• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
مگه خودت کچل نیستی ؟ عکستو بذار موهاتو نشونت بدم :D کچل مو دار:p
عکسمو مگه ندیدی؟؟ قبلا" تو عکسهای کاربران پاتوق گذاشتم یعنی چشم دیدن اون چندتار مو رو هم نداری؟؟:D:D اگه عکسو پیدا نکردی برات همینجا میذارم

• Like
Reactions: F-5

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
عکسمو مگه ندیدی؟؟ قبلا" تو عکسهای کاربران پاتوق گذاشتم یعنی چشم دیدن اون چندتار مو رو هم نداری؟؟:D:D اگه عکسو پیدا نکردی برات همینجا میذارم
چرا دیدم. کچل مو داری دیگه. کچل کچل خیلی کم پیدا میشه و خیلی با ارزشه:p

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
از اون کچل ها که يکدست کچل هستن وهيکل ورزيده وعضلاني دارن!يعني يه تار مو رو سرشون نيست..اينها هم مورد تاييد هستن:D

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اقا کچل دقیقا یعنی چقد مو داشته باشی چن تا تار مو باقی مونده باشه بازم کچل بهمون می گن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
از اون کچل ها که يکدست کچل هستن وهيکل ورزيده وعضلاني دارن!يعني يه تار مو رو سرشون نيست..اينها هم مورد تاييد هستن:D
مگه اومدی شوهر اختیار کنی که هی میگی مورد تاییده مورد تاییده؟ برو بیرون اینجا نمایشگاه کچلا نیست پاتوقشونه
ولی خواستی یه کچل 33 ساله داریم که رو دستمون مونده نگاه به سنش نکن عقل و دلش جوونه اندازه یه بچه 3 ماهه

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
مگه اومدی شوهر اختیار کنی که هی میگی مورد تاییده مورد تاییده؟ برو بیرون اینجا نمایشگاه کچلا نیست پاتوقشونه
ولی خواستی یه کچل 33 ساله داریم که رو دستمون مونده نگاه به سنش نکن عقل و دلش جوونه اندازه یه بچه 3 ماهه
باشه.ميرم فقط خواستم بگم کچلي عيب نيست.يه سوال خودتم کچلي؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

جان تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
505
حالا چرا پيشواز رفتي هر وقت کچل شدي بيا تو اين پاتوق.چرا عجله داري؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من طبق تجربیات و آشنایی با کچل هایی زیادی که تو جامعه است پی بردم به این که اصولا غریب به اتفاق کچل ها قوای جنسی خیلی بالایی دارن .. به طوری که از حد متوسط جامعه بالاتر هستند !
خب بخاطر وجود ترشح بیش از حد هورمون تستسترون هست که هم میل جنسی رو بالا میبره هم میزنه موها رو به فنا میده برا همینه اکثر کچلا قوه جنسی تقریبا قویتری نسبت به بقیه افراد جامعه دارن :general703:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من میخوام بقل موهام بکارم بنظرتون ارزشش داره 3 تومن میشه یه ذره ریخته اما موهام بخار همون یه دره درست حالت نمیگیره

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
من میخوام بقل موهام بکارم بنظرتون ارزشش داره 3 تومن میشه یه ذره ریخته اما موهام بخار همون یه دره درست حالت نمیگیره
خوب داداش شما که همش می فرمایین فقط یه کم هستش اگه براتون مقدوره یه عکس بذارین ببینیم اصلا" چیزی هست که بهش حساس باشین یا نه

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
خب بخاطر وجود ترشح بیش از حد هورمون تستسترون هست که هم میل جنسی رو بالا میبره هم میزنه موها رو به فنا میده برا همینه اکثر کچلا قوه جنسی تقریبا قویتری نسبت به بقیه افراد جامعه دارن :general703:

یه همکار کچلی داشتم از دختر بچه 12 ساله بگیر تا پیرزن 80 ســاله که به هیچ کس رحم نمیکرد.
یک سری یه دختر بچه مدرسه ای رو آورده بود بهم میگفت دنبال مکان میگردم ...
گفتم آخه جونور این 12-13 سالشه همش .. :eek:
دختره با کیف مدرسه بود !!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه همکار کچلی داشتم از دختر بچه 12 ساله بگیر تا پیرزن 80 ســاله که به هیچ کس رحم نمیکرد.
یک سری یه دختر بچه مدرسه ای رو آورده بود بهم میگفت دنبال مکان میگردم ...
گفتم آخه جونور این 12-13 سالشه همش .. :eek:
دختره با کیف مدرسه بود !!
این که میگی حیوون بوده نه همکار :general210:
چطور همچین حیوونایی رو تحمل میکنیo_O
البته اگه داستانت تخیلی نباشه :general710:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
بهترین کار در هنگام مواجه شدن با ریزش مو و کچل شدن، تراشیدن سر می‌باشد که نقش به‌سزایی در افزایش جذابیت دارد!

929neo07vkk90a18e1uj.jpg

jason-statham.jpg

بالا