• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوستان در و گلگیر پراید عوض بشه چقدر از قیمتش افت میکنه؟
!هفته پیش یه نیسان زد به ماشین و مقصر بود !
ماشینو هرجا بردیم گفتن باید تعویض بشه یکی دو جا گفتن با صافکاری حله !
برای بیمه معرفی شدیم به نمایندگی سایپا و اونجا هم گفتن در و گلگیر باید تعویض بشه که شد !

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز شانسی شانسی یکی بهم گفت چرا فک میکنی مشکل از انباری اگزوز نیست خب برو چکش کن !
گوشم رو بردم کنار انباری اگزوز به رفیقم گفتم دوتا گاز بده
دستم رو گرفتم جلو لوله اگزوز دیدم بععععله مشکل از انباریه
رفتم زیر ماشین انباری ترک خورده بود. رفتم یه انباری دوگانه سوز خریدم 50 تومن.
عصر خودم عوضش میکنم چیز خاصی نبود ببرم پیش اگزوزساز که ازم پول بگیره.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
بعد از عوض کردن روغن صدای موتور عوض شده و اضافه شده مخصوصا توی دور موتور بالای 3.مشکل سازه؟دلیلش چی میتونه باشه؟
405 دوگانه مدل 89

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
تشخیص نوع صدا تا زمانیکه پشت فرمان نباشیم و اظهار نظر کنیم سخت و احتمال اشتباه زیاد هست،دوستی که پراید دارند و این صدای ووووووو میاد ،اگه این صدا موقع کاهش سرعت توسط ترمز باشه به احنمال زیاد مربوط به تمام شدن لنت میباشد و اگه لنت تمام نشده مربوط به چرخ هست،اگه در حال افزایش سرعت ،صدا بده وقتی سرعت بالای 100 کیلومتر شد کلاج بگیرید و دنده خلاص کنید اگه ناگهانی صدا قطع شد ممکنه از گیربکس باشه،در حال شتاب گیری خیلی کم کلاج فشار بدید اگه صدا بیشتر شد یا لرزشی ایجاد شد (کلاج کم فشار بدید طوریکه ماشین گاز نخورد) عیب از بلبرنگ کلاج یا دیسک و صفحه میباشد،واسکازین اگه کم نکرده باشه بین 60 تا 80 هزار هم تعویض بشه ایرادی نداره.واترپمپ خراب باشه در جا هم گاز بدید باید صدا بده (در کل صداهایی که ماشین در حال حرکت نباشد و با گاز دادن صدای بیشتری بده اکثرا مربوط به واترپمپ،هرزگردهای تسمه ،دینام،کولر میباشد)،و صدها علت دیگه که مکانیک مجرب با یک بار دورزدن متوجه میشه.

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
نه داداش مال بلبرینگ نیست اگه مال اونا بود که اصا کلا در حرکت این صدارو میداد منتهی مال بنده فقط وقتی این صدا ازش میاد که ماشین گاز بخوره وگرنه در حالت خلاص ماشین صدا نمیده.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
در همه دنده ها این صدا میده ،حتی دنده عقب ؟

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
آیا برای تعمیر نمایندگی ببرم یا ببرم تعمیرکار شخصی؟! نمایندگی گفت هزینه اش بین 120 تا 200 متغیره !
27.gif

ممنون[/QUOTE]
در شرایط گارانتی نمایندگی،بعد از گارانتی هم اول نمایندگی ،مگه اینکه مکانیک ماهری سراغ داشته باشید

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
بعد از عوض کردن روغن صدای موتور عوض شده و اضافه شده مخصوصا توی دور موتور بالای 3.مشکل سازه؟دلیلش چی میتونه باشه؟
405 دوگانه مدل 89
دوست عزیز چه نوع روغنی بوده؟ با روغن قبل فرق داشته ؟ نوع روغن و سطح کیفی API چی هست ؟
پمپ روغن سالم هست؟
هر صدای غیر عادی در موتور میتونه مشکل ساز باشه

farzad_sic

Registered User
لایک‌ها
21
این مشکلیه که منم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.سمند منم ال ایکس 90 هستش و متناسب با افزایش سرعت یه صدای شر شر اب از جلوش میاد وقتی هم گازو زیاد میکنم صدا بیشتر و به محض اینکه میرم خلاص صدا از بین میره !!!!! چند جا هم بردن میگفتن باید کلیه قطحاتو چک کنیم ببینیم از کجاست منم گفتم نمیخواد ولش کنید همینجوری باشه !!!

صدای شر شر آب میتونه از علایم سوختن واشر سرسیلندر هم باشه

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
صدای شر شر آب میتونه از علایم سوختن واشر سرسیلندر هم باشه
اقا نگگووووو قلبمممم ضعیفهههه بخداااااا هاااااا !!!!!!

نشونه های دیگه ش چیه ببینم مربوط به اونه یا نه ؟

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
مدتیه واسکازین گیربکس ماشین خالی میشه دوبار واسکازین ریختیم روش ولی هی چکه میکنه تا اینکه خالی بشه ،.دنده ها سخت جا میرن ، دنده 2 با صدای ابهویج گیری جامیره ، پراید 86 ه ماشین
البته مدت زیادیه اینطوره و بخاطر مشغله هی نبردیم درست کنیم ، فکر کنم گیربکسم سرویس شده دهنش ،
دوستان این اشکالش از کجاس ؟ باید چیا براش بگیرم ؟ هزینه درست کردنش چقدر میشه ( اجرت + قطعه )

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان در و گلگیر پراید عوض بشه چقدر از قیمتش افت میکنه؟
بستگی به مدل ماشینتون داره و اینکه جای دیگه هم آسیب دیده یا نه (ستون،پشت گلگیر(داخل موتور) و شاسی) اگه فقط 1 در و 1 گلگیر (گلگیر جلو ) تعویض شده باشه حدود 1 میلیون . مدل پایین باشه 500 تا 1 میلیون

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56

1)گژ روغن نگاه کنید اگه رنگ روغن تغییر کرده و شیری رنگ شده کار از کار گذشته 2)اگه گژ طبیعی بود ،درب موتور (قسمتی که روغن میریزید ) باز کنید اگه درب موتور کمی شیری رنگ شده تازه واشر سوخته 3) خروج بخار آب از اگزوز (با گاز دادن ،بخار آب مثل وقتی که آب جوش بیاد و بخار بشه از اگزوز خارج میشه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز چه نوع روغنی بوده؟ با روغن قبل فرق داشته ؟ نوع روغن و سطح کیفی API چی هست ؟
پمپ روغن سالم هست؟
هر صدای غیر عادی در موتور میتونه مشکل ساز باشه
ممنونم از پاسخ دهیتون.
الان آترود ریختم.قبلی نمیدونم چی بود.
پمپ روغن؟قبل ازین موردی نداشته.

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
سلام به همه. من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. چند وقتی آب کم میکرد بردم سرسیلندر رو کامل کامل عوض کردم نو انداختم ولی بازم آب کم میکنه. دیر استارت میخوره و ریپ میزنه. یه نفر محض رضای خدا یه مکانیک ماهر ترجیحا غرب تهران معرفی کنه که سر دربیاره. نزدیک 3 تومن خرج کردم هنوز مشکل داره. به این مکانیکا واقعا نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مشکل از رادیات نیست. مرسی.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام به همه. من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. چند وقتی آب کم میکرد بردم سرسیلندر رو کامل کامل عوض کردم نو انداختم ولی بازم آب کم میکنه. دیر استارت میخوره و ریپ میزنه. یه نفر محض رضای خدا یه مکانیک ماهر ترجیحا غرب تهران معرفی کنه که سر دربیاره. نزدیک 3 تومن خرج کردم هنوز مشکل داره. به این مکانیکا واقعا نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مشکل از رادیات نیست. مرسی.
سلام
یکی از دوستان من هم همین مشکل آب کم کردن رو داشت چندتا مکانیک گفته بودن از سرسیلندره اما یه مکانیک گفت از زیاد پرکردن رادیاتوره و الان مشکلش حل شده.رییپ میتونه از شمعها یا وایرها هم باشه.شیمگیری هم بردینش؟

farzad_sic

Registered User
لایک‌ها
21

علاوه بر مواردی که دوستمون گفتن موقع استارت زدن اول صبح هم استارت بیشتری میخوره و ماشین تا چند ثانیه اول 3 کار میکنه و میلرزه

gilabad

Registered User
لایک‌ها
68
سلام آقا حجت
میخواستم راهنماییم کنی تا 15 میلیون تومن چه ماشینی بخرم بهتره؟
تا چند ماه پیش پراید داشتم نمیخوام دوباره پراید بخرم
خیلی ممنون

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
با اجازه آقا حجت
بهترین گزینه پژو 405 هست مدل 84 تا 86 میشه به این قیمت خرید ، ماشینهای خارجی هم میشه گرفت که مدلش زیر 80 میشه و به صرفه نیست ،

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
ورودیه هوای ماشینو بازکردم که فیلتر هوای اسپرت بندازم دیدم توی لوله مکش هوا روغن سیاه و غلیظ ( مثل گریس سیاه سوخته شده بود ، ) جمع شده ، دلیل این چیه ؟

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
ورودیه هوای ماشینو بازکردم که فیلتر هوای اسپرت بندازم دیدم توی لوله مکش هوا روغن سیاه و غلیظ ( مثل گریس سیاه سوخته شده بود ، ) جمع شده ، دلیل این چیه ؟[/QUOTE]
ابتدا ببینید موتور کمپرس داره یا نه ،اگه بخار روغن زیاد باشه وارد محفظه فیلتر هوا هم میشه ،
قسمت ورودی هوا هم به محفظه چک کنید مسدود نباشه،در صورت مسدودی از شلنگ رابطی که بین محفظه و موتور وجود داره ،مکش بیشتری صورت میگیره و فیلتر چرب میشه ،
سر شمعها چک کنید ببینید،چرب شده یا نه ،
اگزوز و خروج دود هم چک کنید ،
امیدوارم رینگ ضعیف نشده باشه یا پستانها سوراخ نشده باشه ،
خیلی بهتر هست ببرید بازدید فنی انجام بشه .

بالا