ميدونم اين پست آف اين تاپيك است، اما لطفا پاك نكنيد تا داريوش بخواند.
ببخشید ولی مردم را سرکار نگذارید. اونجا هم پاکت پیسی هیچ برتری براش اعلام نشده آخه به کجا ارجاع میدید!؟ خوب میخواهید من هم بگم پاکت پیسی بدتره برید تو قانون اساسی بگردید!. اونجا فقط یک آقایی هی از اینترنت بیسیم تعریف میکرد و من هم هی میگفتم که الان روی سیمبینها هم هست آخر هم هیچ چیز خاصی که برتری پاکت پیسی را مشخص کنه ارائه نشد جز لمسی بودنش که این هم با N97 کلا از بین رفت الان به جرائت میشه گفت این گوشی در مجموع برتر هست از تمام پاکت پیسی ها. ضمن اینکه در مالتی مدیا کلا ویندوز موبایلها حرفی برای گفتن ندارند. (عکس+فیلمبرداری+پخش فیلم+موزیک) دیدن فیلم روی اون صفحه های 65K پاکت پیسی مخصوصا HTC واقعا یک تجربه نا امید کننده هست دوربینهاشون هم عمدتا تخیلی هست دوربین 3 مگاپیکسلشون اندازه یک 2 مگا پیکسل 6682 iهم کیفیت نداره.
به هر حال همین N97 یک تنه از تمام پاکت پیسی ها در مجموع بهتر هست مگر برای یک کاربردهای مهجور و خیلی خاص. باز هم اگر کسی واقعا حرفی در برتری پاکت پیسی داره تو تاپیک خودش بگه تا روشنش کنیم. متاسفانه آقایان هنوز پاکت پیسی رو با 6600 مقایسه میکنند. لطفا هم نیایید تاپیک پاکت پیسی یا اسمارت فون را به نفع خودتان مصادره کنید چیزی که آنجا هست حداکثر تلاش شما پاکت پیسی بازها برای بی اهیت نشان دادن عکس و فیلم و موزیک هست در حالیکه در مقابل هم هیچ آیتمی برای برتری پاکت پیسی نشان ندادید.
اينجوري كه معلومه شما از موبايل براي جنبه Fun استفاده ميكنيد(متاسفم براي اين جامعه كه جوونش اينجوريه، بنظر شما چرا بلك بري اونور اينقدر هوادار داره؟ چون جوونشون موبايل رو براي تفريح نميخواد). اما بايد بگم پاكت پي سي براي بيزينس من ها است كه اصلا به جنبه فان توجه نميكنند. بنظر بنده اصلا نبايد PPCها دوربين داشته باشند تا امثال شما اصلا طرفش نريد.
تمام دنيا بر اين اعتقادند كه امكانات اسمارت فون با ويندوز موبايل قابل قياس نيست (ي سر به سايت forum.xda-developers.com بزن) اما شما مياي ميگي پاكت پي سي هيچ برتري نداره، حداقل شما ي كسي بودي كه در اين زمينه تخصص داشتي ي چيزي، اما فقط ي يوزر عادي هستي كه فقط ميگي فلان كيفت دوربين و فلان كيفيت صدا. به همين دليل وقتمو تلف نميكنم براي چيزي قانعت كنم كه در تمام دنيا كاملا مشهوده و هيچ كس روش شك نداره. من خودم 60 درصد برنامه هامو با PPC تنظيم ميكنم اصلا هم براي مهم نيست كه دوربين داشته باشه يا كيفيت پخش موسيقي خوبي داشته باشه چون ويندوز موبايل براي ي چيز ديگه ساخته شده(هدف ي چيز ديگست).
بيچاره پارسا توي اون تاپيك گلوشو پاره كرد تا با دليل قانعت كنه اما خودت نميخواد(كسي كه خوابيده رو ميشه بيدار كرد اما كسي كه خودشو به خواب زده رو نميشه).
تمام دنيا ي چيز بگن شما ي چيز ديگه ميگي...
N97 براي كلاس خودش تحول بزرگيه. اما هر چيزي با بهر كاري ساختند...
بابت آف ببخشيد، ميدونم جاش اينجا نبود... :blush: :blush: :blush: