A1C1E
Registered User
اون دایره طلایی وسطش محافظ گردو غبارهصدا که میده ، ولی این عکسو ببینین :|
زیر اون سیم پیچ هستش
کلا اگه سیم پیچ نباشه صدا نمیده حتی خش خش هم نمیکنه
اون مدل اولی که گذاشتی احتمالا واتش بالا بود که اون شکلی بود
اون دایره طلایی وسطش محافظ گردو غبارهصدا که میده ، ولی این عکسو ببینین :|
آهان , فوق العاده ممنون بابت کمکتوناون دایره طلایی وسطش محافظ گردو غباره
زیر اون سیم پیچ هستش
کلا اگه سیم پیچ نباشه صدا نمیده حتی خش خش هم نمیکنه
اون مدل اولی که گذاشتی احتمالا واتش بالا بود که اون شکلی بود
دوست عزیز چیزی که واضح اینه که همه جا نمیشه پیدا کرد و یا ست کامل قطعات در یک شهر نیست ،بیشتر باید فروشگاه لوازم یدکی تهران یا نمایندگی فروش اپل داشته باشند .دوستان opel corsa 1994 چه جوریاس؟
قطعات (مثه لنت ترمز ، فیلتر هوا ، فیلتر روغن و...) مصرفی اش راحت گیر میاد؟
قطعات دیگه اش چی؟
ممنون از پاسخ تون
ممنوندوست عزیز چیزی که واضح اینه که همه جا نمیشه پیدا کرد و یا ست کامل قطعات در یک شهر نیست ،بیشتر باید فروشگاه لوازم یدکی تهران یا نمایندگی فروش اپل داشته باشند .
قیمت بدنه و فنی سالمش هم زیر 10 میلیون هست .
فروشگاه کاشانی پخش لوازم انواع اپل
همراه : 09126468572
همراه : 09122116512
تلفن تماس فروشگاه :33918140 - 33934793
mvm110 مدل 85-86 حدود 10 میلیون.ممنون
نسبت به mvm110 می ارزه؟ قیمت mvm110 کارکرده تو چه مایه هاییه؟
ابتدا سطح روغن ترمز چک کنید اگه از حد نرمال پایینتر هست یا ناگهانی روغن ترمز کم شده باشه ممکنه نشتی در سیستم ترمز باشه،اگه لنتها هم ضعیف شده باشند سطح روغن ترمز پایینتر از حد معمول هست،در اتومبیلهای جدیدتر با ضعیف شدن تدریجی ترمز،پدال زیر پا خالی نمیشه،ولی ایراد ترمز شما بیشتر باید از لنت باشه یا خود بوستر ترمز .دوستان کسی اطلاع داره وقتی برای اولین بار حس میکنیم ترمز کمی خلاصی داره، اشکال از لنت هستش یا از روغن ؟ ممنون
کاغد ماجیکار
طاقچه که سوراخاشم معلومه
یکی نمی خواد جواب بده یا فقط متلک پرونی
دوبینش هم نویکیا 7370 هست
در صورت اصلی بودن خوبه .... با توجه به شرایط نامناسب بازار روغن ( پر تقلبی شده ) استفاده از روغن های حرفه ای ایرانی خیلی بهتره ..... بنده هم 206 تیپ دو دارم انواع روغن از قبیل ادینول توتال لیکومولی و .... غیره رو امتحان کردم ولی در اخر دیدم روغن های ایرانی بهتر و بصرفه ترن .... در حال حاضر از ایرانول رویال استفاده میکنم و موتور ماشین بسیار نرم و بی صدا کار میکنه ....برای 206 تیپ 2 روغن لیکومولی ابی میریزم خوبه یا نه؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY