تسلا
Registered User
در صورتیکه غایب از سربازی محسوب بشی، امکان خروج از کشور با گذاشتن وثیقه رو داری؟
آیا در دوران غیبت میشه وثیقه گذاشت و مثلا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت؟شما تا 1 سال بعد از تاریخ فارغ التحصیلیت معافیت تحصیلی داری.
غیبت از یک سال و یک روز بعد از فارغ التحصیلی شروع میشه.
اگه زود بخوای بری باید درخواست بدی که زودتر اعزام بشین.رفیقم هم درخواستشو رفت پلیس+۱۰اعزامش شهریور بود ولی الغن شد تیرمن چند ماه فرصت داشتم برای سربازی اقدام کنم خریت کردم و گوش به حرف دو نفر جاهل دادم صبر کردم که تاریخ اعزام بشه برای شهریور 96 امروز که برگ سبز گرفتم تاریخ اعزام شده برج 8 یعنی در بدترین شرایط زمستون سگی ، از زمستون متنفرم از تابستون هم متنفرم کلا با هیچ چیزی سر سازگاری ندارم، تاریخ اعزام رو گفتن که دیر تر هم نمیشه انداخت یعنی نزدید بهار زودتر هم نمیشه، الان باید چی کار کنم؟!
چطوری شده 25 میلیون ؟ !!!حساب کرده 25 میلیون میشه
نداره بنده خدا ...
کسی جواب مارو نمیدونه ظاهرا میشه خرید الان خرید سربازی چطوریه ؟ من الان اقدام کنم کی باید پول رو پرداخت کرد ؟ قسطی هم میشه ؟ اگر قسطها عقب بیوفته چی میشه ؟با سلام
من دیپلم رو سال 87/88 گرفتم و ورودی 89 کارشناسی پیوسته هستم ، از دانشگاه انصراف دادم و میخوام از قانون دانشجوی انصرافی استفاده کنم
اگر ممکنه راهنمایی کنید که الان برای من 8 سال غیبت در نظر گرفته میشه و میتونم سربازی رو بخرم ؟ فکر کنم قیمت اون 15 میلیون هست که گفته شده قسطی هم وجود داره اگر ممکنه در مورد شرایط قسطی هم بگید که ماهانه به چه صورت هست ؟ و چند قسط ؟ و پیش پرداخت به چه صورت میباشد ؟
آزاده برو بخر منتظر چی هستی؟! دیپلم میشه 15 میلیون . برو خودتو بچسپون به کمیته امداد و جاهای مشابه! قیمتش نصف میشه اون نصف رو هم وام میدنکسی جواب مارو نمیدونه ظاهرا میشه خرید الان خرید سربازی چطوریه ؟ من الان اقدام کنم کی باید پول رو پرداخت کرد ؟ قسطی هم میشه ؟ اگر قسطها عقب بیوفته چی میشه ؟
به مجموع چند گروهان میگن یک گردان. توی آموزشی معمولا هر گروهان 2 دسته داره و هر دسته حدود 80-100 نفر سرباز. اما دسته و گروهان و گردان رزمی تعداد سربازهاش با تعداد دوران آموزشی فرق داره. حالا میری آموزشی متوجه میشی.گردان به چی میگن؟! منظور همون پادگانه یا چیز دیگه؟
چون جذب **** شدی بعد از اموزشی استان خودت میافتی ، ولی شهر خودت 100% نیستسلام. من چابهار زندگی میکردم و میخواستم سربازی اونجا باشم رفتم **** اقدام کردم و چنتایی فرم و مصاحبه و تست اعتیاد ی معرف و از این کارا انجام دادم. هیچ اداره ای واسه امریه اقدام نکردم. لیسانس الکترونیک دارم و معدلم هم خوب بود. الان اعزامم خورده یزد و ستاد فرماندهی کل ****. اخه همه امریه ها میوفتن ستاد فرماندهی کل. احتمال داره امریم کرده باشن؟ یا نه بعد اموزشی کجا میوفتم یعنی؟ ستاد فرماندهی کل **** یعنی چی اصلا؟ ممنون
والا تا جایی که میدونم و شنیدم ماعفیت میدن- اما پدر ادم رو در میارن یکی از بستگان ما خیلی غیبت داشت پدر بیچارش با پای مشکل دار 6 ماه فقط دوندگی کرد اخرش به زور دادن.ایشون حتی اگر خواهراشون سالم هم بودن هم بهشون ماعفیت تعلق میگرفت البته در صورت مجرد بودنشون.سلام لطفا دوستانی که واردن راهنمایی کنن یه بنده خدایی دوتا خواهر معلول داره و تقریبا چهارده سال غیبت سربازی داره یعنی از اولش بخاطر مشکلات نرفته و مجرده الان قانون جدید معافیت معلولایت اومده که میشه بخاطر اعضای معلول خانواده معافیت بگیره ولی معلوم نیست که بخاط غیبتش بهش تعلق میگیره یا نه اگه کسی تو **** وظیفه کار میکنه یا اشنا داره یا وارده بگه که بخاطر ۱۴ سال غیبت میتونه معافیت بگیره ؟؟
نه عزیز راهی نیست که جا به جا کنیسلام من ی سوال داشتم.. من الان 7 ماه خدمتم تو راهنمایی رانندگی هستم میخواستم ببینم راهی هست بتونم ادامه خدمتم رو برم تو **** خدمت کنم یا امریه بگیرم؟؟ یا اینکه اگه ایست خدمتی بگیرم برا تحصیل بعدا بخوام برم دوباره میافتم همونجا یا میشه **** رفت خدمت؟