ممنون از لطفت حسین عزیز.برای سفارش اول بلو شنل رو گرفتم بعد از استفاده بوی بسیار شادابی داشت و هر کدوم از دوستام که با من برخورد میکردن اسم عطر رو میپرسیدن هیچ وقت تو یه روز اینقده باز خورد مثبت نگرفته بودم و ازم اسم عطر نپرسیده بودن
سخن شما کاملا صحیحه. به این معنی که اسانس تغ هرمس ( که به شامه ی کسانی مثل بنده - اسانس باز - نه تلخ است نه تند؛ چون عادت کرده به بوهای غلیظ ؛ در حدی که تغ از حدی رقیق تر رو تقریبا قادر به استشمام رایحه اش نیست) در مقایسه با اودوتویلت تغ حتما برای شامه مصرف کننده اش تند تر و تلخ تر میاد. حداقل تا موقعی که از فضای سبک اودوتویلت خارج شین و شامه تون به اسانس خو بگیره.برای خرید دوم تق هرمس و گری وتیور گرفتم که به نظرم نسبت به ادکلن ارجینالش خیلی تلختر و تندتر اومد که اقا رضا پیشنهاد کردن که رقیقتر کنم .
من با قسمت های لایت شده کاملا موافقم. اما کمتر دیده ام فقیری (از نظر مادی) به لحاظ فرهنگی هم فقیر نباشد ( و چشم و گوشش باز باشد). در جامعه ما معمولا توجه به ثروت مادی افراد است و فقیران فرهنگی اگر حظ و بهره ای از مال دنیا برده باشند در نگاه عامه مردم موجوداتی ترحم برانگیز دیده نمی شوند.“فقر خوب است چون چشم و گوش آدم را باز می کند و او را بیدار نگه می دارد ولی عطر، آدم را بیهوش و مدهوش می کند.” عادت کرده بودند مجیز فقر را بگویند چون نصیبشان شده بود. فقط یکی از بچه ها نوشته بود “عطر”. انشایش را هنوز هم دارم. جالب بود. نوشته بود “عطر حس هایی را در آدم بیدار می کند که فقر آن ها را خاموش کرده است."
روز شنبه یک خرداد تست گرفته بودم و اینک در 14 خرداد هنوز بوش رو روی محل زده شده دارم! مهم تر از موندگاریش؛ برای من رایحه ملایم و معتدلشه ؛ عاری از هر نت آزار دهنده!درود و آغازین روز هفته بر همگی خوش!
در ادامه موج جایگزینی عطرهای پاتوق با نسخه هایی بهتر از همان عطرها؛ این بار خبر از یک بلک افغانو جدید می دهم! به لحاظ دما به شامه من معتدل میاد. عطر تک نته و ملایم. تغییر بویی رو درش متوجه نمیشم. تلخ و تاریک و خاص! موندگاری خیلی خوبی رو ازش دیدم. شنبه هفته پیش روی تیشرت نخی یک قطره خالصشو زدم و الان بعد یک هفته؛ هنوز به راحتی از روی لباس بوش حس میشه. به نظرم میاد مصرف رقیق شده اش ؛ عامه پسندترین بلک افغان رو به شامه دیگرون برسونه. 4 فصله و توی گرما هم مشکلی برای مصرفش نیست. کلاس بویاییش به گونه ای است که مصرف همزمان یا ترکیبش رو با هیچ عطری توصیه نمی کنم.