آقای درباری جسارت نباشه البته،فیلر رو میگیرن و شیم(یا همون واشرهای نازک) رو میزارن ،البته به اصطلاح بازاریش زیاد آشنا نیستم اما اصطلاح فنیش بدین صورته
سلاممعمولا 405 رو همون اول شیم میگیرن.و دیگه تغییر نمیکنه.
البته باید تو حالت گرم شیم چک بشه.
شما یک هفته بعد برین یه تعمیرگاه دیگه شیمش رو براتون چک کنن.
و اینکه 4 تا سیلندر رو یک تست تراکم بگیرین.
و باز اینکه تایم سوپاپ ها رو براتون چک کنه.
همه این کارها رو یک مکانیک میتونه براتون انجام بده.ولی ترجیحا برین جایی غیر از جایی که تعمیر کرده.
اگه این موارد اوکی بود. پس مشکلی نداره.
کلا رو نوع صدای 405 زیاد حساس نباشید.شما تو خیابون دقت کنید هر 405 ای یک صدای خاصی میده.
سلام
ممنونم بابت پاسخگوییتون.
من برای شیمگیری رفتم.الان صدا عادی شده.ریپ هم کم شده.اما هنوز روی دنده 2 ریپ میزنه یکم.مشکل چیه؟و یه چیز دیگه اینکه حدود قیمت برای این ماشین چیه؟405 نوک مدادی بیرنگ دوگانه سوز شرکتی لاستیک بالای 95% بیمه 5 ماه
بازم ممنون از پاسختونسلام
متوجه نمیشم یعنی چه رو دنده 2 ریپ میزنه؟؟
یعنی تو دور زیر 3000 تر تر میکنه و سخت شتاب میگیره؟؟
در مورد قیمت ماشین اطلاعی ندارم.تو سایت باما قیمت مورد های مشابه رو چک کنید.قیمت بازار بین 5 تا 10 درصد از قیمت های داخل سایت پایینتره.
هر چند ماشین کارکرده و سالم به خوبی ماشینی که الان دارین خیلی سخت پیدا میشه.( صفر که جای خودش رو داره )
اولیشو من میگم !
کاتالیست
اقا سیم کلاچ سمند xu7 رو کی بلده چطور باید شل و سفت و تنظیم و تعویض کرد ؟!
میشه خودم انجام بدم یا باید بدم بیرونو کلی بسلفم ؟!
ماشین باید base اش یورو 4 باشه،یعنی برای اون یورو و با استاندارهای اون طراحی شده باشه،پراید رو چجوری میخوان یورو 4 بکنن خدا داند!!با توجه به این خبر :
http://alef.ir/vdccxpqi42bqso8.ala2.html?215908
خودرویی که با استاندارد یورو 4 تولید میشود چه فرقی با خودرویی که با استاندارد یورو 2 تولید میشود دارد؟
کدام قطعه یا قطعاتش با قبلیها فرق میکند؟
برای من هم جای سئواله که چطور میخواهند همه خودروهای تولیدی را از اول تیرماه یورو ۴ کنند!!!ماشین باید base اش یورو 4 باشه،یعنی برای اون یورو و با استاندارهای اون طراحی شده باشه،پراید رو چجوری میخوان یورو 4 بکنن خدا داند!!
یه چیزی گفتن که دهن عوام بسته بشه،وگرنه هم خودشون و هم مسئولین مربوطه بهتر میدونن که نمی تونن همچین کاری انجام بدنبرای من هم جای سئواله که چطور میخواهند همه خودروهای کشور از اول تیرماه یورو ۴ کنند!!!
بعد از حدود ۲۰ هزارتایجا هم که یادم نیست کجا بود شنیدم که ماشین یورو 4 با این بنزین ها بعد 3-4 ماه کلا کاتالیستش مرخص میشه و ...
یه چیزی گفتن که دهن عوام بسته بشه،وگرنه هم خودشون و هم مسئولین مربوطه بهتر میدونن که نمی تونن همچین کاری انجام بدن
35 ساله اینطوری دارن سواری میگیرنیه جای دیگه که بازم یادم نیست کجا شنیدم بنزین یورو 4 هم وجود نداره !
راستم میگن بنزین بنزینه دیگه !
مثلا بگن آب یورو 4 میدیم بهتون !!!!!
آّب H2O هست دیگه !
بنزینم بنزینه !
همه جا هم همینه یورو چیه دیگه
احتمالا ناخالصی ها و ... رو کم کردن
ادیت : منضورم این بود که فکر نکنم هیچ جای دنیا واسه بنزین استاندارد یورو داشته باشن