ghalandar66
Registered User
- نوشتهها
- 407
- لایکها
- 1,128
راستش اودکلن کله شیر لالیک کیفیت و رایحه خوبی اره ولی ماندگاری و پخش پایینی داره. یک مدل هست که شبیه همین مدله و به مدل "کله اسبی" معروفه و چون دیسکانتینیو شده قیمتش خیلی بالا رفته. فکر کنم اون مدل که میگین همین کله اسبی باشه.درود و شب خوش؛
بله. همینو در یکی از سایتهای اودکلن فروش دیدم سه میلیون! کاملا مطمئنم رقم رو درست یادمه! کنجکاو شدم ببینم براش چه ریویوهایی نوشتن رفتم فرگرانتیکا. بگذریم! سایته رو پیدا نکردم.
حالا اودکلنش در نت ابتدایی شیرین بود یا تلخ؟ نت انتهاییش وانیل بود؟
نه. ملکول 2 منظورمه.
دیروز از اوپوس نوشتی. شماره چندشو تست کردی؟ هنوز اسانسش (جهت فروش) دستم نرسیده.
راستش هرود رو خیلی وقت پیش تست کردم و چون خوشم نیومد چیز زیادی ازش یادم نیست. ولی تا اونجا که یادمه شیرین و تا حدی ادویه ای بود البته در کنار تنباکو. من در کارهای مارلی شفافیت نتها رو نمیبینم و بنظرم ارزش این قیمت رو نداره. اگر با یک سوم قیمت الانش بود شاید ارزش خرید داشت. بنظرم اسانس پاتوق شفافیت و رایحه خوبی داره.
اوپوس ها رو من همشون رو تست کردم و در این بین اوپوس هشت نظرم رو جلب کرد. اوپوس 10 هم جالب بود برام. (این دوتا رو اخیرا تست کردم) منتها اوپوس ها واقعا مثل بمب هستن، با یک پاف به راحتی تا یک روز جوابگو هستن. ولی فکر نکنم عامه پسند باشه بخاطر تم عربیش. کلا عطرهای امواج کیفیت فوق العاده بالایی دارن، حتی اگر رایحشون رو نپسندی باز هم نمیتونی لب به تحسین سازنده عطر باز نکنی.
از دوستی شنیدم که شرکت لوزی اسانس اودکلن تام فورد اکستریم رو تولید کرده و انگار خوب از کار دراومده. شما تست نداشتی؟