ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه اینکه باد نیتروژن رو توصیه میکنید واسه پراید!؟ داداشم که زده میگه ماشین خیلی نرم تر شده فرمونش
Sent from my F**king life
سلام
دوستان ببخشید من یک سوال دارم
چند روز پیش داشتم میرفتم که پسر داییم بعد از وایسادن گفت ماشینت یه کم دود میده وقتی دنده عوض میکنی
بردم مکانیک نگاه کرد گفت روغن سوزی داره و حدود 700 یا 800 تومن خرج داره
این روغن سوزی رو 100% باید درستکرد یا میشه استفاده کرد همینطوری ؟
ماشین هم 405 و یک پرشیا که هر 2 تاشون همینطوری شدن
ممنون
سلامسلام
چند روز پیش داشتم میرفتم که پسر داییم بعد از وایسادن گفت ماشینت یه کم دود میده وقتی دنده عوض میکنی
ممنون
باشه تست میکنمسلام
چک کنین موتور بخار داره؟(ماشین روشن باشه درب سوپاپ رو بردارین و گاز بدین ببینین از در سوپاپ بخار بیرون میاد)
میتونین همینطوری هم استفاده کنین اما همیشه باید مواظب باشین که موتور بی روغن نمونه.
در مورد قیمت هم پاییز 92 پراید برادرم روغن سوزی داشت و هزینه تعمیر و لوازمش 750 تومن شد.
خب اگه بخار داشته باشه نشونه روغن سوزی و مشکل توی رینگهاست.باشه تست میکنم
اگر بخار داشته باشه یا نه معنیش چیه ؟
پس اگر پراید این قیمت شده برای من باید بیشتر باشه !
خب اگه بخار داشته باشه نشونه روغن سوزی و مشکل توی رینگهاست.
به احتمال قوی بله.
سلام
خیر.تقریبا اشتیاهه.
هر موتور سالمی رو اگه درب سوپاپ رو باز کنید میبینید مقداری بخار ازش خارج میشه.
تو موتوری که روغن سوزی داره حجم بیشتری از بخار از درب سوپاپش خارج میشه که تشخیصش کار هرکسی نیست.
بهترین روش تشخیص روغن سوزی تست کمپرس هستش.
شما برین دیاگ کار یا تعمیرکار و بگین تو در مرحله تست کمپرس بگیره تا مشخص بشه روغن سوزی از رینگ پیستون هستش یا کاسه نمد سوپاپ.
البته مکانیک با تجربه نیازی به این تست نداره و راحت متوجه میشه روغن سوزی از کجا هستش.
اقا سر سیلندر و مخلفاتش با کل دل و روده موتور کلا نو شده
ترموسات و واتر پمپ نو ، رادیاتو تازه دادیم سیخ زدن
ولی ماشین وقتی گرم میشه امپرش رو 85 باید وایسه وای نمیسه !
در رادیات هم 3 بار عوض کردم در رادیات چنتا سمند دیگه هم بستم امتحان کردم درست نشد
مکانیکه میگفت تو لوله ی ورودی هوای موتور ( همون لوله بیضی شکله ) پره اب بوده وقتی بازش کرده !
ادیت : وقتی واسه تعویض سر سیلندر پیش مکانیک بود اینو گفت ، الان کلا سر سیلندر نو شده
سلام
خوب شما اول ببینید روغن کم میشه یا نه؟؟
دوم هم برین تست کمرپس بگیرین.این تست خیلی مهمه.
سوم هم شمع ها رو باز کنید و ببینید رنگ نوک شمع ها باید یکی باشه. اینطوری مشخص میشه کدوم سیلندر مشکل داره.
اگه روغن سوزی داشته باشه روی نوک شمع یک لایه رسوب سیاه رنگ ( کربن ) میشینه.
در ضمن روغن سوزی دود آبی یا سفید مایل به آبی میده.اگه دود سیاه باشه روغن سوزی نیست.
اقا مبارک باشه ایشالا واست کارکنهاقا سر سیلندر و مخلفاتش با کل دل و روده موتور کلا نو شده
ترموسات و واتر پمپ نو ، رادیاتو تازه دادیم سیخ زدن
ولی ماشین وقتی گرم میشه امپرش رو 85 باید وایسه وای نمیسه !
در رادیات هم 3 بار عوض کردم در رادیات چنتا سمند دیگه هم بستم امتحان کردم درست نشد
مکانیکه میگفت تو لوله ی ورودی هوای موتور ( همون لوله بیضی شکله ) پره اب بوده وقتی بازش کرده !
ادیت : وقتی واسه تعویض سر سیلندر پیش مکانیک بود اینو گفت ، الان کلا سر سیلندر نو شده
باشه تست میکنم میام خبر میدم
تست کمپرس رو کجا میگیرن ؟
ممنون از راهنمایی
وقتی روغن سوزی شدید باشه در هر حالتی دود میده،و طریقه تشخیصش هم راحته،دود آبی از اگزوز،چرب شدن لوله اگزوز،کمپرس یا بخار روغن از موتور .سلام
ممنون
جهت رفع ایرادات در مدت زمان گارانتی، فقط مراجعه به نمایندگی مجاز .پراید 132 SE صفر ، توی دورهای پایین ( دنده یک و دو ) صدای جیر جیره چرخش میاد ولی وقتی که گاز میزنم و دور بالا میره صداش قطع میشه
به نظرتون مشکل چیه ؟
چرخی که صدا میده زیرش جک بزنید و چرخ با دست بچرخونید،اگه ایراد از لنت و صفحه باشه قابل تشخیص هست ،
محل قرار گیری لنتها ثابت هست و چرخ متحرک،اگه با هم درگیر باشند موقع چرخش ،صدایی که میاد (شبیه سوت زدن) مشخص است .چطوری مشخصه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟