حس نمیکنم و تا نخونده بودم فکر میکردم گرمه! امروز هم چندبار بو کردم اما همچنان به نظرم گرم بود، شاید باید یاد بگیرم و دیدگاهمو عوض کنم.
میخوام تلخ باشه، ولی فکر میکنم فقط از اسم تلخ خوشم میاد! یا شاید هم عطر تلخ با کیفیتی بو نکردم.
یه مدت از تق هرمس استفاده کردم(عطر). ولی بعدش با کرید اونتوس آشنا شدم(ادکلن جیبی و جدیدا عطرش رو استفاده کردم). یک ادکلن جیبی آکوا بولگاری هم استفاده کرد.
تق هرمس خوب بود. اولین بار با بو کردن تق هرمس دیدم که بوهای خاصی هم میتونه وجود داشته باشه که مثل بقیه عطرا شبیه هم نیست تُنشون(گفتم که زیاد عطرباز نبودم). بعد با اونتوس آشنا شدم حتی با اینکه ادکلن جیبی بود و کیفیت خاصی نداشت و زود از بین میرفت باز بوی شیکی داشت به نظرم. فقط برادرم هی میگفت بوی خاک میزنی به خودت ولی تقریبا همه اطرافیانم(دوستا و آشناها) اسمشو میپرسیدن.
آکوا هم خیلی ملایم و خنک اومد به نظرم، دوست داشتنی هم بود ولی من میخوام وقار و رسمیت شخصیت حفظ بشه. البته زیاد سنی هم ندارم(23)
بعضی مواقع هم از روی تعاریف و توصیفهای دوستانی که نقد نوشتن علاقه مند به خرید بعضی روایح از جمله "تام فورد توسکان لدر" ، بلک افغان و ... شدم!
حالا با تمام این اوصاف میخوام راهنماییم کنین در مورد خرید عطر و پیشنهادتون رو لطف کنید و در اختیارم بگذارید.
شاید چیزی که میخوام با ترکیب بدست اومد :general601:
- بوی شیک و خاص در عین حال مجذوب کننده همه
- خط بو
- پخش خوب
- ماندگاری قابل قبول تا حدی که آسیبی به کیفیت نزنه
فکر کنم از حرفهام به سلیقه م پی برده باشین و حسم رو درک کرده باشین..
این متن پیام خصوصی من(با تغییرات جزئی) به آقا رضا بود که گفتن اینجا ارسال کنم تا از نظرات شما هم بهره ببرم.