• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام
بچه های ین چک آپ و معاینه که باید واسه معافیت پزشکی بری انجام بدی و فرمو بدی مهر کنن قضیه اش چیه
همین جوری مهر میکنند دیگه نه ؟ یا تمام بدنو معاینه میخوان بکنند ؟؟!!!

واکسن چی توی دست هست دیگه تموم نه ؟

جدی پرسیدم :eek:
سلام.
من سه چهار روز پیش رفتم برای این کار. معاینه که فک کنم معمولیه ( من رو خواهرم برام مهر و امضا کرد)
واکسن هم آره، به جفت دست هات می زنند.

arash_ghasemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا به امروز کارت معافیت سه برادری(فرزند چهارم) به دستش رسیده؟
این عکس کارت رو که تو بعضی سایتها گذاشتن جریانش چیه؟
میخوام بدونم بالاخره کارتارو دارن میدن یا باز می خوان کشش بدن و جریان عکس و اینا فقط واسه ساکت کردن مردم هست؟؟؟

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون بایت جوابتون.

سلام.معمولا از 15 اسفند به بعد دیگه کارت صادر نمیکنن تا 15 فروردین.که به نوبت هرروز یه تعدادی رو صادر میکنن.بعد از صدور اگه تهران باشی بین 10 تا 15 روز طول میکشه بیاد درب منزل.تماس هم بگیری با **** وظیفه بخش صدور کارت میگه کی صادر شده.اگه مشکلی تو روند معافیت نداشتی و همه مدارک رو وپاکت ارسال رو دادی و آدرست رو هم دقیق ودرست نوشتی حداکثر باید تا دو هفته دیگه بیاد.
من شیرازم ولی از **** وظیفه محل تولدم اقدام کردم که از شهرستان های استان فارس هست. خیلی دیرتر می رسه؟

ولی شما منتظر نشو تا دو هفته دیگه حتما برو **** وظیفه یا تماس بگیر ببین اصلا صادر شده یانه.
شما شماره ای از مرکز تهران دارید؟ چون این دفتر **** وظیفه ای که من ازش اقدام کردم واقا خیلی بد رفتار هستند و جواب درست نمی دهند.

تا موقعی که کارتت نیومده میتونی بری **** وظیفه یه برگ موقت معافیت به شما میدن که هم میتونی ببری برای تمدید گذرنامت هم برای آموزشگاه رانندگی. این برگ میگه مشمول مورد نظر معافیت پزشکی رو گرفته تاموقع صدور کارت معافیت کارت رو راه میندازه.
این برگه رو فقط می شه از همون مرکز **** وظیفه که اقدام کردم بگیرم؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون بایت جوابتون.

من شیرازم ولی از **** وظیفه محل تولدم اقدام کردم که از شهرستان های استان فارس هست. خیلی دیرتر می رسه؟

شما شماره ای از مرکز تهران دارید؟ چون این دفتر **** وظیفه ای که من ازش اقدام کردم واقا خیلی بد رفتار هستند و جواب درست نمی دهند.

قبلا اینطور بود که تمام کارتها بصورت متمرکز از تهران صادر میشد اما مثل اینکه چندوقتیه که بصورت شبکه و آنلاین دراومده وکارتها رو خود مرکز استان مربوطه صادر میکنه.احتمالا کارت شما رو شیراز صادر میکنه بعد میفرسته به شهرستان مربوطه.اینا تلفن مرکز مشاوره **** وظیفه تهرانه 73941739 و 73941735 .احتمالا بتونن راهنماییت کنن.بگن با کجا تماس بگیر تا پرسی صادر شده یانه.ولی به نظر من اگه این تلفنا کمکی نکرد برو **** وظیفه شیراز.اونجا یه قسمتی هست صدور کارت معافیت پزشکی .تو کامپیوتر میزنه میفهمی صادر شده یانه.اگه صادر شده بود میتونی بپرسی این برگه تاییدیه رو باید از کجا بگیری.

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
پدر من 34 ماه سابقه حظور در جبهه داره که میگن واسه این من 2 سال خدمتو کسری بهم میدن . البته بعضی ها گفتن اموزشی رو باید برم .

کسی اطلاع نداره من باید اموزشی برم یا نه ؟ اخه اینو شندیم که این قانون اموزشی رو دیگه برداشتن یعنی بدون اموزشی رفتن معاف میشم ؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون بایت جوابتون.

دوست عزيز سلام.من ديشب يك پيغام خصوصي برات گذاشتم.بخونش و اميدوارم كه جوابش رو با....بدي.اينطوري بهتر ميتونيم پيگير باشيم ودر ارتباط.
منتظرم
موفق باشي.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
پدر من 34 ماه سابقه حظور در جبهه داره که میگن واسه این من 2 سال خدمتو کسری بهم میدن . البته بعضی ها گفتن اموزشی رو باید برم .

کسی اطلاع نداره من باید اموزشی برم یا نه ؟ اخه اینو شندیم که این قانون اموزشی رو دیگه برداشتن یعنی بدون اموزشی رفتن معاف میشم ؟

سلام.اونطور که من میدونم چند بار این آموزشی رفتن یا نرفتن تغییر کرده.تا سال 86 مثل اینکه نمیرفتن آموزشی.بعد تصویب کردن که بابد برن آموزشی.یک سال اجرا کردن.بعد یه قانونی تصویب کردن که تا سال 90 آموزشی لغو میشه.ولی تعهد میگیرن هر موقع امکانات مهیا بشه میفرستن آموزشی.به هر حال تا پایان امسال نمیفرستن اموزشی تا باز یه قانون دیگه تصویب بشه.

arash_ghasemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا جان توروخدا یکی جواب منو بده؟؟؟؟

کسی تا به امروز کارت معافیت سه برادری(فرزند چهارم) به دستش رسیده؟
این عکس کارت رو که تو بعضی سایتها گذاشتن جریانش چیه؟
میخوام بدونم بالاخره کارتارو دارن میدن یا باز می خوان کشش بدن و جریان عکس و اینا فقط واسه ساکت کردن مردم هست؟؟؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی شرایط بنده هم مثل شما بود .
قانونشون می گه که موقع استفاده از یک معافیت ( مثلا معافیت تحصیلی ) نمی تونی برای معافیت های دیگه اقدام کنی .

تا جایی که یادمه یک شرایط خاصی داشت ... کسی دیگه ای نمیتونه راهنمایی کنه ؟

کسی نمیخواد کمک کنه ؟:hmm:

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
قبلا اینطور بود که تمام کارتها بصورت متمرکز از تهران صادر میشد اما مثل اینکه چندوقتیه که بصورت شبکه و آنلاین دراومده وکارتها رو خود مرکز استان مربوطه صادر میکنه.احتمالا کارت شما رو شیراز صادر میکنه بعد میفرسته به شهرستان مربوطه.اینا تلفن مرکز مشاوره **** وظیفه تهرانه 73941739 و 73941735 .احتمالا بتونن راهنماییت کنن.بگن با کجا تماس بگیر تا پرسی صادر شده یانه.ولی به نظر من اگه این تلفنا کمکی نکرد برو **** وظیفه شیراز.اونجا یه قسمتی هست صدور کارت معافیت پزشکی .تو کامپیوتر میزنه میفهمی صادر شده یانه.اگه صادر شده بود میتونی بپرسی این برگه تاییدیه رو باید از کجا بگیری.

خیلی ممنون بابت راهنمایی

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
:
نوشته ای از Blind Pig ® View Post
دوست گرامی شرایط بنده هم مثل شما بود .
قانونشون می گه که موقع استفاده از یک معافیت ( مثلا معافیت تحصیلی ) نمی تونی برای معافیت های دیگه اقدام کنی .

Quote:
نوشته ای از FazMide View Post
تا جایی که یادمه یک شرایط خاصی داشت ... کسی دیگه ای نمیتونه راهنمایی کنه ؟
کسی نمیخواد کمک کنه ؟

من فکر می کنم این مشکل فقط برای گرفتن معافیت پزشکی هست نه برای بقیه موارد.
در مورد معافیت پزشکی: اگر قبل از ثبت نام در دانشگاه درخواست معافیتت رو بدی به پلیس +10 اونوقت می تونی پیگیری کنی و در آخر شاید مجبور بشی بری یه سری گواهی دال بر این که قبل از تاریخ درخواست معافیت دانشجو نبودی ارائه بدی.

من الان دانشجو هستم ولی قبل از ثبت نام درخواست دادم. و ان شا الله اگر مشکلی پیش نیاد قراره کارتم برشه دستم.

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام .

من الان در حال خدمت هستم . 8 ماه .
تک پسر خانواده هستم .
یک خواهر بزرگتر از خودم دارم که 24 سالشه و مجرده .
پدرم هم 50 سالشه و یه ناراحتی قلبی داره ولی عمل نکرده .

می خواستم ببینم از چه چیزی میتونم واسه معافی اقدام کنم . ممنون .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام .

من الان در حال خدمت هستم . 8 ماه .
تک پسر خانواده هستم .
یک خواهر بزرگتر از خودم دارم که 24 سالشه و مجرده .
پدرم هم 50 سالشه و یه ناراحتی قلبی داره ولی عمل نکرده .

می خواستم ببینم از چه چیزی میتونم واسه معافی اقدام کنم . ممنون .
در صورتی که شورای پزشکی اعلام کنه پدر شما از کار افتاده هست شما میتونید کفالت پدرتون رو بگیری
باید بری وظیفه عمومی بپرسی و حتی الامکان از طریق بهزیستی بری جلو خیلی بهتره

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
جدیدا از هر 2 نفر جوون که میبینی یکیش در استانه رفتن به خدمته اون یکیش سرباز فراری! :دی

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.اونطور که من میدونم چند بار این آموزشی رفتن یا نرفتن تغییر کرده.تا سال 86 مثل اینکه نمیرفتن آموزشی.بعد تصویب کردن که بابد برن آموزشی.یک سال اجرا کردن.بعد یه قانونی تصویب کردن که تا سال 90 آموزشی لغو میشه.ولی تعهد میگیرن هر موقع امکانات مهیا بشه میفرستن آموزشی.به هر حال تا پایان امسال نمیفرستن اموزشی تا باز یه قانون دیگه تصویب بشه.

سلام

ممنون از راهنماییت دوست عزیز نمیدونی من واسه اینکه معاف بشم باید چکار کنم ؟ باید کجا برم و چه مدارکی رو ببرم ؟

بعضیا میگن دفترچه پست کن ! اگه این کارو بکنم که به عنوان سرباز معرفی میشم و باید اموزشی برم !

اگه اطلاع داری خواهش میکنم راهنماییم کن .

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

ممنون از راهنماییت دوست عزیز نمیدونی من واسه اینکه معاف بشم باید چکار کنم ؟ باید کجا برم و چه مدارکی رو ببرم ؟

بعضیا میگن دفترچه پست کن ! اگه این کارو بکنم که به عنوان سرباز معرفی میشم و باید اموزشی برم !

اگه اطلاع داری خواهش میکنم راهنماییم کن .

سلام.همونطور که به شما گفتم وتا اونجایی که اطلاع دارم تا پایان امسال آموزشی نمیبرن فقط تعهد میگیرن هر موقع امکان ارائه اموزش مهیا شد شما باید بری آموزشی.طبق قانون سابقه 30 ماه حضور پدر در جبهه یک فرزند معاف میشه شما معاف هستی.در صورتیکه کمتر از 30 ماه بود کسر خدمت میخورد.پس شما معاف هستی.برای انجام مراحل شما باید دفترچه رو از مراکز پلیس +10 بگیری ومطالعه کنی و مدارک مورد نیاز رو تهیه کنی.مدارک رو هم تو دفترچه نوشته هم میتونی به سایت پلیس +10 مراجعه کنی.اما با این حال مدارک شامل این موارد هست:
1_ تصوير تمام صفحات شناسنامه عكس دار مشمول وصفحه توضيحات
2_ عكس2*3زمينه روشن رنگي و تمام رخ و مطابق با شئونات اسلامي مشمول (2قطعه) علاوه بر عکسهای الصاقی به برگه ها
3_ كپي كارت ملي يا كارت موقت ملي
4_ كپي گواهي تحصيلي
5_تصوير از تمام صفحات شناسنامه پدرو تصويرصفحه اول شناسنامه برادر
6_ استعلام سنوات ماقبل 64
7_ اصل معرفي نامه از سازمان مربوطه(جدول بندي شده ممهور به عكس و امضاءمعتبر )
8_ گواهي ابطال فرد قبلي
9_ برگ تكميل شده وضعيت مشمولان متقاضي مواردخاص (برگ شماره2)
10_ گواهي آموزش براي مشمولاني كه دوره آموزش نظامی راگذرانده اندو براي مشمولاني كه دوره را نگذرانده اند، فرم تعهدنامه ممهور شده و تاييدشده دفترخانه
11_ تعيين آخرين وضعيت برادر(برادران) مشمول كه سن 18سال یا بالاتر می باشد

قبوض شامل:
_ فيش بانكي به مبلغ38500 ريال به حساب شماره سيبا2171151311001 بانك ملي شعبه حسابهاي دولتي در وجه خزانه داري كل
_ فيش بانكي به مبلغ10000ريال به حساب شماره 90026وزارت امور اقتصاد و دارايي نزد بانك ملي شعبه سازمان حمايت كد3560
_ قبض 22000ريالي ناجي پاس و یک عدد پاکت ارسال کارت از دفاتر پستی
این کل مدارکی هست که تا گرفتن کارت معافیت لازم داری.بازموردی بود میتونی از اپراتور دفتر پلیس +10 بپرسی.در مورد رفتن یا نرفتن آموزشی هم میتونی ازشون سوال کنی.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آخرین قانونی که آمده حداکثر سال برای تحصیل در کاردانی چقدر هست ؟
بعد از این چند سال چطوری میشه بیشترش کرد؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
آخرین قانونی که آمده حداکثر سال برای تحصیل در کاردانی چقدر هست ؟
بعد از این چند سال چطوری میشه بیشترش کرد؟

حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سال تمام و در هر یک از مقاطع تحصیلی کاردانی دو و نیم سال، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته سه سال، کارشناسی پیوسته پنج سال و کارشناسی ارشد پیوسته شش سال، دکترای پزشکی پیوسته هشت سال و دکترای تخصصی شش سال خواهد بود.
در مواقع ضروری با تشخیص و اعلام کمیسیون موارد خاص دانشگاه های مربوطه حداکثر یک سال به مدت فوق اضافه می‌شود.(مصوب تابستان 88).

در واقع برای دوره کاردانی شما حداکثر سه سال ونیم بصورت عادی میتونی ادامه بدی. در این سه سال ونیم فقط با دانشگاه طرفی. .در صورتیکه درست تموم نشد از طرف دانشگاه معرفی میشی به **** وظیفه.در صورتیکه **** وظیفه موافقت کنه حداکثر یک ترم میتونی مجوز بگیری درست رو تموم کنی وغیبت نخوری.اگه موافقت نکنه که میتونی بری درست رو ادامه بدی ولی غیبت میخوری.3 ماه اضافه خدمت.به هر حال شما در کل روی سه سال ونیم حساب کن.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
تعرفه های صدور کارت معافیت هم که افزایش پیدا کرد.برای کلیه مقاطع تحصیلی برای معافیت پزشکی صد هزار تومان.برای معافیت های موارد خاص(فرزندان ایثارگر و فرزند چهارم و..)و معافیت کفالت بر حسب مقطع تحصیلی طبقه بندی شده.زیر دیپلم هفتاد وپنج هزار تومان.دیپلم صدهزار تومان.فوق دیپلم صد وهفتاد وپنج هزار تومان.لیسانس دویست و پنجاه هزار تومان.فوق لیسانس پانصد هزار تومان .دکترا یک میلیون تومان.برای مشمولین مقیم خارج هم برای کلیه مقاطع تحصیلی ده میلیون تومان.

saam245

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .
من در تاریخ 4/2/89 کمیسیون پزشکی ام برگزار شد و سرباز شدم . الآن به برگ سبزم احتیاج دارم . کسی میدونه که چطوری میشود برگ سبز را زودتر از اینکه پست به در منزل بیاورد بدست آورد ؟در ضمن من ساکن شیراز هستم .

بالا