درود و روز خوش؛... بلوشنل رو امتحان کنم.هرچند یکم گذشته از موقعی که داشتمش ولی تا زدم انگار خاطره همون بو زنده شد.به نظرم خیلی شبیه ادکلنش هست به علاوه که ماندگاری و پخش بوش عالی بود برعکس ادکلنش که ماندگاری و پخشش کم بود.
دیشب این درخواست عجیب رو دریافت کردم! خواستم بدون ذکر نام شون؛ با شما هم مطرح کنم.چند وقتیه که گپ های پاتوقتون رو پیگیری میکنم .
راستش هر چیزی که از عطر و بو میدونم از همین پاتوق یاد گرفتم .
اول از همه سوالی داشتم که نا پختگیش رو بزارید پای بی تجربگیم توی این کار;
دنبال یه بوی تضاد مطلق میگردم! در عین بد بوئیش بسیار خوش بو باشه ، هم گرم باشه هم خنک ، هم تند باشه هم آروم ، یه فضای معنوی مطلق ، یه چیزی که بوی همه چیز رو بده و بوی هیچ چیزی رو نده ، شاید سخت ترین قسمت کار توصیفش باشه اما به شما اطمینان دارم که میتونیین منو راهنمایی کنین.
درود و شب خوش؛گري وتيور كه روزانه ازش استفاده ميكنم وقتي راه ميرم متوجه قدم به قدم راه رفتنم ميشم چون با هر حركتي انگار يه پاف ازش ميزنن تو بينيم، موندگاريش هم براي من حدود ٦-٨ ساعت هست تو دماي حدود ٤٥ درجه ، البته به نظرم موندگاريش بيشتر باشه و من بهش عادت ميكنم چون فرداش كه همون لباسو تنم مي كنم انگار ٣-٤ ساعته اسپري كردم، جديدا تو كيفم گذاشتم كه بعد ٦-٨ ساعت دوباره ميزنم كه غير از بقيه خودمم لذتشو ببرم.
میگن عیب می؛ جمله چو گفتی؛ هنرش نیز بگو! خوشبختانه این بلک افغان عودش کنترل شده است و هیچ نت آزار دهنده ای توش نیست. ملایم؛ در کمال قدرت البته. خود اودکلنشه!با اون بلك افغان فقط يه مشكل اساسي دارم و يه بدي داره كه هر وقت ميزنم لامصب اين بوش از رو لباس نميره كه نميره فرقي نميكنه كي زده باشم، حداقل ١ هفته ١٠ روز، واقعا باور نكردنيه، و وقتي بوي اون بهم ميخوره فقط بوي اونو حس ميكنم و بقيه عطرها و بوها رو حس نمي كنم يا خيلي كمرنگ، مثل آس حكم ميمونه ....
بلک ارکید سلطان پخش بو و موندگاریه! دوستانی که پخش بو براشون خیلی مهمه بلک ارکید می تونه یکی از اولین گزینه هاشون باشه.بلك اركيد رو هم تا هوا گرمه گهگاه تو خونه برا خودم ميزنم كه واقعا بوي خوردني داره.از بو كردن دستم كه بهش آغشته شده يا لباسم سير نميشم مثل وسواسيا ميگم يه بار ديگه بو كنم آخريشه.موندگاريشم عالي.
سلام و روز همه دوستان عزيزم بخير و شاديدرود و وقت خوش؛
دیشب این درخواست عجیب رو دریافت کردم! خواستم بدون ذکر نام شون؛ با شما هم مطرح کنم.
درود و وقت خوش؛شايد يكي از خاص ترين و عجيب ترين رايحه هايي كه برخورد داشته ام ، مريوط به ادكلن " ياتاقان" از برند كارون هست . به اين دوستمون پيشنهاد ميكنم مقداري از اين ادكلن را تست بكنه ببينه اون حس و حال عجيب رو بهش ميده . خود بنده گاهي دوستش دارم و گاهي هم اصلا برام قابل تحمل نيست .
پست مربوطه از سوی مدیران محترم انجمن حذف شد.درود و صبح بخیر
پاتوق عطربازها جایی برای آیدی های فیک و ارائه مطالب تخیلی که جهت بی اعتباری پاتوق و بر هم زدن نظم تاپیک نوشته میشه؛ نیست. دیشب برای پست قبلی گزارش تخلف رد کردم که هنوز رسیدگی و حذف نشده. به صاحب آیدی که اصلا نمی شناسمش و همه 9 پست ارسالیش در انجمن؛ در پاتوق بوده و مطالب تکراری و اسپم نویسی داشته؛ امتیاز منفی دادم تا از تکرار کارش جلوگیری شه.
همراهان پاتوق می دونن که ترکیبات پیشنهادی چه کسانی در اینجا ارزش تست داره و برای توهم افراد ناشناس ارزشی قائل نیستن.
درود مجدد؛سلام
دوست عزیز برای خانوم جوان چه عطری پیشنهاد میدید
برای هدیه میخوام