• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان من این 206 تیپ 2 که دارم یه مشکل استارت زدن پیدا کرده که استارت میزنی مثلا دفعه اول روشن نمیشه. انگار دور موتور مثلا بالا نمیره.سپر موتورش همچین چیزی امروز عوضش کردیم بازم شب اومدم استارت بزنم چهارمین بار روشن شد!! اخه چرا؟؟؟مشکلش چیه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام. اقا من پرایدم کولر میگیرم خیلی گرم میشه. حتی وقتی گرم میشه خاموشش میکنم ماشین جون میده تا خنک بشه! رادیاتور و ترموستات هم نو هستش. همچنین است واترپمپ! دو دور بودن و نبودن فن رادیاتور تاثیر داره؟ چقدر؟
راهنمایی بفرمایند اساتید.ک چه کنم؟ متشکرم!

allthebest.ir

depot

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان من این 206 تیپ 2 که دارم یه مشکل استارت زدن پیدا کرده که استارت میزنی مثلا دفعه اول روشن نمیشه. انگار دور موتور مثلا بالا نمیره.سپر موتورش همچین چیزی امروز عوضش کردیم بازم شب اومدم استارت بزنم چهارمین بار روشن شد!! اخه چرا؟؟؟مشکلش چیه

عوامل زیادی دخیل هستند از جمله : کثیف بودن انژکتور ... کثیف بودن فیلتر بنزین .... کثیف بودن دریچه گاز .... بند بودن مسیر سوخت رسانی پمپ .... و اما اصلی ترین عامل در صورت سالم بودن عوامل که ذکر شد کیفیت بسیار بد بنزین هست ..( کثیف بودن بنزین جایگاه ها .... قاطی بودن اب یا گازوئیل با بنزین ...... بهتره همیشه از یک جایگاه ( مطمئن ) بنزین بزنید .

depot

Registered User
لایک‌ها
25
سلام. اقا من پرایدم کولر میگیرم خیلی گرم میشه. حتی وقتی گرم میشه خاموشش میکنم ماشین جون میده تا خنک بشه! رادیاتور و ترموستات هم نو هستش. همچنین است واترپمپ! دو دور بودن و نبودن فن رادیاتور تاثیر داره؟ چقدر؟
راهنمایی بفرمایند اساتید.ک چه کنم؟ متشکرم!

allthebest.ir
مدل پرایدتون رو ذکر نکردین ..... از ضد جوش استفاده نمیکیند ؟؟؟ مطمئن هستید که مسیر رفت و برگشت اب به رادیاتور سالم هستش ( ممکنه یک طرف گرفته باشه )..... رادیاتور رو هوا گیری کردید ؟؟؟؟ معمولا امپر اب ماشین رو چند درجه هست ؟؟؟؟ از سالم بودن فن رادیاتور مطمئن هستید ؟

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
مدل پرایدتون رو ذکر نکردین ..... از ضد جوش استفاده نمیکیند ؟؟؟ مطمئن هستید که مسیر رفت و برگشت اب به رادیاتور سالم هستش ( ممکنه یک طرف گرفته باشه )..... رادیاتور رو هوا گیری کردید ؟؟؟؟ معمولا امپر اب ماشین رو چند درجه هست ؟؟؟؟ از سالم بودن فن رادیاتور مطمئن هستید ؟
مدل ۸۹. پراید ک هواگیری نداره. داره؟
بله همش سالمه. فن رو.چطور باید تست کنم؟ اب حدودا وسطه.
جدیدا نمد زیر کاپوت انداختم بهتر شده وسط یکم بالا و پایین وایمیسه.

allthebest.ir

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125

سلام
ماشین جدیدا جوش نیاورده؟ممکنه واشر ترسونده باشه....یه 405 داشتیم همینطوری بود واشر ترسونده بود بعد از تعویض واشر درست شد.
یه چیز دیگه اینکه پیش باتری ساز ماهر برین ممکنه از سیمکشی باشه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
ماشین جدیدا جوش نیاورده؟ممکنه واشر ترسونده باشه....یه 405 داشتیم همینطوری بود واشر ترسونده بود بعد از تعویض واشر درست شد.
یه چیز دیگه اینکه پیش باتری ساز ماهر برین ممکنه از سیمکشی باشه.
تا حالا که نه!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
راستی وقتی ماشین گرمه یعنی مثلا همین چند دقیقه پیش خاموشش کرده باشم بدون مشکل استارت میخوره وقتی سرده انگار روشن نمیشه

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
مدل ۸۹. پراید ک هواگیری نداره. داره؟
بله همش سالمه. فن رو.چطور باید تست کنم؟ اب حدودا وسطه.
جدیدا نمد زیر کاپوت انداختم بهتر شده وسط یکم بالا و پایین وایمیسه.

باطزیت مشکل داره. شک نکن.

allthebest.ir

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
راستی وقتی ماشین گرمه یعنی مثلا همین چند دقیقه پیش خاموشش کرده باشم بدون مشکل استارت میخوره وقتی سرده انگار روشن نمیشه

L90 یکی از اشناها هم همین مشکلو داشت.
ماشین که سرد میشد روشن نمیشد یا به سختی روشن میشد ولی وقتی ماشین گرم بود راحت روشن میشد.
از باتری بود.تعویض کرد راحت شد.
پیش یه باتری ساز مطمئن برو بگو تست کنه باتری رو.

send by LeO from w910

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود دوستان

مشکلی برای ماشین داداشم پیش اومده و اینه که برق پشت آمپر نمیرسه،فیوزها رو چک کردم سالم بودن،رله دوبل رو عوض کردم بازم درست نشد،سوئیچ اینرسی رو هم چک کردم مشکلی نداشت،به نظر شما مشکل از چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟یه دفعه ای هم اینطوری شد،امکان داره از مغزی سوئیچ باشه؟ماشین پیکان مدل 83 هست

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. من سمند LX دارم, قسمت چراغ ترمز عقب وسط که داخل اتاق ماشینه بین فاصله ی چراغ و شیشه ی عقب, آت و آشغال و زنبور مرده و ... رفته و جای دست هم نداره که درشون آورد . چطوری میشه اون قسمت رو تمیز کرد ؟

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

دیدم بخش خودرو خیلی سوت و کور شده از طرفی هم دیدم چنین بخشی نداریم

تو یه فروم دیگه من تو بخش خودرو بودم و تا حدودی میتونم راهنمایی کنم

حالا بقیه دوستان هم هستن

انشالله تاپیک کار راه انداز و خوبی از اب در بیاد

عزیزان میتونن مشکلات خودروشون رو اینجا اعلام کنن

با احترام / حجت
'

متاسفانه قسمت خرید و فروش هم کساده
من که همه قطعات رو مجبور شدم 50درصد قیمت قدیم یعنی 30 درصد روز با بدبختی و کارت ماشین و کارت شناسایی
و آدرس ( اونا از دزدی بودن قطعات می ترسن حق دادن)جرمش مال خریه
یعنی فقط یک سوم قیمت دستم رو گرفن بفروشم
انجمن tt هم که اصلا هیچ تاپیکی نمیشه زد . نمی دونم اونجا دیگه چه مسخره بازی هست
خلاصه بد فرم ضرر کردم و انگ دزدی هم تو بازار به هم خورد البته خوب حق دارن

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام. من سمند LX دارم, قسمت چراغ ترمز عقب وسط که داخل اتاق ماشینه بین فاصله ی چراغ و شیشه ی عقب, آت و آشغال و زنبور مرده و ... رفته و جای دست هم نداره که درشون آورد . چطوری میشه اون قسمت رو تمیز کرد ؟

سخته بدین یه آدم وارد بیاره بیرون یا بیخیال بشین. 5 تومن کف دست یه کارگر نمایندگی بزایرین براتون بازش کنه یاد بگیرین

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
درود دوستان

مشکلی برای ماشین داداشم پیش اومده و اینه که برق پشت آمپر نمیرسه،فیوزها رو چک کردم سالم بودن،رله دوبل رو عوض کردم بازم درست نشد،سوئیچ اینرسی رو هم چک کردم مشکلی نداشت،به نظر شما مشکل از چه چیز دیگه ای میتونه باشه؟یه دفعه ای هم اینطوری شد،امکان داره از مغزی سوئیچ باشه؟ماشین پیکان مدل 83 هست
کار شما نیست با جرثقیل به مجتمع تعمیر گاهی که برف و الکترونیک داشته باشه برسونید و خرابی رو بیشتر نکنید.
متاسفانه ایران خودرو پیکان رو ساپورت نمی کنه .ولی فقط کار برق کار حرفه ای است.

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام حجت جان/
میگم این ماشین بنده را یه خانم سه نقطه که به نظرم به جای ماشین لباسشویی اشتباهی سوار خودرو شده بود (!) کوبوند تو جدول زیر و بندو اورد پایین. الان که درستش کردم همچین یه ورش پایین تره! از چیه؟ کمکهاش تنظیم نیست؟

صدمه جدی وارد شده . اگه حرکت می کنه که هیچ ولی اگه حرکت نمی کنه یا گیر می کنه یا احتمال صدمه بیشتری هست به نمایندگی مجاز
یا تعمیر گاه مطمئن برسونید. با نتظیم و سمبل کاری درست نممیشه. قطعات یدکی می خواد که قاعدتا نصبشون کار فرد معمولی نیست

magicar

Registered User
لایک‌ها
15
تصوير018.jpg تصوير019.jpg تصوير018.jpg تصوير019.jpg تصوير018.jpg تصوير018.jpg این طاقچه کدوم ماشینه؟
لطفا جئاب بدین. برای فروش می خوام بزارم

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
کار شما نیست با جرثقیل به مجتمع تعمیر گاهی که برف و الکترونیک داشته باشه برسونید و خرابی رو بیشتر نکنید.
متاسفانه ایران خودرو پیکان رو ساپورت نمی کنه .ولی فقط کار برق کار حرفه ای است.
چرا کار من نباشه آخه؟:general709: 6 سال درسشو خوندم خیر سرم :دی

من خودم وقت نمیکردم برم پیش ماشین،همون اولش یه بار سرسری چک کرده بودم،امروز صبح رفتم و مشکل رو هم برطرف کردم،بعد از جعبه فیوز دو تا سیم هست،یکی میره برای پشت آمپر و دیگری میره برای رله دوبل،مشکل از اونجا بود که برطرفش کردم و ماشین روشن شد

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان یه سوال ، ماشنم تازگی ها افتاده به جر جر اینا ، مثلا از طرف صندلی شاگرد و داشبورد و ... . به نظرتون چیکارش کنم ؟ یه آچار بگیرم دستم هرچی پیج اینا میبینم سفت کنم درست میشه ؟ :D

بالا