abiabiabi
Registered User
مثلا" دکتره نگفت چه سنی خوبه برای کاشت؟الان چون سن تو رو کم می دونست کاشت نکرد یا چون موهاتون کم رفته؟26 اما چهرم خیلی کمتر نشون میده
مثلا" دکتره نگفت چه سنی خوبه برای کاشت؟الان چون سن تو رو کم می دونست کاشت نکرد یا چون موهاتون کم رفته؟26 اما چهرم خیلی کمتر نشون میده
من خودم اطلاعات پزشکیم در حد لالیگاست اصولا کاشت مو سن خاصی نداره و فقط کاشت به میزان طاسی و الگوی ریزش موی فرد بستگی داره برای مثال یه فرد 20 ساله ممکن هست به سطح از طاسی رسیده باشه که دکتر تشخیص بده الگوی طاسی این فرد کامل شده در اون صورت میتونه مو بکاره یا برعکس یه فرد 30 ساله ممکن هست هنوز میزان تراکم یا الگوی ریزش موش کامل نشده باشه در اون صورت پزشک توصیه میکنه کاشت عقب بندازه در مورد من من چون کمی بقل موهام خالی شده بود دکتر عقیده دار که این نوع ریزش ممکن هست ادامه پیدا کنه و اگر کاشت انجام بشه بالای ناحیه کاشته شده در سالهای بعد خالی بشه بنابراین کاشت مو معمولا در افرادی که ریزش موی زیاد ندارند تا قبل از 30 سالگی توصیه نمیشه کاشت مو اگه واقعا بدست متخصص ماهر انجام بشه میتونه نتایج خیلی خوبی داشته باشه هرچند میزان تراکم به وسعت طاسی و بانک موی فرد بستگی دارهمثلا" دکتره نگفت چه سنی خوبه برای کاشت؟الان چون سن تو رو کم می دونست کاشت نکرد یا چون موهاتون کم رفته؟
26 اما چهرم خیلی کمتر نشون میده
از شانس کچلا که به من کچل چیزی نرسیده ولی منم شنیدم!راسته که میگند کچلا شانس دارند؟
ایده خوبیه یه اپلیکیشن درست کنیم به اسم کچل گرام همه کچلا جمع شیم دور هم بندری بزنیماز همه کچلهای گرام پی تی خواهشمندم که ترس و دلهره رو کنار بزارن و با شجاعت در همینجا به کچل بودن خودشون اعتراف کنند ..
بسیار کچل که از بسیار زلف پریشون خوش تیپ ترند ... تو ممالک خارجه کچلی جزئیی از خوش تیپیه... اصن یه وضی...
منم شنیدم کچل ها یا خر پولن یا خر شانس:general711:راسته که میگند کچلا شانس دارند؟
ای جفتک منحرف:general703:
:general105::general703:من کی اینجا پست زدم ؟ چرا پستم خالیه ؟ این چیه کوت کردم ؟:general410:
تو باز مواد زدی؟؟من کی اینجا پست زدم ؟ چرا پستم خالیه ؟ این چیه کوت کردم ؟:general410:
تو باز مواد زدی؟؟
این کچل کارآفرین کی هستش حالا؟نکنه نونوایی داشته تو پی تی؟آخرش اون کچله منو معتاد کرد
تاپیک کچل هاست. بد نیست یادی هم بکنیم از کچل کارآفرین پی تی
این کچل کارآفرین کی هستش حالا؟نکنه نونوایی داشته تو پی تی؟
بقیه کچلا مو داشتن؟؟؟ساقی ات رو عوض کردی؟من تا حالا فقط 2 تا کچل تو عمرم دیدم. بقیه کچل ها همشون مو داشتن:general602: