چه حقایقی ؟ این حقایق ؟ حقایق ِ ان96 ؟ این حقایق که همیشه بوده ! کسی حرفی زده ؟! آره اینا خوبه ...
A2DP واسه من و شما توی پاکت پی سی مشکل سازه ... کسایی که پاکت پی سی هاشون از سایت های معتبر ساپورت میشه ، بهترین درایور های A2DP رو هم دارند ...
GPRS..EDGE...GPS --- ک-جم سال 2004 داشت
صفحه 16 میلیون ---- اگه با تاچ مخلوط بشه خیلی خوبه ولی این گوشی اواخر 2008 میاد ، در صورتی که اوایل 2009 پاکت پی سی ویندوز موبایل 7 داره که اصلا" صفحه ش مولتی تاچه و در اون زمان 16 ملیون رنگ بودن ِ صفحه ی ان96 اصلا" پشیزی اهمیت نداره .
.2.8 اینچ--- سالهاست ( از سال 2003 ) پاکت پی سی از این سایز استفاده میکنه
هارد 16 گیگ --- واقعا" اهمیتی داره ؟ بگو 1000 ، اما اینم با خرید یه کارت میشه درستش کرد ولی این واسه یه یوزر موبایل هیچ اهمیتی نداره میدونی چرا ؟ چون در دستگاه های هندهلد خیلی خطرناکه هارد ِ زیاد . اما اونایی که عشق ِ استوریج هستند رو تهییج میکنه
CPU
فوق العاده - فوقالعاده ؟ اون موقع سی پی یو های 800 روی پاکت پی سی هست ( بخاطر ویندوز موبایل 7 )
دوربین بی نظیر --- خب این خوبه ولی واسه من ِ نوعی اهمیتی نداره ! چون منی که دوربین ِ اس ال آر خریدم و میخوام عکس ِ واقعی رو حس کنم ، هر چی دوربین ِ موبایل بهتر باشه بیشتر حس میکنم دارن بهم دروغ میگن !
نرم افزارهای افیس..WIFI b/g و خروجی تلویزیون - شوخی که نمیکنی ؟ بازم بگم سال 2004 روی پاکت پی سی ها بوده ؟ و این قرار 2008 بیاد ؟
جک 3.5 میلی متری هدفون - بعضی از پاکت پی سی ها دارند ولی این یه کمبوده واسه همه شون
اسپیکرهای فوق العاده - بحثش شده قبلا"
DVB-H - گیگا بایتش از سال ها قبل اینو داره + صفحه ی وی جی و خروجی و هزار تا چیز دیگه ...
رم رو که دیگه نگیم بهتره
الان اچ تی سی یه پاکت پی سی داره میده بیرون تا یه ماه دیگه که وی جی ای و جی پی اس و 4 گیگ هارد و اورینتیشن و هزار تا خاصیت دیگه رو توی قطر 1 سانت داره !!! فقط 10 میلیمیتر ! اما در آخر سال 2008 اگر قطر ان96 از 18 باشه باید بگم میدون رو باخته ... گرچه از همین الانشم فقط انگیزه ایه واسه عضق ان95ی ها که بشن 96