• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
شمع و وایر باهم عوض شده و هنوز 20 هزارتا کار نکرده
کارکرد ماشین دقیق نمیدونم ولی بالا 200 هزار
بدون فشار به پدال گاز ماشین به پت پت میوفته و بعد کلی زور زدن خاموش میشه ، موقع شروع حرکت هم گاز هم که میدم تا دور موتور 3 هزار وقتی میخوام کلاچو بیارم بالا دور موتور میاد پایین ( اگه کلاچو بیشتر بیارم بالا خاموش میشه )
انگار که کلاچو که میارم بالا یهو گازو ول کنم !
ولی وقتی دور موتورو تا 4 هزار میارم بالا بدون مشکل راه میوفته و شتاب گیریشم خوبه ، در حال حرکت هم با گاز کم و دور پایین یا بدون گاز تو همه دنده ها مشکل داره مخصوصا دنده 1 و 2 و ریپ ناجور میزنه
سنسور کیلومتر گیربکس هم قطع بود که درستش کردم ولی هنوز مشکل سر جاشه
اول از همه برید جایی که دستگاه دیاگ داشته باشه و حالیش هم باشه ، ببینید آیا خطایی ثبت شده؟
پارامتر ها هم چک کنید تا مطمئن بشید.

با توجه به مقدار کارکرد ، شاید کوئل ایراد داشته باشه! بهتره تست کوئل رو انجام بدید و از سلامتش مطمئن بشید.
می تونه از سنسور اکسیژن هم باشه!
درکل باید قطعات مشکوک توسط مکانیک یکی یکی تست بشه تا مشکل مشخص بشه!

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. من سمند LX EF7 دوگانه دارم و 2 مشکلی که دارم اینه که ماشین رو وقتی تازه روشن میکنم مخصوصا هواسردتر هست , دنده ها مخصوصا دنده 1 و 2 و دنده عقب خوب جا نمیره و موقع دنده دادن صدا میده . یک قضیه دیگه هم اینه که با اینکه قسمت کیلومترشمار (عقربه سرعت و دورموتور اینا) و دسته راهنما رو عوض کردم ولی هنوز ماشین که دورموتور حدود 2500 -2700 میرسه از قسمت فرمون صدا میاد (حالت صدایی که مثل صدایی که از لرزش ایجاد میشه) و خیلی اعصاب خوردکنه. کسی تجربه داره ؟ مرسی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام. من سمند LX EF7 دوگانه دارم و 2 مشکلی که دارم اینه که ماشین رو وقتی تازه روشن میکنم مخصوصا هواسردتر هست , دنده ها مخصوصا دنده 1 و 2 و دنده عقب خوب جا نمیره و موقع دنده دادن صدا میده . یک قضیه دیگه هم اینه که با اینکه قسمت کیلومترشمار (عقربه سرعت و دورموتور اینا) و دسته راهنما رو عوض کردم ولی هنوز ماشین که دورموتور حدود 2500 -2700 میرسه از قسمت فرمون صدا میاد (حالت صدایی که مثل صدایی که از لرزش ایجاد میشه) و خیلی اعصاب خوردکنه. کسی تجربه داره ؟ مرسی

دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، به خاطر همین همیشه سعی میکنم حداقل 5 مین ماشین روشن باشه و زود هم دنده رو عوض نمیکنم رو دنده 1 ، یه چند کیلومتری میرم و بعد دنده عوض میکنم.. اما اون سر و صدای فرمون داشبورد رو نمیدونم چکارش کنم !!!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
والا ما با پراید هم همین مشکل بد جا رفتن دنده رو داریم
فک کنم بین ماشینای ایرانی یه مسئله کاملا طبیعی باشه و بنابراین جای هیچگونه نگرانی نیست :D
البته تو هوای سرد دنده 2ـم خیلی بد جا میره
هرکار میکنی یه آب هویج برات میگیره ( مثه حالتی میشه که کلاچ رو کامل نمیگیری دنده میزنی )

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
والا ما با پراید هم همین مشکل بد جا رفتن دنده رو داریم
فک کنم بین ماشینای ایرانی یه مسئله کاملا طبیعی باشه و بنابراین جای هیچگونه نگرانی نیست :D
البته تو هوای سرد دنده 2ـم خیلی بد جا میره
هرکار میکنی یه آب هویج برات میگیره ( مثه حالتی میشه که کلاچ رو کامل نمیگیری دنده میزنی )
این مشکل دنده رو کمی که آمپر بالا میاد و ماشین گرم میشه دیگه بد جا نمیره و درست میشه و فقط وقتی ماشین رو تازه روشن میکنم اینطوریه . گفتند واسکازین رو عوض کنی و ... موقع روشن کردن هم نرم میشه ولی گفتند همین واسکازین خودش بهتره . صدای چعبه فرمون هم دارم میرم مسافرت ببرم نمایندگی شهرهای دیگه ببینیم کدوم میتونند درست کنند ;) خخخخخ

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام. بهترین شمع برای پراید چی بگیرم . چطوری اصل بودنش را بفهمم

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
وقتی ماشین سرد هست طبیعیه که دنده ها یکم سفت جا بره! (البته برای ماشین های ایرانخودرو)
این مشکل هم بیشتر زمانی هست که هوا سرده و واسکازین ماشین هم سرد! با گرم شدن ماشین به مرور سفتی دنده ها درست میشه!
الان که فصل سرما داره تموم می شه و توی هوای گرم این مشکل رو نخواهید داشت. بزارید برای سال آینده که هوا سرد شد اون موقع واسکازین رو با مارک معتبر عوض کنید.

برای صدای قسمت فرمون ، می تونید قاب قسمت پایینی فرمون رو باز کنید و دور موتور رو ببرید روی 2500 - 2700 و نگاه کنید از کجا داره صدا می ده (دستتون رو قسمت های مختلف اون ناحیه بزارید ببینید صدا قطع می شه یا نه) و بعدش صدا گیری کنید اون ناحیه رو!

راستی! صدای جعبه فرمونتون هم تمام محصولات سال 91 به بعد دارند (پارس ، 405 ، سمند)
تا گارنتی دارید حتما پیگیری کنید این مسئله رو!
برای بعضی ها مشکل از جعبه فرمون هست ، برای بعضی دیگه شافت فرمون هست که باید با مدل فیلتر دار عوض بشه!
قیمت بازار آزاد جعبه فرمون 700 800 تومن و شافت فرمون فیلتر دار که خیلی سخت گیر میاد حدود 80 تومن هست!

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
این مشکل دنده رو کمی که آمپر بالا میاد و ماشین گرم میشه دیگه بد جا نمیره و درست میشه و فقط وقتی ماشین رو تازه روشن میکنم اینطوریه . گفتند واسکازین رو عوض کنی و ... موقع روشن کردن هم نرم میشه ولی گفتند همین واسکازین خودش بهتره . صدای چعبه فرمون هم دارم میرم مسافرت ببرم نمایندگی شهرهای دیگه ببینیم کدوم میتونند درست کنند ;) خخخخخ
مطمئنین از جعبه فرمونه ؟ والا منم اون اوایل با این پراید همین مشکلات رو داشتم
اول پیش خودم میگفتم شاید سیبک هام مشکل دارم ولی بردم پیش یه آشنا برام بوش های جعبه فرمون رو عوض کرد ردیف شد
ولی شما هم حتما نشون یه متخصص بده. ما که خیری از نمایندگی ندیدیم. ماشین رو بردیم نمایندگی یارو گفت 170 ت بدون اجرت خودم میگیرم جعبه فرمونت رو درست میکنم :confused:
بردم پیش اشنا بنده خدا 35 ت از من گرفت دسته گل تحویلم داد
چرا گفتن واسکازین رو عوض نکنین ؟
والا من واسه ماشینای دنده اتومات شنیدم که میگن واسکازین عوض نکنین ولی امثال سمند و اینا رو نشنیدم تا حالا
البته اگر ماشینتون رو مدت زیادی نیست تحویل گرفتین که فعلا تعویض واسکازین نمیخواد
چرخش برات بچرخه رفیق
:)

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز
وقتی ماشین سرد هست طبیعیه که دنده ها یکم سفت جا بره! (البته برای ماشین های ایرانخودرو)
این مشکل هم بیشتر زمانی هست که هوا سرده و واسکازین ماشین هم سرد! با گرم شدن ماشین به مرور سفتی دنده ها درست میشه!
الان که فصل سرما داره تموم می شه و توی هوای گرم این مشکل رو نخواهید داشت. بزارید برای سال آینده که هوا سرد شد اون موقع واسکازین رو با مارک معتبر عوض کنید.

برای صدای قسمت فرمون ، می تونید قاب قسمت پایینی فرمون رو باز کنید و دور موتور رو ببرید روی 2500 - 2700 و نگاه کنید از کجا داره صدا می ده (دستتون رو قسمت های مختلف اون ناحیه بزارید ببینید صدا قطع می شه یا نه) و بعدش صدا گیری کنید اون ناحیه رو!

راستی! صدای جعبه فرمونتون هم تمام محصولات سال 91 به بعد دارند (پارس ، 405 ، سمند)
تا گارنتی دارید حتما پیگیری کنید این مسئله رو!
برای بعضی ها مشکل از جعبه فرمون هست ، برای بعضی دیگه شافت فرمون هست که باید با مدل فیلتر دار عوض بشه!
قیمت بازار آزاد جعبه فرمون 700 800 تومن و شافت فرمون فیلتر دار که خیلی سخت گیر میاد حدود 80 تومن هست!

مرسی. پس دیگه حتما 100% پیگیر صدای جعبه فرمونش میشم . این نمایندگی ها اینقدر از ماشین تعریف میکنند و میگن ماشینت که ردیفه, ماشین های دیگه رو ندیدی همه جاش صدا میده و... که ادم بی خیال میشه و رای ادم عوض میشه ولی پس حتما پیگیرش میشم تا درست کنند مخصوصا که اینقدر گرون هم هست :eek:
برند واسکازین برای سمند که خوب باشه چی هست ؟ البته ان شاالله اخر تابستون عوض کنم که باز سرد میشه . 13 ماه هست که خریدمش و 11 ماه دیگه گارانتیش مونده .
مرسی

مطمئنین از جعبه فرمونه ؟ والا منم اون اوایل با این پراید همین مشکلات رو داشتم
اول پیش خودم میگفتم شاید سیبک هام مشکل دارم ولی بردم پیش یه آشنا برام بوش های جعبه فرمون رو عوض کرد ردیف شد
ولی شما هم حتما نشون یه متخصص بده. ما که خیری از نمایندگی ندیدیم. ماشین رو بردیم نمایندگی یارو گفت 170 ت بدون اجرت خودم میگیرم جعبه فرمونت رو درست میکنم :confused:
بردم پیش اشنا بنده خدا 35 ت از من گرفت دسته گل تحویلم داد
چرا گفتن واسکازین رو عوض نکنین ؟
والا من واسه ماشینای دنده اتومات شنیدم که میگن واسکازین عوض نکنین ولی امثال سمند و اینا رو نشنیدم تا حالا
البته اگر ماشینتون رو مدت زیادی نیست تحویل گرفتین که فعلا تعویض واسکازین نمیخواد
چرخش برات بچرخه رفیق
:)

اره . از این لحاظ که صداش از جعبه فرمونه مطمئن هستم .حالا مسافرت که دارم میرم تو شهر های اونجا ببرم ببینم چی میگن . گیرش میشم تا درست بشه . :D
مرسی

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
سلام. بهترین شمع برای پراید چی بگیرم . چطوری اصل بودنش را بفهمم
اگه واقعا میخوای سنگ تموم بذاری
سوزنی ایریدیوم از یکی از برند های بوش یا NGK بگیر
اصلی بودنش هم باید از مراکز معتبر با ضمانت بگیری دیگه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سنگ تمومحتما خیلیم گرونه ها . قیمتش چقدر هست

خود شمعهای بوش را چطور بفهمیم اصل یا نه

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بچه ها بهترین خودرو تا سقف 100 میلیون چه ماشینی هست؟! که کم خرج و کم مصرف با کیفیت باشه و ترجیحا وارداتی باشه نه این آشغالای مونتاژی..

Sent from my C2105 using Tapatalk

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
سنگ تمومحتما خیلیم گرونه ها . قیمتش چقدر هست
خود شمعهای بوش را چطور بفهمیم اصل یا نه
نه اینقدر ها
60 - 70 تومن هست سوزنی های بوش و دنسو و NGK
متاسفانه من راه غیر اصل و اصلش رو نمیدونم
ولی تا جایی که اطلاع دارم این شمع های سوزنی رو خیلی نمیشه راحت تقلشو زد و خودم 2 - 3 دست اینترنتی از جاهای مختلف گرفتم و راضی هم بودم
و اینکه به نظرم بنا به استفاده و بهتر بودن و عمرشون واقعا به صرفه تر هستن
بچه ها بهترین خودرو تا سقف 100 میلیون چه ماشینی هست؟! که کم خرج و کم مصرف با کیفیت باشه و ترجیحا وارداتی باشه نه این آشغالای مونتاژی..
برای چه مصرفی میخواین؟
صفر یا کارکرده؟
شاسی بلند یا کوتاه؟
پر قدرت یا معمولی و کم مصرف؟
خیلی خودرو هست که توی رنج صد تومن قرار میگیره
در کل شاسی بلند بهترین گزینه فکر میکنم رنو داستر باشه توی این رنج صفرش
و سواری میتونین به النترا و لنسر و البته سراتو 1600 فکر کنین

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
نه اینقدر ها
60 - 70 تومن هست سوزنی های بوش و دنسو و NGK
متاسفانه من راه غیر اصل و اصلش رو نمیدونم
ولی تا جایی که اطلاع دارم این شمع های سوزنی رو خیلی نمیشه راحت تقلشو زد و خودم 2 - 3 دست اینترنتی از جاهای مختلف گرفتم و راضی هم بودم
و اینکه به نظرم بنا به استفاده و بهتر بودن و عمرشون واقعا به صرفه تر هستن

برای چه مصرفی میخواین؟
صفر یا کارکرده؟
شاسی بلند یا کوتاه؟
پر قدرت یا معمولی و کم مصرف؟
خیلی خودرو هست که توی رنج صد تومن قرار میگیره
در کل شاسی بلند بهترین گزینه فکر میکنم رنو داستر باشه توی این رنج صفرش
و سواری میتونین به النترا و لنسر و البته سراتو 1600 فکر کنین

ترکیبی شهر و مسافرت..
صفر یا کارکرده کم کار..
سدان..
معمولی و کم مصرف..
مرسی

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
ترکیبی شهر و مسافرت..
صفر یا کارکرده کم کار..
سدان..
معمولی و کم مصرف..
مرسی

صفر 2 گزینه دارین
لنسر و سراتو 1600 جدید
لنسر 1800 هم داره میاد
و البته لنسر 5 سال گارنتی هم داره
کارکرده هم به شدت نیسان تینا پیشنهاد میشه
آپشن های خوب ، ایمنی خوب ، مصرف کم و راحتی
بگردین میتونین با 100 تومن پیدا کنین

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
قصد خرید یه 405 مدل 85 دارم و تا الان هم ماشین نداشتم ( سخت شد؟ :D ) چیا رو سوال کنم؟ به چیا دقت کنم؟ کلا یه توضیح بدین فردا روز خودمو لعنت نکنم
دمتون گرم

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
قصد خرید یه 405 مدل 85 دارم و تا الان هم ماشین نداشتم ( سخت شد؟ :D ) چیا رو سوال کنم؟ به چیا دقت کنم؟ کلا یه توضیح بدین فردا روز خودمو لعنت نکنم
دمتون گرم
سلام
اگه ماشین خاصی رو زیر سر داری و در نظر گرفتی و خوشت اومده
بهترین کار بردنه کارشناس روی سره ماشینه
حالا این کارشناس میتونه دوست و آشنا باشه
میتونه از این کارشناس هایی باشه که 50 اینا میگیرن و روی سر ماشین میان
کارشون هم درسته
و یادت باشه هیچوقت و هیچوقت به حرف فروشنده اعتماد نکن

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
صفر 2 گزینه دارین
لنسر و سراتو 1600 جدید
لنسر 1800 هم داره میاد
و البته لنسر 5 سال گارنتی هم داره
کارکرده هم به شدت نیسان تینا پیشنهاد میشه
آپشن های خوب ، ایمنی خوب ، مصرف کم و راحتی
بگردین میتونین با 100 تومن پیدا کنین

مرسی..
لطف میکنید تو همین قیمت ساشی بلند هم معرفی کنید.. با شرایط قبلی

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
اگه ماشین خاصی رو زیر سر داری و در نظر گرفتی و خوشت اومده
بهترین کار بردنه کارشناس روی سره ماشینه
حالا این کارشناس میتونه دوست و آشنا باشه
میتونه از این کارشناس هایی باشه که 50 اینا میگیرن و روی سر ماشین میان
کارشون هم درسته
و یادت باشه هیچوقت و هیچوقت به حرف فروشنده اعتماد نکن
فعلا که دارم دنبال ماشین سرپا و سالم میگردم.
به فکر کارشناس بودم، ولی این تاپیکو که دیدم گفتم شاید خودمم باید حرکتایی بزنم و پرسیدم ، که ظاهرا همه چی برمیگرده به کارشناس :)
ممنون

send by LeO from w910

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
اول ماشین و کارشناس رنگ میبری
بعد میبری به یه سافکار حرفه ای نشون میدی شاسی و جلوبندی و ... رو ببینه
مکانیک هم میبری با خودت که موتوری چک بکنه.
ماشین لش بهت نندازن مواظب باش
خودتم بشین پشت ماشین راه ببر ببین اوضاع گاز خور و دنده هاش چطوره؟

بالا