arash59b
Registered User
من اگه یه روزی کافی شاپ داشتم حتما از اسانس قهوه میزدم به درو دیوار اونجا دی:
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام رضا جان شبت بخیر و آرامیعلی آقا قطعه پیانو رو خانم فخری ملک پور نواخته بود. از نظر من پیانو راحت ترین سازه. من هیچ معلمی برای پیانو نداشتم. صدای تک تک نتها در ذهنم هست و برای نواختن نیاز به خواندن نت ندارم
بنده خیلی دنبال ادکلنی که رایحه غالبش گل سنجد باشه گشته ام و چیزی پیدا نکردم که نکردم. در سایتهای مختلف از عطر روغنی سنجد از شرکت شارابوت برخورد کردم که نوع تبلیغاتشون بیشتر به عطرهای مترویی میخورد. رضا جان نظرت در مورد عطر سنجد واقعی اگه برخورد داشته ای چیست. سالها پیش از کنار یک باغ سنجد عبور میکردم که شکوفه های گل سنجد( که بسیار پخش بوی بالایی دارند ) مرا حالی بحالی کرد. به همین خاطر دنبال عطر واقعیش هستم و به کسی هم نتونستم اعتماد کنم.از شرکت شارابوت افراد مختلفی هستن که وارد می کنن
درود و روز همگی دوستان بخیربنده خیلی دنبال ادکلنی که رایحه غالبش گل سنجد باشه گشته ام و چیزی پیدا نکردم که نکردم. در سایتهای مختلف از عطر روغنی سنجد از شرکت شارابوت برخورد کردم که نوع تبلیغاتشون بیشتر به عطرهای مترویی میخورد. رضا جان نظرت در مورد عطر سنجد واقعی اگه برخورد داشته ای چیست. سالها پیش از کنار یک باغ سنجد عبور میکردم که شکوفه های گل سنجد( که بسیار پخش بوی بالایی دارند ) مرا حالی بحالی کرد. به همین خاطر دنبال عطر واقعیش هستم و به کسی هم نتونستم اعتماد کنم.
رضا جان این سمپلت اسانسه دیگه . نه ؟ و آیا چند میل داری ؟ و آیا مورد تایید شماست ؟ منظورم این است که آیا به اندازه ای هست که مقداری از اون رو برای فروش بگذاری ؟ من مقدار کمی میخوام اگر تاییدش میکنی. مثلا 2 میل. اگر امکان پذیر بود ممنون میشوم.من سمپلی از یک عطر سنجد دارم که پخش و موندگاری قابل توجهی هم داره اما تا به حال شکوفه سنجد رو بو نکردم برای همین تطبیق نمی تونم بدم. عطرش تک نته و هیچ تغییری هم نمی کنه. همینی که هست رو دوست دارم.
درود و عصر آدینه خوش؛دوستان عزیز و گرامی عصر همگی بخیر
رضا جان این سمپلت اسانسه دیگه . نه ؟ و آیا چند میل داری ؟ و آیا مورد تایید شماست ؟ منظورم این است که آیا به اندازه ای هست که مقداری از اون رو برای فروش بگذاری ؟ من مقدار کمی میخوام اگر تاییدش میکنی. مثلا 2 میل. اگر امکان پذیر بود ممنون میشوم.
رضا جان از لطفی که میفرمایی سپاسگزارم . لطفا سفارش سوم بنده هر موقع آماده شد ( همچنان منتظر هستم ) لطف کن با اونها ارسال بفرما.بله؛ مقدار خیلی کمی اسانسش دستمه و همون طور که نوشتم نمیدونم بوی شکوفه سنجد داره یا نه! به هر حال برات میفرستم.
واقعا رضا جان درست می فرمایید. همونطور که فکر می کردم اوضاع بدتر شد خوت بهتر می دونی چرا.درود و شب بر همگی دوستان پاتوق نشینم خوش؛
رکود سنگینی بر بازار حکم فرما شده. رکودی که در آن چکهایی با مبالغ در حد صد هزار تومان برگشت می خورن و نشون می ده جیب ها برای خرید بسیار خالی است. در بازار نخ تولیدی ها چشم اندازی برای ادامه فعالیت هایشان ندارند ؛ برخی از نزدیکانم در بازار کفش رسما کارشان را متوقف کرده اند؛ نگاهی به همین بازارچه عطر و اودکلن پرفیوم هم نشان می دهد خرید و فروشی نیست. در این شرایط دیده میشود حتی هزار تومن برای برخی مهم است و روی آن حساب می کنند ... سال گذشته چنین نبود. حتی شش ماه پیش اوضاع بهتر از این بود. خوش بینانه هم نگاه کنم امید چندانی به تغییر روند حاکم نیست.
به زودی عطرهای جدیدی میرسه که ماهها منتظرش بودیم. نویر د نویر و سلطان منتخب پاتوق ؛ گالووی مارلی؛ ... و چند نام سورپرایز دیگه که وقتی رسید اعلام می کنم.
بویی شبیه الکل میدهسلام
دوستان ایا الکل فیکساتور کاملا باید بدون بو باشد ؟ منظورم این هست که وقتی به طور خالص اونو بو میکنیم آیا بوی خاص الکل رو داره یا باید مثل اب (تقریبا) بدون بو باشه.
سلام
دوستان ایا الکل فیکساتور کاملا باید بدون بو باشد ؟ منظورم این هست که وقتی به طور خالص اونو بو میکنیم آیا بوی خاص الکل رو داره یا باید مثل اب (تقریبا) بدون بو باشه.[/QUOTسE]
من مقداري فيكساتور دارم كه وقتي بوش كردم همان بوي الكل را داره ولي به تند و تيزي الكل نيست.