• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
عمو بنچمارکر این سروتهش عوض میشه ولی قبلش باهات طی میکنه آقا جواب نداد هزینش گردن خودته.(محله ما ک اینطوریه :دی)
خسیس بازی درنیار یه دونه نو بگیر بنداز رو ماشینت دیگه.خوبه تعمیرش کنی بری وسط بیابون بترکه؟
905.gif
ارادت قیصر جان
والا رادیات 3 سال بیشتر کار نداد خودت میبینی هنوز نو هستش ماشین مثل خودم پیرمرد شده کلی خرج داره ماشین 85 خودم 61 :D استپرشم احتمالا خرابه گاز میخوره شدید رو دور موتور 4 هزار سیم استپرشو میکشم موقتی درست میشه باید باز کنم ببینم تمیزش کنم درست میشه یا نه
چندتا اشکال دیگه هم داره
اره راست میگی قطعه حساسیه بمونم تو راه ارزششو نداره منم عاشق سفرهای اکتشافی هستم:) احتمالا رادیات نو بگیرم خودم وصل کنم
قطعات هم که واقعا گرون شده تازه این پرایده وای به حال بقیه ماشینا

IMG_20200612_203849_356.jpg

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
سوال داشتم در مورد باتری ماشین
55 آمپر برای 206 مناسب هست یا باید بالاتر گرفت؟
و آیا باتری ماشین در شتاب ماشین و عملکردش تاثیر داره ؟
بهترین باتری سرولایت کره ای هست. .solite
هرچی آمپر باتریت بیشتر باشه واسه کولر و .... بهتره

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
سه روز هست ماشینم وسط خیابون در حال حرکت خاموش میشه و هر چی استارت می زنم روشن نمیشه
بار اول فک کردم بنزین هست و بعد از ریخت ن بنزین روش شد با اینکه آمپر بنزین دو تا خونه پر بودش
روز بعد باز تکرار شد و هر چی استارت خبری نشد. استارت می خورد ولی انگار مشکل چیزه دیگه ای بودش.
باتری سازی گفت باتری خراب شد و باتری عوض کرد و ماشین به خوبی با یک استارت روشن شد.
فردا استارت کمی سخت خورد بعد از نیم ساعت رانندگی باز با 100 سرعت خاموش شد و هر چی استارت و باتری به باتری روشن نشد که نشد. باتری هم خالی کرد.
تا اینکه یک ماشین ایستاد و گفت من تعمیرکارم و چند جا را بررسی کرد و پایین موتور یک قطعه باز کرد گفت سنسور دور موتور کثیف شده و برق و جرقه نداری و تمیزش کرد و با یک استارت روشن شد.
بردم چند جا دیاگ زدن گفتن مشکلی نداره ماشین.
حالا سوالم این هست باز مشکل ساز نشه.
از ترس ماشین دست نزدم دو روزه
پمپ بنزین ماشینت چک کن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اکیوم فرانسه چی؟

206پارت گذاشته 300 هزار تومن
پایه کوتاه معمولی
وحید خان اتفاقا من خودم 206 تیپ 2 دارم..چند ساله که ngk زدم واقعا عالی بوده..مصرف کم و شتاب خوب..اون برند اکیوم استفاده نکردم تا حالا..تو گروه 206 هم عضوم اونجا هم اکثرا نظرشون روی همین ngk هست .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
وحید خان اتفاقا من خودم 206 تیپ 2 دارم..چند ساله که ngk زدم واقعا عالی بوده..مصرف کم و شتاب خوب..اون برند اکیوم استفاده نکردم تا حالا..تو گروه 206 هم عضوم اونجا هم اکثرا نظرشون روی همین ngk هست .
گروه کجاس؟
مشخصات این شمع NGK ژاپن میدی
فیک زیاد هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا عکسش این هست..از بسته بندیش تا حدی اصل و فیک بودنش مشخصه.از جای معتبر حتمن بخرید که مطمئن باشید اصل هست.سوزنی هم هستن.آیدی گروه ۲۰۶ هم بزودی میفرستم خدمتت
گروه کجاس؟
مشخصات این شمع NGK ژاپن میدی
فیک زیاد هست
d3c5a1915263deb76ed37513376d30bb.jpg
5ab50d5facb08cfb8c54c9a1b1fae1f5.jpg

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دیروز رادیات ابش خالی شد امروز بازش کردم اب ریختم توش انتظار داشتم از اون قطعه پلاستیکی تهش اب بده و بدم تعویضش کنن اما از قسمت فلزی اب داد :confused:
قابل تعمیره یا کارش تمام شده 3 سال بیشتر کار نداد مارک کوشش رادیاتور

مشاهده پیوست 1183461

پ.ن رادیات فابریک خودش شیر تخلیه داشت این نداره دزدا از همه چی میزنن که هزینه کمتر در بیاد
اوه هنوز این ارابه مرگو داری که، من عاشق تو دری های ۱۴۱ هستم :p
ببین یه سری مواد مثه زردچوبه هست که میریزن و رادیات مثه رسوب جاهایی که آب میده رو میگیره، اونم تست کن حتما

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
کولر ماشین گرمه
۲ بار گازو عوض کردم، یک بارم فیلتر و شیر اکسپنشن کولرو
اما باز گرمه
مشکل قطعی از کمپرسوره ؟ (۱۱۱)
هزینه تعویض گاز چقدره؟ اینجا ارزونترینش ۲۵۰ تومن
این درسته که اگه گاز کولر فول باشه میتونن اونو از ماشین بریزن تو یه مخزن دیگه ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اوه هنوز این ارابه مرگو داری که، من عاشق تو دری های ۱۴۱ هستم :p
ببین یه سری مواد مثه زردچوبه هست که میریزن و رادیات مثه رسوب جاهایی که آب میده رو میگیره، اونم تست کن حتما
11 ساله دارمش :)
رادیاته افتابه خرج لحیم بود یدونه رادیات نو خریدم 175 تومن اومدم خودم بستمش خیالم راحت باشه اینور اونور میرم
رادیات جهان پارت خریدم اوردم با رادیات قبلی مقایسه کردم سبکتر بود کیفیت ساخت هم نداشت تازه 10 تومنم گرونتر بود
پسش دادم همون کوشش رو گرفتم البته همونم اشغاله
جنسا همه اشغال شدن هر قطعه ای فابریکی که خراب بشه فاتحش خونده شده قطعه جدید حتی نصف قطعه فابریکم کار نمیده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
11 ساله دارمش :)

جنسا همه اشغال شدن هر قطعه ای فابریکی که خراب بشه فاتحش خونده شده قطعه جدید حتی نصف قطعه فابریکم کار نمیده
۱۰۰ سال شه انشالله
دقیقا هر چیزی که تا حالا عوض کردم هیچ وقت مثه جنسی که فابریک رو ماشین بوده نشده، حتی یه مهره آب ریقو

من کیلومترم زرتو زرت از کار میوفته، مشکل از سنسوریه که بسته میشه توی موتور و یه چرخ دنده هم تهشه
و این خرابی کیلومتر باعث میشه که دور موتور بیشتر از ۳ نره چون کامپیوتر نیاز داره سرعتو محاسبه کنه و ازین جور چیزا
بهترین جنسا رو هم واسش خریدم، نمیدونم چرا نهایتا بعد ۱۰۰۰ کیلومتر اون چرخ دنده پلاستیکی که به سنسور وصله ساب میره و کیلومتر از کار میوفته
۵ ۶ بار عوض کردم
به نظر خودم از چرخ دنده داخلی موتوره که وصل میشه به چرخ دنده سنسور، یعنی به نظرم اونم ساب رفته و باعث میشه چرخ دنده سنسور هم خراب شه
نظرتون چیه دوستان؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نشتی گاز داری احتمالا..بده برات چک کنن
کولر ماشین گرمه
اما باز گرمه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کولر ماشین گرمه
اما باز گرمه
ارزونترین گاز همون تقریبا 250 هست که فرمودید.
کمپرسور سیاه کرده(احتمالا قبلا توی حرکت کولر روشن میکردید)
اگر گاز کولر زیاد باشه قدرت خنک کنندگی از بین میره و مورد بوده مقداری از گاز کولر ماشین کم کردن تا خنک کنندگیش زیاد شده.چند وقت پیش یه ماشین بود خیلی گاز کولر زده بودن توش باطری سازمون داشت تعمیر میکرد داد زد هرکی گاز کولر نداره بیاد تا از این بزنم تو ماشینش
ugly_paranoid.gif

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
۱۰۰ سال شه انشالله
دقیقا هر چیزی که تا حالا عوض کردم هیچ وقت مثه جنسی که فابریک رو ماشین بوده نشده، حتی یه مهره آب ریقو

من کیلومترم زرتو زرت از کار میوفته، مشکل از سنسوریه که بسته میشه توی موتور و یه چرخ دنده هم تهشه
و این خرابی کیلومتر باعث میشه که دور موتور بیشتر از ۳ نره چون کامپیوتر نیاز داره سرعتو محاسبه کنه و ازین جور چیزا
بهترین جنسا رو هم واسش خریدم، نمیدونم چرا نهایتا بعد ۱۰۰۰ کیلومتر اون چرخ دنده پلاستیکی که به سنسور وصله ساب میره و کیلومتر از کار میوفته
۵ ۶ بار عوض کردم
به نظر خودم از چرخ دنده داخلی موتوره که وصل میشه به چرخ دنده سنسور، یعنی به نظرم اونم ساب رفته و باعث میشه چرخ دنده سنسور هم خراب شه
نظرتون چیه دوستان؟
پراید هست؟
اگر پراید هست تعمیرگیربکس(دیفرانسیل) در پیش دارید./.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
شمع برای 206 تیپ 2 چی پیشنهاد می کنید
به نظر شخصی من البته:
هیچ شمع اصلی در بازار از 2 سال پیش تا الان وجود نداره و همه فیک هستن.

4 تا شمع ngk ژاپنی تو بازار ایران با حمل و نقل و سود فروشنده و .... 10 دلار؟
905.gif

شمع نور ایران بندازی بهتر از این شمعای تقلبی هست که معلوم نیست کجا تولید شدن
حداقل شمع نور تولید داخل هست(با اینکه توی بازار کم گیرمیاد)
یکی از قطعاتی که توی ماشین کمترین حساسیت را بهش دارم شمعه.چیزی ک خیلی برام مهمه کمپرس
47splvo.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
پراید هست؟
اگر پراید هست تعمیرگیربکس(دیفرانسیل) در پیش دارید./.
بله
یکم توضیح میدید، آخه گیربکس صدا نمیده
گیربرکس پارسال تعمیر شده بخاطر صدا
ارزونترین گاز همون تقریبا 250 هست که فرمودید.
کمپرسور سیاه کرده(احتمالا قبلا توی حرکت کولر روشن میکردید)
اگر گاز کولر زیاد باشه قدرت خنک کنندگی از بین میره و مورد بوده مقداری از گاز کولر ماشین کم کردن تا خنک کنندگیش زیاد شده.چند وقت پیش یه ماشین بود خیلی گاز کولر زده بودن توش باطری سازمون داشت تعمیر میکرد داد زد هرکی گاز کولر نداره بیاد تا از این بزنم تو ماشینش
ugly_paranoid.gif
نه کل فرق نداره، گاز خودش ۱۰۰ بود، گاز جدید ۱۱۰ زدن، آخرین بار هم ۱۲۰

بالا