درود و روز خوش بر دوستان عطرباز؛
راستش تنها چیزی که در این روزهای آلوده تهران امید زنده بودن به من میده فقط استشمام بوی عطرهای ناب پاتوقه! چراکه اگر جلوی سوزش چشم و سرفه گلو رو نمیشه گرفت، حداقل با بوی خوش میشه چند صباحی رو بیشتر تحمل کرد!
از ذکر مصیبت که بگذریم، رضا جان باید بگم که من دیشب دوباره "رالف لورن" رو تست کردم و نت اولش دقیقا برای من یادآور نت اول آمواج گلد بود و همون بوی رز رو داره ولی به مراتب خنکتر و با طراوت بیشتر.
در ادامه تست عطرها تقریبا تست تمام عطرها تموم شد ولی مطلبی اضافه تر از توضیحات قبلی که سایر دوستان درباره اونها دادن نمیتونم بدم مگر چند مورد:
اول در مورد "فراری بلک" بود که بنظرم رایحه خوب و شادابی داره ولی ای کاش یه کم جوندارتر و با پخش و ماندگاری بیشتر بود. ولی در کل رایحه خیلی خوبی داره و ترکیب نتهای متعادلی داره که توضیحاتی خود رضاجان گویای همه چیز هست.
"دانهیل" رو هم تست کردم و بنظرم رایحه خیلی خوب و خنکی داشت. فقط نمیدونم این اسانس مشابه کدوم اودکلن دانهیل هست. چون قبلا که اسانس دانهیل قرمز رو تست کرده بودم چندین سال پیش، حس میکنم بوی تندتر و ادویه ای تر داشت.
"روچاز من بای روچاز" رو هم تست کردم. (فکر کنم تلفظ درستش روخاز باشه ولی باز دوستان صاحب نظرترند

) بنظرم از اون کارهای کامل هست. مخصوصا پیشنهاد خوبی برای دوستانی که عطر 212 رو میپسندن میتونه باشه. چون از نظر بو تا حدودی شبیه 212 هست ولی به مراتب با رایحه ای بهتر و جدیدتر! بنظرم ترکیبی از روایح 212 مردانه و وان میلیون رو میشه در این عطر دید. ماندگاری و پخش خوبی هم داره و بازی نت جالبی هم میشه در اون حس کرد. به شخصه مورد پسندم واقع شد.
"مونت بلانک ایندیویژوال" هم برای من یادآور اسانس "الور هوم اسپرت" بود و به مراتب بهتر ولی ملایمتر و پخش و ماندگاری کمتر. البته من این رو بیشتر پسندیدم ولی حیف که ماندگاری و پخش کمی داره.
در مورد بقیه عطرهای این دفعه هم توضیح بیشتری غیر از اون چیزی که رضا جان و دیگران در موردشون گفتن ندارم.
در انتها دو نکته رو هم ذکر کنم خالی از لطف نیست. یکی اینکه عطرها و اسانسهای پاتوق غیر از یکی دو مورد، از لحاظ کیفیت و تمیز بودن و شفافیت رایحه برای من موردقبول بوده. بطوریکه در شرایط برابر و حتی قیمت به مراتب ارزانتر کارهای ریو و اسمارت رغبتی برای تست اون کارها در مقابل اسانسهای پاتوق نداشتم. چراکه حتی اگر رایحه ها هم یکی باشد ولی کیفیت و شفافیت عطرهای پاتوق به هیچ عنوان قابل قیاس با اون دو برند نیست و بقول خود رضاجان "رزولوشن" عطرهای پاتوق به مراتب بالاتره

و به نظرم مثل تصویر 4k در مقابل vga میمونه!
نکته دوم هم در مورد ساحارا نویر هست، که بنظرم اینقدر شامه اون دوستمون از این عطر پر شده که دیگه حس کردن رایحه این عطر براش غیر ممکن بوده. وگرنه ساحارا با غلظت 40 درصد برای من ماندگاری و پخش خیلی خوبی داره چه برسه به 80 درصد!