سلام امیر جان
ممنون بابت توضیحات خوبت
اتفاقا ابتدا فکر میکردم شاید از جک و آچار چرخ و... باشه!
منتها بعد از اینکه کل صندوق عقب رو خالی کردم و باز هم دیدم این صدا میاد متوجه شدم مشکل از این نیست.
ریگلاژ در ها به چه صورته عزیز؟ خودم میتونم انجام بدم یا کاره یه شخصه ماهره؟
استاد صندلی هارو چطور میشه خوابوند؟ راستش من اصلا صندلی های عقب رو تاحالا نخوابوندم فقط صندلی های جلو رو میدونم چجوری میشه خوابوند!
در رابطه با لنت ها ، والا من لنت اصلی انداختم برای جلو ، یعنی از همون بوش جورید های تو پک پژو سیتروئن سفید.145 تومن
دیسک هم اصلی فرانسوی انداختم برای جلو دقیق یادم نیست ، فکر کنم 170-180 تومن بود.
لنت عقب هم تکستار جعبه آبی و زد که 95 بود و دیسک عقب هم از همین ایساکویی ها.
خودم جدا خریده بودم اینارو.
البته این صدا هم همیشه شنیده نمیشه
یعنی ممکنه چند روز اصلا صدا نده ولی یروز صدا میده اونم یه ربع بعد دیگه صداش نمیاد.صداش هم خیلی کمه شاید هر کسی نشنوه.
راستی چند وقت پیش یه مشمبا (پلاستیک) بزرگ رفت زیر ماشین منم متوجه نشده بودم یه راننده بهم گفت اومدم پایین از زیر ماشین کشیدمش بیرون ولی مثل اینکه یه مقدارش زیر ماشین چسبیده دیده هم نمیشه
ولی وقتی ماشین گرمه بوش میاد.اینرو چکار باید بکنم.
مرسی.
خواهش می کنم دوست عزیز.
ریگلاژ درب صندوق عقب کاره ساده ای هست نیاز نیست پیشِ کسی برید. آچاری هم که برای این کار نیاز دارید در کیف لوازمی که خوده ایرانخودرو قرار داده هست. (آچار ستاره ای)
داخل صندوق عقب قسمت پایینش قفل درب صندوق هست ، 2 تا پیچ داره! پیچ هارو یه مقدار شل کنید و با دست قفل رو یه مقدار به طرف پایین بیارید ، بعدش پیچ هارو سفت کنید و درب صندوق رو ببندید ، یه دور با ماشین بزنید ببینید سر و صدا ها چطور شده!
احتمالا با همین ریگلاژ مشکلاتون برطرف میشه!
ریگلاژ درب های دیگر هم دقیقا به همین شکل هست. با آچار ستاره ای ، پیچ زبونه ها رو شل کرده و به مقدار خیلی کم به سمت داخل ببرید ، سپس پیچ هارو سفت کنید.
هر چقدر به سمت داخل ریگلاژ کنید ، درب ها سفت بسته میشه اما سر و صدای در ها گرفته میشه!
هر چقدر به سمت بیرون ریگلاژ کنید ، درب ها راحت بسته می شه اما ممکنه سر و صدای درب ها داخل اتاق شنیده بشه!
در کل اینقدر باید با زبونه بازی کنید تا محل مناسبش رو پیدا کنید!
همچنین می توانید برای کاهش سرو صدای درب ها می تونید این 2 کار رو انجام بدید.
1- پارافین مایع تهیه کنید و با پنبه دور تا دور لاستیک لای درب را چرب کنید.
2- مقداری گیریس داخل قفل درب بزنید تا هنگام تکان های ماشین صدای برخورد ضامن به قفل درون درب گرفته بشه!
در مورد صندلی ها... 2 طرف گوشه های صندلی عقب 2 تا ضامن هست. این ضامن ها رو به طرف بالا بکشید تا قفل صندلی ها باز بشن! حالا به راحتی پشتی صندلی هارو بدید جلو و با ماشین دور بزنید ببینید صدا ها از بین رفت یا نه!
معمولا محل اتصال ضامن با گیره تولید صدا می کنه!
برای بستن پشتی های صندلی عکس مراحل بالا را انجام بدید ، یعنی ضامن رو به طرف پایین فشار بدید.
در مورد لنت ها ، با توجه به اجناسی که انداختید ، رضایت شما از قدرت ترمز و کم بودن صدا ، حساسیت به خرج ندید. چون به هیچ عنوان مشکلی در سیستم ترمز شما وجود نداره!
این مورد هم مشکلی نیست ، احتمالا پلاستیک به لوله اگزوز یا یکی از منبع ها چسبیده و با گرم شدن موتور و سیستم اگزوز شروع به آب شدن می کنه و بو میده!
می تونید برید کارواش و بگید براتون زیرشویی انجام بدن!