• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
در صورتیکه غایب از سربازی محسوب بشی، امکان خروج از کشور با گذاشتن وثیقه رو داری؟

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
شما تا 1 سال بعد از تاریخ فارغ التحصیلیت معافیت تحصیلی داری.
غیبت از یک سال و یک روز بعد از فارغ التحصیلی شروع میشه.
آیا در دوران غیبت میشه وثیقه گذاشت و مثلا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت؟

SW-ZX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
من چند ماه فرصت داشتم برای سربازی اقدام کنم خریت کردم و گوش به حرف دو نفر جاهل دادم صبر کردم که تاریخ اعزام بشه برای شهریور 96 امروز که برگ سبز گرفتم تاریخ اعزام شده برج 8 یعنی در بدترین شرایط زمستون سگی ، از زمستون متنفرم از تابستون هم متنفرم کلا با هیچ چیزی سر سازگاری ندارم، تاریخ اعزام رو گفتن که دیر تر هم نمیشه انداخت یعنی نزدید بهار زودتر هم نمیشه، الان باید چی کار کنم؟!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من چند ماه فرصت داشتم برای سربازی اقدام کنم خریت کردم و گوش به حرف دو نفر جاهل دادم صبر کردم که تاریخ اعزام بشه برای شهریور 96 امروز که برگ سبز گرفتم تاریخ اعزام شده برج 8 یعنی در بدترین شرایط زمستون سگی ، از زمستون متنفرم از تابستون هم متنفرم کلا با هیچ چیزی سر سازگاری ندارم، تاریخ اعزام رو گفتن که دیر تر هم نمیشه انداخت یعنی نزدید بهار زودتر هم نمیشه، الان باید چی کار کنم؟!
اگه زود بخوای بری باید درخواست بدی که زودتر اعزام بشین.رفیقم هم درخواستشو رفت پلیس+۱۰اعزامش شهریور بود ولی الغن شد تیر

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
من دیپلم رو سال 87/88 گرفتم و ورودی 89 کارشناسی پیوسته هستم ، از دانشگاه انصراف دادم و میخوام از قانون دانشجوی انصرافی استفاده کنم
اگر ممکنه راهنمایی کنید که الان برای من 8 سال غیبت در نظر گرفته میشه و میتونم سربازی رو بخرم ؟ فکر کنم قیمت اون 15 میلیون هست که گفته شده قسطی هم وجود داره اگر ممکنه در مورد شرایط قسطی هم بگید که ماهانه به چه صورت هست ؟ و چند قسط ؟ و پیش پرداخت به چه صورت میباشد ؟
کسی جواب مارو نمیدونه ظاهرا میشه خرید الان خرید سربازی چطوریه ؟ من الان اقدام کنم کی باید پول رو پرداخت کرد ؟ قسطی هم میشه ؟ اگر قسطها عقب بیوفته چی میشه ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کسی جواب مارو نمیدونه ظاهرا میشه خرید الان خرید سربازی چطوریه ؟ من الان اقدام کنم کی باید پول رو پرداخت کرد ؟ قسطی هم میشه ؟ اگر قسطها عقب بیوفته چی میشه ؟
آزاده برو بخر منتظر چی هستی؟! دیپلم میشه 15 میلیون . برو خودتو بچسپون به کمیته امداد و جاهای مشابه! قیمتش نصف میشه اون نصف رو هم وام میدن

seul

Registered User
لایک‌ها
261
گردان به چی میگن؟! منظور همون پادگانه یا چیز دیگه؟
به مجموع چند گروهان میگن یک گردان. توی آموزشی معمولا هر گروهان 2 دسته داره و هر دسته حدود 80-100 نفر سرباز. اما دسته و گروهان و گردان رزمی تعداد سربازهاش با تعداد دوران آموزشی فرق داره. حالا میری آموزشی متوجه میشی.

پ.ن: هر پادگان میتونه چندین گردان داشته باشه.

mehrzadmkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من چابهار زندگی میکردم و میخواستم سربازی اونجا باشم رفتم **** اقدام کردم و چنتایی فرم و مصاحبه و تست اعتیاد ی معرف و از این کارا انجام دادم. هیچ اداره ای واسه امریه اقدام نکردم. لیسانس الکترونیک دارم و معدلم هم خوب بود. الان اعزامم خورده یزد و ستاد فرماندهی کل ****. اخه همه امریه ها میوفتن ستاد فرماندهی کل. احتمال داره امریم کرده باشن؟ یا نه بعد اموزشی کجا میوفتم یعنی؟ ستاد فرماندهی کل **** یعنی چی اصلا؟ ممنون

optis2005

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان من تا دی امسال وقت دارم برای ارسال دفترچه
از طرفی میخوام ارشد 97 که اردیبهشته هم شرکت کنم
حدودا کی تاریخ اعزامم میوفته؟ امکانش هست بیافته بعد کنکور و درخواست تمدید بدم تا شهریور که معافیت تحصیلی میگیرم؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

n-95

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان ،از پدافند هوایی قم (حضرت معصومه) کسی هست؟

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سلام. من چابهار زندگی میکردم و میخواستم سربازی اونجا باشم رفتم **** اقدام کردم و چنتایی فرم و مصاحبه و تست اعتیاد ی معرف و از این کارا انجام دادم. هیچ اداره ای واسه امریه اقدام نکردم. لیسانس الکترونیک دارم و معدلم هم خوب بود. الان اعزامم خورده یزد و ستاد فرماندهی کل ****. اخه همه امریه ها میوفتن ستاد فرماندهی کل. احتمال داره امریم کرده باشن؟ یا نه بعد اموزشی کجا میوفتم یعنی؟ ستاد فرماندهی کل **** یعنی چی اصلا؟ ممنون
چون جذب **** شدی بعد از اموزشی استان خودت میافتی ، ولی شهر خودت 100% نیست

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام
دوستان کسی هست که اهل گرگان باشه محل خدمتش تهران؟
محل خدمت دوست من گرگان کلانتری14جلین و پایه خدمتیش اسفند 95 ـه . استوار یکم هم هست.
از کسی رو میشناسید لطفا معرفی کنید که جا به جایی انجام بدند و برن به شهر خودشون
شماره 09391284689 فقط اس ام اس

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام لطفا دوستانی که واردن راهنمایی کنن یه بنده خدایی دوتا خواهر معلول داره و تقریبا چهارده سال غیبت سربازی داره یعنی از اولش بخاطر مشکلات نرفته و مجرده الان قانون جدید معافیت معلولایت اومده که میشه بخاطر اعضای معلول خانواده معافیت بگیره ولی معلوم نیست که بخاط غیبتش بهش تعلق میگیره یا نه اگه کسی تو **** وظیفه کار میکنه یا اشنا داره یا وارده بگه که بخاطر ۱۴ سال غیبت میتونه معافیت بگیره ؟؟

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
سلام لطفا دوستانی که واردن راهنمایی کنن یه بنده خدایی دوتا خواهر معلول داره و تقریبا چهارده سال غیبت سربازی داره یعنی از اولش بخاطر مشکلات نرفته و مجرده الان قانون جدید معافیت معلولایت اومده که میشه بخاطر اعضای معلول خانواده معافیت بگیره ولی معلوم نیست که بخاط غیبتش بهش تعلق میگیره یا نه اگه کسی تو **** وظیفه کار میکنه یا اشنا داره یا وارده بگه که بخاطر ۱۴ سال غیبت میتونه معافیت بگیره ؟؟
والا تا جایی که میدونم و شنیدم ماعفیت میدن- اما پدر ادم رو در میارن یکی از بستگان ما خیلی غیبت داشت پدر بیچارش با پای مشکل دار 6 ماه فقط دوندگی کرد اخرش به زور دادن.ایشون حتی اگر خواهراشون سالم هم بودن هم بهشون ماعفیت تعلق میگرفت البته در صورت مجرد بودنشون.
فکر کنم در صورتی که احراز بشه واقعا به خاطر این نتونستن برن سربازی کمی کارشون راحت تر باشه در هرصورت بهتره با کارشناس های خود **** وظیفه مشورت کنن.

Last edited:

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده چند ماه قبل پدم عمرش رو داد به شما و الان پی گیر مراحل ماعفیت برای خواهرم هستم که معرفیم کردن برای شورای بدوی
طبق قانون موردی نیست که که جلوگیری کنه از صدور کارت .اما نگران شدم که شاید لازم باشه برا شورا اماده باشم ؟! اگه دوستان تجربه ی خاصی داشتن خوشحال میشم در اختیار من هم بزارن.

هادی 25

Registered User
لایک‌ها
19
سلام من ی سوال داشتم.. من الان 7 ماه خدمتم تو راهنمایی رانندگی هستم میخواستم ببینم راهی هست بتونم ادامه خدمتم رو برم تو **** خدمت کنم یا امریه بگیرم؟؟ یا اینکه اگه ایست خدمتی بگیرم برا تحصیل بعدا بخوام برم دوباره میافتم همونجا یا میشه **** رفت خدمت؟

arfnpm

Registered User
لایک‌ها
49
سلام من ی سوال داشتم.. من الان 7 ماه خدمتم تو راهنمایی رانندگی هستم میخواستم ببینم راهی هست بتونم ادامه خدمتم رو برم تو **** خدمت کنم یا امریه بگیرم؟؟ یا اینکه اگه ایست خدمتی بگیرم برا تحصیل بعدا بخوام برم دوباره میافتم همونجا یا میشه **** رفت خدمت؟
نه عزیز راهی نیست که جا به جا کنی
الان بری تحصیل هم برگردی باید بری همونجایی که بودی خدمت کنی نهایت منطقه خدمتت ممکنه عوض بشه بیفتی یه جای دیگه شهر
البته اگر رشتتون گروه پزشکی هست میتونید تلاش کنید برید قسمت های درمانی ناجا

بالا