سلام
ممنون از راهنماییت دوست عزیز نمیدونی من واسه اینکه معاف بشم باید چکار کنم ؟ باید کجا برم و چه مدارکی رو ببرم ؟
بعضیا میگن دفترچه پست کن ! اگه این کارو بکنم که به عنوان سرباز معرفی میشم و باید اموزشی برم !
اگه اطلاع داری خواهش میکنم راهنماییم کن .
سلام.همونطور که به شما گفتم وتا اونجایی که اطلاع دارم تا پایان امسال آموزشی نمیبرن فقط تعهد میگیرن هر موقع امکان ارائه اموزش مهیا شد شما باید بری آموزشی.طبق قانون سابقه 30 ماه حضور پدر در جبهه یک فرزند معاف میشه شما معاف هستی.در صورتیکه کمتر از 30 ماه بود کسر خدمت میخورد.پس شما معاف هستی.برای انجام مراحل شما باید دفترچه رو از مراکز پلیس +10 بگیری ومطالعه کنی و مدارک مورد نیاز رو تهیه کنی.مدارک رو هم تو دفترچه نوشته هم میتونی به سایت پلیس +10 مراجعه کنی.اما با این حال مدارک شامل این موارد هست:
1_ تصوير تمام صفحات شناسنامه عكس دار مشمول وصفحه توضيحات
2_ عكس2*3زمينه روشن رنگي و تمام رخ و مطابق با شئونات اسلامي مشمول (2قطعه) علاوه بر عکسهای الصاقی به برگه ها
3_ كپي كارت ملي يا كارت موقت ملي
4_ كپي گواهي تحصيلي
5_تصوير از تمام صفحات شناسنامه پدرو تصويرصفحه اول شناسنامه برادر
6_ استعلام سنوات ماقبل 64
7_ اصل معرفي نامه از سازمان مربوطه(جدول بندي شده ممهور به عكس و امضاءمعتبر )
8_ گواهي ابطال فرد قبلي
9_ برگ تكميل شده وضعيت مشمولان متقاضي مواردخاص (برگ شماره2)
10_ گواهي آموزش براي مشمولاني كه دوره آموزش نظامی راگذرانده اندو براي مشمولاني كه دوره را نگذرانده اند، فرم تعهدنامه ممهور شده و تاييدشده دفترخانه
11_ تعيين آخرين وضعيت برادر(برادران) مشمول كه سن 18سال یا بالاتر می باشد
قبوض شامل:
_ فيش بانكي به مبلغ38500 ريال به حساب شماره سيبا2171151311001 بانك ملي شعبه حسابهاي دولتي در وجه خزانه داري كل
_ فيش بانكي به مبلغ10000ريال به حساب شماره 90026وزارت امور اقتصاد و دارايي نزد بانك ملي شعبه سازمان حمايت كد3560
_ قبض 22000ريالي ناجي پاس و یک عدد پاکت ارسال کارت از دفاتر پستی
این کل مدارکی هست که تا گرفتن کارت معافیت لازم داری.بازموردی بود میتونی از اپراتور دفتر پلیس +10 بپرسی.در مورد رفتن یا نرفتن آموزشی هم میتونی ازشون سوال کنی.