درود و شب بر همه دوستان پاتوق نشینم خوش؛
امروز
وی آی پی رز آوردم براتون از
کارولینا هررا. نمی دونم چرا اسم رز در عطر استفاده شده چون (درست برخلاف تصور) در تاپ نتش روایح میوه ای به مشام میرسه و اگه مثلا آمواج گلد رو ملاک بوی رز بگیریم این عطر کمترین شباهت و ارتباطی به آمواج گلد نداره! دمای رایحه معتدله و 4 فصل میشه استفاده اش کرد. نسبتا شیرینه. اسپری همزمان با اسکاردلارنتای محبوب که رایحه کلی رو خنک می کنه و با تلخی ملایمش شیرینی وی آی پی رو تعدیل می کنه بسیار توصیه میشه.
این روزها علیرغم سردی هوا
ترکیب کرید اونتوس و گری وتیور و پورش دیزاین رو اسپری می کنم و همزمان با اون دلارنتا. پخش خیلی خوبی داره و مکرر ازم سوال میشه چه عطری زدین!
تو یک مغازه رفته بودم خرید؛ فروشنده داشت با موبایلش حرف میزد. تموم که شد قبل این که جنس منو بده کاغذ خودکار گذاشت جلوم گفت اسم عطرت رو بنویس! بهش گفتم ساخت خودمه و میزبان دوستان عطرباز در پاتوق شونم.
محمد عزیز
اولین پستش رو در وبلاگ پاتوق نوشته و خاطره جالبی رو از عطر امضاش (توسکان لدر) نقل کرده. به وبلاگ پاتوق مراجعه کنید و مستقیم در وبلاگ از هر چه تمایل دارین (جز 30 یا ست) بنویسین. برای راهنمایی در خصوص نوشتن در وبلاگ پ خ بدین. بهرام؛آرش؛علی؛محمد ها؛ فردید؛شهرام ... تک تک باید اسم ببرم؟