چیه؟! حتما تو هم میخوای بری که به بقیه زور بگی؟! برای چی لازمه اونجا؟!کسی نبود؟:general507:
مایونز نگو بابا:general507:چیه؟! حتما تو هم میخوای بری که به بقیه زور بگی؟! برای چی لازمه اونجا؟!
با توجه به شکلک استفاده شده، جنابعالی حتی تحمل سربازی معمولی رو هم نداری چه برسه به آموزش های تخصصی و 30 سال زندگی در شرایط نظامی. برو سربازیت رو بکن (یا یه چیز بهتر ... نرو سربازیت رو بکن!) و خلاص شو. خودت رو درگیر کار نظامی نکن که تا آخر عمرت گیری. اگه روحیه ت 1 درصد گوگولی هم باشه دیگه کارت تمومه (حتی 1 درصد)کسی نبود؟:general507:
چون شکلک گذاشتم پس نمیتونم شما چون خودت تحمل یه سربازی معمولی رو نداری اینو میگی؟الان من اینطوری قضاوت کنم درسته؟ پس شما هم قضاوت اشتباه نکن بردار این چه منطقی هست که میگیبا توجه به شکلک استفاده شده، جنابعالی حتی تحمل سربازی معمولی رو هم نداری چه برسه به آموزش های تخصصی و 30 سال زندگی در شرایط نظامی. برو سربازیت رو بکن (یا یه چیز بهتر ... نرو سربازیت رو بکن!) و خلاص شو. خودت رو درگیر کار نظامی نکن که تا آخر عمرت گیری. اگه روحیه ت 1 درصد گوگولی هم باشه دیگه کارت تمومه (حتی 1 درصد)
حدود 8 ماه مونده دیگه دوام نمیارم:general502:
درست بخون فرزندم. گفتم «با توجه به شکلکِ استفاده شده» یعنی شما که یه سوال اینجوری رو اینقدر با شرم میپرسی، تو جو نظامی قرار بگیری ذوب میشی میری زیر زمین.چون شکلک گذاشتم پس نمیتونم شما چون خودت تحمل یه سربازی معمولی رو نداری اینو میگی؟الان من اینطوری قضاوت کنم درسته؟ پس شما هم قضاوت اشتباه نکن بردار این چه منطقی هست که میگی
من خودم منصرف شدم تو این چند روزه چون حقوقی که میدن در برابر اون همه سختی ناچیزه
من از بچگی تو سختی بزرگ شدم از لحاظ جسمانی هم توان سخت ترین شرایط رو دارم
من نمیدونم کی میخوایم قضاوت نکنیم
بقیه حرفاتون درسته
"با توجه به شکلک" هم باشه بازم بی معنی هست که بخوای اینطوری برداشت کنی شاید یکی اصلا دوست داره این شکلک رو میذاره شاید یکی از یه موضوع دیگه ای (مث خودم)ناراحته میذاره دلیل نمیشه که پسر خوب:general601: تیکه دوم حرفت همهم باز هم قضاوت درباره ی من هست که ذوب میشم و اینا...درست بخون فرزندم. گفتم «با توجه به شکلکِ استفاده شده» یعنی شما که یه سوال اینجوری رو اینقدر با شرم میپرسی، تو جو نظامی قرار بگیری ذوب میشی میری زیر زمین
طرف تو کوچه خیابون کفتربازه اونجا که بره شیر میشه میگه اینجا نظااااااامه !! :general502::general502:"با توجه به شکلک" هم باشه بازم بی معنی هست که بخوای اینطوری برداشت کنی شاید یکی اصلا دوست داره این شکلک رو میذاره شاید یکی از یه موضوع دیگه ای (مث خودم)ناراحته میذاره دلیل نمیشه که پسر خوب:general601: تیکه دوم حرفت همهم باز هم قضاوت درباره ی من هست که ذوب میشم و اینا...
قبول داری داریم سر موضوع مسخره بحث میکنیم؟:general208:
شما هم میخواستی کفتر باز باشی رفتی اونجا شیر بشی کفتر باز هم نبودی پس:general502::general502:طرف تو کوچه خیابون کفتربازه اونجا که بره شیر میشه میگه اینجا نظااااااامه !! :general502::general502:
واقعیت جواب سوالت اینه که مرز بری پول زیاد میدن که نمیشه دائم مرز بود اونم چند ماه یه باره . واقعا میتونی هر روز ساعت 4 صبح بیدار بشی بری اونجا یه طوری حمالی کنی که *** نکرده؟! با هر درجه و مدرکی که باشی جونتو در میارن. من که پول دستم بیاد ترک خدمت میکنم سربازی رو میگیرم به شخممشما هم میخواستی کفتر باز باشی رفتی اونجا شیر بشی کفتر باز هم نبودی پس:general502::general502:
پ.ن:چی بگم اخه؟؟؟ من از نظامی گری و اینا خوشم نمیاد فکرش برای چند روز زد به سرم اومدم اینجا پرسیدم الانم کامل از فکرش اومدم بیرون
اینجا پرسیدم شرایطش چیه دیدم همه حمله کردن بهم
اون *** که گفتیواقعیت جواب سوالت اینه که مرز بری پول زیاد میدن که نمیشه دائم مرز بود اونم چند ماه یه باره . واقعا میتونی هر روز ساعت 4 صبح بیدار بشی بری اونجا یه طوری حمالی کنی که *** نکرده؟! با هر درجه و مدرکی که باشی جونتو در میارن. من که پول دستم بیاد ترک خدمت میکنم سربازی رو میگیرم به شخمم
عملا دیگه نیاز نیست، اینقدر آمار دیه و قصاص بالا رفت بخاطر این سربازی کا از گواهینامه برش داشتن فانونش چند ماهی هست که داره اجرا میشهدوستان برای گرفتن گواهینامه رانندگی پایه دو و پایه یک کارت پایان خدمت میخوان؟؟
این قانون حذف کارت پایان خدمت تصویب شد؟؟
اگر برادر بالای 18 سال نداری معافیسلام
من پدرم 63 سالشه، کولیت زخمی روده داره، سابقه رماتیسم مفاصلم داشته قبلا، سه تا از رگای قلبشم آنژیو کرده فنر گذاشته
به نظرتون من الان شانس گرفتن کفالت پدرو دارم ؟؟