Reza_Mohammad
Registered User
داداش اگه اواتار خودتی که ما شا الله همینجوری هم خیلی خوش تیپی و هیچ مشکلی نیست.
ممنون داداش-چنس سالی هست کلاه میزارم سرم -البته این عکس برای چند سال پیشه که کانادا زندگی میکردم
داداش اگه اواتار خودتی که ما شا الله همینجوری هم خیلی خوش تیپی و هیچ مشکلی نیست.
میخوای بری خوب برو بکارممنون داداش-چنس سالی هست کلاه میزارم سرم -البته این عکس برای چند سال پیشه که کانادا زندگی میکردم
آخه چرا برگشتي؟مگه تو ايران چه خبر بود...مارو باش داريم زور ميزنيم بريم شمام برگشتي!ممنون داداش-چنس سالی هست کلاه میزارم سرم -البته این عکس برای چند سال پیشه که کانادا زندگی میکردم
حاجیی اینا کچل یا مودارشون خوبه بستگی داره با کی مقایسه کنیاگه مو داشت قیافش بهتر هم می شد
ببین این پیری با این سنش چه موهایی داره و چه ابهتی بهش داده
مشاهده پیوست 884853
نه داداچ بگیر بخواب.دوستان روش جدیدی برای رویش مجدد مو کشف نشده...؟؟
دبوی مثال نقضشه[emoji14]قانون طبيعت اثبات كرده:
مرداي كچل يا پولدارن يا زن خشگل گيرشون مياد!
با اينكه از عدالت به دور هست!:general607:
داداش موی مصنوعی احیانا" منظورتون همون کلاه گیسه؟؟؟!!من که از این موی مصنوعی ها میزارم سرم، خوشبختانه تا حالا مشکلی پیش نیومده ولی فکرش رو بکنید تو محوطه دانشگاه یه باد بیاد و....
:general509::general509::general509::general509::general509::general509:
هیچی کنار اومدیم باهاش یکی دو سال دیگه هم کلا تیغ میزنم بره پی کارش مسائل خیلی مهتر از کچلی هست که من درگیرشم
زيدان و علي منصوريانم كچلن كه!انصافا ما کچلا شانس نداریم مردم گوشاشونو مث خر میکنن دماغشون رو سوراخ میکنن رو نافشون سوزن میزنن تا فی خالدونشون خالکوبی دارن ریش داعشی میزارن ولی کچل نمیکنن که کچلی 1 بارم مُد بشه ما راحت بریم بیرون :general312:
داداش موی مصنوعی احیانا" منظورتون همون کلاه گیسه؟؟؟!!
راستش من یه آرایشگر می شناسم تا خودش نگفته بود کسی نمیدونست موهای خ دش نیست یعنی در این حد طبیعی بود...همیشه هم با موتور رفت وآمد میکنه...عاری.