• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
یه جای دیگه که بازم یادم نیست کجا شنیدم بنزین یورو 4 هم وجود نداره !
راستم میگن بنزین بنزینه دیگه !
مثلا بگن آب یورو 4 میدیم بهتون !!!!!
آّب H2O هست دیگه !
بنزینم بنزینه !
همه جا هم همینه یورو چیه دیگه
احتمالا ناخالصی ها و ... رو کم کردن
ادیت : منضورم این بود که فکر نکنم هیچ جای دنیا واسه بنزین استاندارد یورو داشته باشن

اشتباه شنیدی!
استاندارد Euro 2, 3 and 4 برای سوخت وجود داره :
http://www.environment.gov.au/resou...el-standard-automotive-diesel-determination-7

• Like
Reactions: l0w

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان. من ی پراید دارم. ی مدت پیش خیلی سرد کار میکرد. شاکی شدم گفتم این چه ماشینیه اصلا داغ نمیکنه! خودم خودمو چشم زدم. چشتون روز بد نبینه. یکی دوبار داخ کرد به طوری که چراغ قرمز کنار درجه حرارت روشن شد! بردم دربشو عوض کردم. یه چند روز خوب بود باز دیدم اب کم میکنه یه نشتی هم پیدا کردم درست کردم. اخرین بارب که چراغ قرمزش روشن شد قاطی کردم همونجور دو یا سه کیلومتر داخل شهر راه رفتم!! الان مشکلی که هست اینه که موتور جوش نمیاره ولی وقتی یکم بهش فشار میارم دما میره بالا، فشارو کم میکنم میاد پایین! الان میخواید بگید واشر سر سیلندر سوخته؟ اگه بله که چقد هزینه فک میکنید داره تعویضش؟ حس میکنم یکم صدای موتور هم از حالت بم به حالت زیر تغییر کرده! شتاب هم فک کنم کم شده!! چه کنم؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام دوستان. من ی پراید دارم. ی مدت پیش خیلی سرد کار میکرد. شاکی شدم گفتم این چه ماشینیه اصلا داغ نمیکنه! خودم خودمو چشم زدم. چشتون روز بد نبینه. یکی دوبار داخ کرد به طوری که چراغ قرمز کنار درجه حرارت روشن شد! بردم دربشو عوض کردم. یه چند روز خوب بود باز دیدم اب کم میکنه یه نشتی هم پیدا کردم درست کردم. اخرین بارب که چراغ قرمزش روشن شد قاطی کردم همونجور دو یا سه کیلومتر داخل شهر راه رفتم!! الان مشکلی که هست اینه که موتور جوش نمیاره ولی وقتی یکم بهش فشار میارم دما میره بالا، فشارو کم میکنم میاد پایین! الان میخواید بگید واشر سر سیلندر سوخته؟ اگه بله که چقد هزینه فک میکنید داره تعویضش؟ حس میکنم یکم صدای موتور هم از حالت بم به حالت زیر تغییر کرده! شتاب هم فک کنم کم شده!! چه کنم؟
2تا حالت داره
سرسیلندر تاب برداره یا واشر بسوزد
ببین داخل رادیاتور روغن نزده یا گژ روغن در بیار ببین رنگش شیری نشده باشه
چندین علت میتونه داشته باشه بالا رفتن دما
نبود آب کافی.خرابی درب رادیاتور.مشکل در واترپمپ.خرابی سیستم فن رادیاتور.ودر آخر ترموستات
بهتره هر 2 سال یکبار کل آب رادیاتور رو خالی کرده و با آب و نسبت به نوع خودرو یک یا 2 قوطی ضد یخ پر کرد
البته من بیشتر با محصولات ایران خودرو سروکار داشتم ولی فرق خاصی جز تو هواگیری در سیستم خنک کننده موتور بینمشون نیست

Sent from my C2 using Tapatalk

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
2تا حالت داره
سرسیلندر تاب برداره یا واشر بسوزد
ببین داخل رادیاتور روغن نزده یا گژ روغن در بیار ببین رنگش شیری نشده باشه
چندین علت میتونه داشته باشه بالا رفتن دما
نبود آب کافی.خرابی درب رادیاتور.مشکل در واترپمپ.خرابی سیستم فن رادیاتور.ودر آخر ترموستات
بهتره هر 2 سال یکبار کل آب رادیاتور رو خالی کرده و با آب و نسبت به نوع خودرو یک یا 2 قوطی ضد یخ پر کرد
البته من بیشتر با محصولات ایران خودرو سروکار داشتم ولی فرق خاصی جز تو هواگیری در سیستم خنک کننده موتور بینمشون نیست

اقا دمت گرم. چک کنم. میام میگم.

hooman443

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من تازگیا یه ماشین خریدم renault koleos 2014
یه مشکلی دارم باهاش وقتی ظبط ماشین رو روشن میکنم یه صدایی میاد مثل اینکه چهارت باند (2 تا جلو 2 تا عقب ) رو یک بار چک میکنه و بعد یه صدای میاد دووووپ :D
البته من فکر میکنم که داره باند ها رو چک میکنه ولی دیگه قطع نمیشه این صدا هی ادامه پیدا میکنه
اگه کسی میدونه مشکلش چیه بهم بگه خیلی مهمه ممنونننننننن

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
اقا دمت گرم. چک کنم. میام میگم.
آقا من روغنو چک کردم. نمیدونم منظور از شیری چیه ولی فک کنم رنگش مثل روغن تازه اس! یعنی ی قهوه ای کم رنگه ها. اون رنگی! عکسشو بذارم مشخص میشه؟ یکم حس میکنم موتور با ضربه کار میکنه. یه جور میترسم زیاد بهش گاز بدم!

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
آقا من روغنو چک کردم. نمیدونم منظور از شیری چیه ولی فک کنم رنگش مثل روغن تازه اس! یعنی ی قهوه ای کم رنگه ها. اون رنگی! عکسشو بذارم مشخص میشه؟ یکم حس میکنم موتور با ضربه کار میکنه. یه جور میترسم زیاد بهش گاز بدم!
بهتره در اولین فرصت ببری نمایندگی یا پیش یه مکانیک.احتمالا به قول مکانیک ها سر سیلند ترسیده!
زیاد در مورد صدای موتور اشنا نیستم
دمای ماشین عادیه؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام به همگی
من تازگیا یه ماشین خریدم renault koleos 2014
یه مشکلی دارم باهاش وقتی ظبط ماشین رو روشن میکنم یه صدایی میاد مثل اینکه چهارت باند (2 تا جلو 2 تا عقب ) رو یک بار چک میکنه و بعد یه صدای میاد دووووپ :D
البته من فکر میکنم که داره باند ها رو چک میکنه ولی دیگه قطع نمیشه این صدا هی ادامه پیدا میکنه
اگه کسی میدونه مشکلش چیه بهم بگه خیلی مهمه ممنونننننننن
روش سیستم بستی؟

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
»» یخ شکن درون آج تایرها
تکنولوژی‌های مدرنی که روزگاری تنها در فیلم‌های جیمز باند دیده می‌شد، این روزها به راحتی به دنیای واقعی پا می‌گذارند. یکی از این فن آوری ها که در آستون مارتین جیمز باند در فیلم روز دیگر بمیر، هم دیده شده، میخچه‌هایی است که به عنوان یخ شکن عمل می‌کنند.

Retractable-Stud Winter Tire Concept

حدود 80 سال از معرفی تایرهای زمستانی می‌گذرد. حالا وقت آن است که شاهد یک جهش باشیم. وقتی که به یک مسیر یخ زده یا با پوشش برف رسیدید، کافی است یک دکمه را فشار دهید تا میخچه‌هایی از درون آج تایرها بیرون آید و کار زنجیر چرخ را به آسانی بر عهده بگیرد. شرکت Nokian اولین سری از تایرهای مجهز به این فن آوری را رسماً معرفی کرده است.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بنز یه سیستم رادار روی ماشیناش داره که وقتی احتمال برخورد با خودرو یا عابر رو به حول قوه الهی تشخیص بده، با پخش آلارم شما رو متوجه خطر میکنه تا ترمز بگیرید
همچین سیستمی بصورت آماده در بازار وجود داره که بشه تهیه کنیم و روی خودروی خودمون نصب کنیم؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
هر سنسوری بخوای هست داخل هم نبود سفارش اینترنتی بدید .فقط برای نصب بهتره برای اتومبیل خرج کنید نه تابوت و حلب چرخدار داخلی!

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
بنز یه سیستم رادار روی ماشیناش داره که وقتی احتمال برخورد با خودرو یا عابر رو به حول قوه الهی تشخیص بده، با پخش آلارم شما رو متوجه خطر میکنه تا ترمز بگیرید
همچین سیستمی بصورت آماده در بازار وجود داره که بشه تهیه کنیم و روی خودروی خودمون نصب کنیم؟
سنسور دنده عقب وجود داره و همچنین دوربین هم میتونین کار بزارین دور تا دور ماشین...
ولی هیچوقت اون چیزی که بنز هست نمیشه!

Sent from my SM-N9005

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
هر سنسوری بخوای هست داخل هم نبود سفارش اینترنتی بدید .فقط برای نصب بهتره برای اتومبیل خرج کنید نه تابوت و حلب چرخدار داخلی!

سنسور دنده عقب وجود داره و همچنین دوربین هم میتونین کار بزارین دور تا دور ماشین...
ولی هیچوقت اون چیزی که بنز هست نمیشه!

Sent from my SM-N9005
البته فکر میکنم این رادار، سیستم کاریش با سنسور فرق میکنه
چیزی که در سنسور دنده عقب وجود داره برای فاصله های کم طراحی شده. پردازش خاصی هم روی اطلاعاتی که از سنسور میگیره انجام نمیده. فقط هر وقت فاصله کم شد آلارم میده
این سنسوری که در رادارها استفاده میشه اجسام رو در فاصله های دور تشخیص میده، و علاوه بر این محاسبه میکنه که احتمال برخورد وجود داره یا نه
مثلا شما با سرعت 80 تا میرونید. 50 متر جلوتر از شما هم ماشینی با سرعت 78 تا در حرکته. آلارم دائما فاصله رو چک میکنه و روند کم شدن فاصله ی شما تا خودروی جلویی رو خطرناک ارزیابی نمیکنه
ولی موقعیت دیگری رو فرض کنید که شما سرعتتون 150 تاست و ماشینی در 200 متری شما با سرعت 50 تا حرکت میکنه. رادار، فاصله رو چک میکنه و میبینه 200 متر فاصله دارید. یک ثانیه بعد فاصله رو چک میکنه و میبینه 170 متر فاصله دارید. در ثانیه ی بعدی میبینه فاصله به 140 متر و سپس به 100 متر رسیده. خب. با این تفاسیر و طبق الگوریتمی که براش تعریف شده، محاسبه ی اینکه در چند ثانیه ی دیگه برخورد صورت میگیره کار سختی نیست.
نکته ی اصلی رادار، اول اینه که اجسام رو در فاصله های دور تشخیص میده (برخلاف سنسور دنده عقب) . دوم اینه که تجزیه و تحلیل میکنه ببینه روند نزدیک شدن شما به جسم جلویی خطرناکه یا نه
در این ویدئو، در کامیون ولوو از رادار استفاده شده و رادارش آلارم میده
http://www.aparat.com/v/jvsix

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
لنت پراید چی خوبه ؟ قیمت با دستمزد چنده معمولا ؟ عقب چند ؟ جلو چند ؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
از چیزای کوچک شروع کن.. درب رادیاتور زود خراب میشه اگه جنس خوب نباشه.. هواگیری.. ترموستات.. ترموستات خراب باشه فهمیدنش خیلی راحته..شاید واتر پمپمت مشکل داره..به نظرمن از واترپمپه..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
از چیزای کوچک شروع کن.. درب رادیاتور زود خراب میشه اگه جنس خوب نباشه.. هواگیری.. ترموستات.. ترموستات خراب باشه فهمیدنش خیلی راحته..شاید واتر پمپمت مشکل داره..به نظرمن از واترپمپه..
سلام. دادا رادیاتور بود!

بالا