Ace...!
Registered User
رفته بودم آرایشگاه، قیچیه پیتاژ لای موهام خم شد.
دلتون بسوزه کچلا.
اسمایلی خنده شیطانی.
دلتون بسوزه کچلا.
اسمایلی خنده شیطانی.
عمو یه عکس جدید با کله خلوت بذار که ما هم تف کنیم تو این روزگار کج مدارمشاهده پیوست 884008
1378
اینجا 17 سالم بود چه موهایی داشتم چه خوجکل بودم
تف تو روزگار :general505:
@Dodge Super Bee
@AslanSalarkia
بیاید دلداریم بدید گریه م گرفته :general503: من نوستالژی میبینم اشکم در میاد
ریزش موهات از چند سالگی شروع شد؟مشاهده پیوست 884008
1378
@Dodge Super Bee
@AslanSalarkia
ناراحت نباش . همون موقع هم کچل و زشت بودی، زیاد تغییر نکردی ...(دلداری از این بهتر میشد واقعا ؟)مشاهده پیوست 884008
1378
@Dodge Super Bee
@AslanSalarkia
حالا جدی جدی الان چند سالته افتک؟امیدی هست انشا الله تو هم به زودی به ما ملحق بشی؟!ناراحت نباش . همون موقع هم کچل و زشت بودی، زیاد تغییر نکردی ...(دلداری از این بهتر میشد واقعا ؟)
جدی در 17 سالگی هم جلوی موهات بالا ایستاده، یعنی زیرش خالی شده بوده. موهای من الان داره کم کم اینجوری میشه
ایییششششش . از خانم ها نباید سنشون رو نپرسید:general704:حالا جدی جدی الان چند سالته افتک؟امیدی هست انشا الله تو هم به زودی به ما ملحق بشی؟!
از 22-23 کم شد موهام :general710:ریزش موهات از چند سالگی شروع شد؟
ایشالا و به امید خداو بنچیو به حق تن تن تو هم کچل بشیناراحت نباش . همون موقع هم کچل و زشت بودی، زیاد تغییر نکردی ...(دلداری از این بهتر میشد واقعا ؟)
جدی در 17 سالگی هم جلوی موهات بالا ایستاده، یعنی زیرش خالی شده بوده. موهای من الان داره کم کم اینجوری میشه
بیا :عمو یه عکس جدید با کله خلوت بذار که ما هم تف کنیم تو این روزگار کج مدار
پسر کو ندارد نشان از پدر تو بیگانه خوانش مخوانش پسرمن یک پسری دارم کچله ولی خودم کچل نیستم
داداش کلا" یعنی الان مونداری ؟کدوم روش میخوای استفاده کنی برای کاشت؟
بنده هم از سن 18 سالگی جلوی موهام ریخت :|
الان 29 سالمه و به فکر کاشت مو هستم
کلا مو تو زیبایی هر فرد نقش زیادی رو داره
با کچل بودن هم میشه تیپ زد ولی خوب مو داشتن هم یه نعمتیهاگر سرتون ریخت و فقط دورش رو دارید یه ته ریش بزارید و با همون شماره ای که ریش و سبیلتون رو زدید دور کلتون هم بزنید . اصلا یه خوش تیپی خاصی داره مخصوصا وقتی با کت شلوار و عینک دودی هم ست بشه .
داداش کلا" یعنی الان مونداری ؟کدوم روش میخوای استفاده کنی برای کاشت؟
داداش به هر نتیجه ای رسیدی ویا اگه کاشت کردی ممنون میشم همین جا تجربیاتتون رو با دوستان در میان بذارین.داداش زیاد هم نریخته یکمی جلوی سرم ریخته
والا روش ک هنوز سوالی نکردم باید ببینم چی میشه
داداش اگه اواتار خودتی که ما شا الله همینجوری هم خیلی خوش تیپی و هیچ مشکلی نیست.چشم حتما:general607: