• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
دوست عزیز منم میدونم طرح پسر مجرد لب مرزه دارم میگم کسی میدونه که قانون تک فرزندی هست که بر اساس اون قانون تک پسر تو شهر خودش طرح بگذرونه?

نه طرح پسر مجرد لب مرزه نه تک فرزندا شهر خودشون!!شما در طرح پزشک هستید نظامی که نیستید که به شما تحمیل بشه!معمولا شهر های بزرگ متاهل ها در اولویت هستند .اتفاقا خیلی از موارد
ترجیحا شهر های اطراف میرند چون خودتون هم میدونید درصد می خوره و هم حقوقش بهتره هم مدتش بر اساس ضریب محرومیت کمتر میشه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
شهر خودم یا استان خودم ؟

دیره ولی جواب میدم.
ندیدم سوالتون رو.

تو تقسیم کردن اگه کسی شرایط خاص داشته باشه درصورتی که تو شهرش یگانی از اون نیروی که هست باشه میندازنش شهر خودش وگرنه میندازن شهرهای دیگه استانش.

مثلا یکی از دوستان با ما نیروزمینی بود ولی چون یگان نیرو زمینی نه تو استانش بود نه تو شهرش افتاد استان مجاورش..

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
آقا یکی بهم بگه این دسی بل شنوایی با نوار گوش به دست میاد؟ آخه اون تست شنیدن صدا رو طرف فقط مچ گیری می کنه و می گه دروغ می گی، دهن ما رو صاف کرد. دفعه قبل مدارکم رو نبردم نوار گوش نگرفت گفت برو هفته بعد با مدارک بیا. ایندفعه نوار گوش رو می گیره؟ بعد شنوایی گوشای من یکیش 45 ـه یکیش 50 و بدون سمعک (که به خاطر جرم ساز بودن گوشم نمی شه بذارم) نمی شنوم، اینا هم معافم نمی کنن. اگه معاف نشدم تکلیفم چیه؟ والا نه می شنوم نه می شه سمعک بذارم. برم به کی بگم؟ تازه مشکل گوش من خاصه و پروفسوری که تو بچگی پیشش رفتم گفت حلزون گوشم مشکل داره و کلمات رو عوضی می شنوم ولی مدرک از این حرفش ندارم متاسفانه...
شنیدم بهزیستی هم کمیسیون پزشکی می کنه ولی یه ماه طول می کشه از زمانی که در خواست رو بدم، اگه این بیمارستان امام سجاد تهران معافم نکرد (که حتما نمی کنه!) گواهی کمیسیون پزشکی بهزیستی رو جور کنم امید هست؟ البته کمیسیون پزشکی بهزیستی اگه پس فردا این بیمارستان امام سجاد ردم کنن می ره برای دفعه بعد که دفترچه رو فرستادم...چون پروسه اش یه ماه طول می کشه و من پس فردا باید مدارک رو ببرم.
چه گیری افتادیم...طرف مسخره ام کرده حتی تست شنیدن صدایی که گرفت رو نتایجش رو ننوشت و گفت جوابات دروغه در حالیکه کاملا صادقانه جواب دادم! نوار گوشم نگرفت، برای شنیدن بدون لب خونیم از فاصله یه متری اونم تو بیرون اتاقک داد می زد که مثلا ثابت کنه دروغ می گم و مرض داشتم!
خب من که برم خدمت باید روزی ده تا چک بخاطر نشنیدن بخورم و هیچ کاری از دستم برنمیاد، اینا اگه واقعا دکترن چرا رحم و انصاف ندارن؟ افتادم به چه کنم...اگه واقعا می شنیدم به والله می رفتم، آخه وقتی بدون سمعک نمی شنوم و سمعک هم نمی شه بذارم چطور برم؟
از شورای عالی شونم فکر نکنم بخاری دربیاد...واقعا عقل تو کله شون نیست!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقا یکی بهم بگه این دسی بل شنوایی با نوار گوش به دست میاد؟ آخه اون تست شنیدن صدا رو طرف فقط مچ گیری می کنه و می گه دروغ می گی، دهن ما رو صاف کرد. دفعه قبل مدارکم رو نبردم نوار گوش نگرفت گفت برو هفته بعد با مدارک بیا. ایندفعه نوار گوش رو می گیره؟ بعد شنوایی گوشای من یکیش 45 ـه یکیش 50 و بدون سمعک (که به خاطر جرم ساز بودن گوشم نمی شه بذارم) نمی شنوم، اینا هم معافم نمی کنن. اگه معاف نشدم تکلیفم چیه؟ والا نه می شنوم نه می شه سمعک بذارم. برم به کی بگم؟ تازه مشکل گوش من خاصه و پروفسوری که تو بچگی پیشش رفتم گفت حلزون گوشم مشکل داره و کلمات رو عوضی می شنوم ولی مدرک از این حرفش ندارم متاسفانه...
شنیدم بهزیستی هم کمیسیون پزشکی می کنه ولی یه ماه طول می کشه از زمانی که در خواست رو بدم، اگه این بیمارستان امام سجاد تهران معافم نکرد (که حتما نمی کنه!) گواهی کمیسیون پزشکی بهزیستی رو جور کنم امید هست؟ البته کمیسیون پزشکی بهزیستی اگه پس فردا این بیمارستان امام سجاد ردم کنن می ره برای دفعه بعد که دفترچه رو فرستادم...چون پروسه اش یه ماه طول می کشه و من پس فردا باید مدارک رو ببرم.
چه گیری افتادیم...طرف مسخره ام کرده حتی تست شنیدن صدایی که گرفت رو نتایجش رو ننوشت و گفت جوابات دروغه در حالیکه کاملا صادقانه جواب دادم! نوار گوشم نگرفت، برای شنیدن بدون لب خونیم از فاصله یه متری اونم تو بیرون اتاقک داد می زد که مثلا ثابت کنه دروغ می گم و مرض داشتم!
خب من که برم خدمت باید روزی ده تا چک بخاطر نشنیدن بخورم و هیچ کاری از دستم برنمیاد، اینا اگه واقعا دکترن چرا رحم و انصاف ندارن؟ افتادم به چه کنم...اگه واقعا می شنیدم به والله می رفتم، آخه وقتی بدون سمعک نمی شنوم و سمعک هم نمی شه بذارم چطور برم؟
از شورای عالی شونم فکر نکنم بخاری دربیاد...واقعا عقل تو کله شون نیست!

تمام مدارکت رو جمع کن
چند تا متخصص برو نامه تاییده حرفات رو بدن
یه خورده دیر رفتی بیمارستان هم مشکلی نیست ، نهایت گواهی پزشکی می بری مریض بودی ، خیالت راحت کسی گیر نمی ده دیر رفتی ( غر زیاد می زنن )

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلامی مجددد
خب دیگه شتره یواش یواش داره میخوابه روم :دی
2 سال میدونی یعنی چی .
نرم شهید شم :دی
خب بنده حسابدار هستم .سابقه 15- 16 ماهه و مسلط یه چند نرم افزارحسابداری و اپراتور کامپیوتر بودم.تایپم بد نی؟! یه نموره css , html بلدم بلددددم :)دی)لیسانسه معدل 17 به بالا
گواهی نامه موتور و ماشین دارم.و از تعمیرات موتور سر در میارم.
ناجی میتونم باشم ولی گواهی نامه ندارم.
حالا اینارو کدومشو رو کنم .
کلا من کجا میفتم!
کلا خیلی زوره.نمیفروشن مثل ادم نقد بریم بخریم.
راستی تعجیل چیه مثلا من پست کردن بگن 3 ماه دیگه بیا من بخوام از فرداش برم .

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
تمام مدارکت رو جمع کن
چند تا متخصص برو نامه تاییده حرفات رو بدن
یه خورده دیر رفتی بیمارستان هم مشکلی نیست ، نهایت گواهی پزشکی می بری مریض بودی ، خیالت راحت کسی گیر نمی ده دیر رفتی ( غر زیاد می زنن )

راستی برگه تاییدیه و اون فیش های ویزیتم تو مطب یارو دستش مونده.
می ترسم اگه دیر برم اونا گم و گور شه باز مجبور شم دوباره از اول شروع کنم.
بعد در مورد تایید حرفام فکر نکنم هیچ کس بیاد فارسی نسخه بنویسه این گوشش دقیقا فلانه و بیسار، فقط می نویسن سمعک می خواد حتما که تو اون مدارکم تو تمامیشون اینو نوشته.
به نظر خودم بهتره فردا برم چون کار دیگه ازم ساخته نیست بیش از این. سمعک هم یه سمعک آنالوگ قدیمی خرابم رو می برم نشونش می دم می گم سمعکم اینه و اینم خرابه و درست بشو نیست، بدون سمعکم نمی شنوم خواستید 4 میلیون بدید بخرم بیام خدمت، نخواستید هم فوقش برم بعد یه ماه معافم چون نمی شنوم:دی (سمعک داخل گوش دو تا دارم البته، برای سیاه بازی می خوام این کار رو کنم)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
آقا امروز صبح رفتم...رسیدم نای سروکله زدن هم نداشتم خوشبختانه، مدارک رو دادم یه نگاه انداخت از شانس توپ من درست اون دکتری که درصد شنواییم رو در حد معافیت زده بود رو می شناخت و قبولش داشت! بعد تست شنیدن صدا گرفت، بعدشم نه تست شنیدن کلمات رو گرفت و نه نوار گوش! انگار نه انگار! فقط به واسطه اون شانسی که اوردم (نسخه دکتری که می شناختش) نوشت شورای عالی.
خب حالا تکلیف ما چی می شه؟ بده یا خوب؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

برادرم الان در حال تحصیله در دانشگاه و بادفتق هم داره ظاهرا ! میخواستم بدونم بادفتق باعث معافیت میشه یا نه ؟؟

و اگه باعث معافیت میشه ایا میتونه الان اقدام کنه بدون اینکه انصراف از تحصیل بده ؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آقا امروز صبح رفتم...رسیدم نای سروکله زدن هم نداشتم خوشبختانه، مدارک رو دادم یه نگاه انداخت از شانس توپ من درست اون دکتری که درصد شنواییم رو در حد معافیت زده بود رو می شناخت و قبولش داشت! بعد تست شنیدن صدا گرفت، بعدشم نه تست شنیدن کلمات رو گرفت و نه نوار گوش! انگار نه انگار! فقط به واسطه اون شانسی که اوردم (نسخه دکتری که می شناختش) نوشت شورای عالی.
خب حالا تکلیف ما چی می شه؟ بده یا خوب؟

میری شواری عالی و رای اونها لازم و اجراس، مدارک پزشکیت همیشه باهات باشه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
میری شواری عالی و رای اونها لازم و اجراس، مدارک پزشکیت همیشه باهات باشه

مرسی، اونجا دوباره معاینم می کنن؟ چجوریه کلا؟ بعد آخه اینی که دیروز ازم گرفتن اسمش ادیومتری نبود! نه تست شنیدن کلمات گرفتن نه نوار گوش! معلوم نیست چطور می خوان معاینه خودشون رو تحلیل کنن!

jikob

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من معاف از رزم شدم ایا روی کارت پایان خدمت نوشته میشه ؟ تاثیری داره ؟

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
سلام دوستان...

کسی می دونه مدت زمان دقیق " آموزشی " چقدره ؟ یک ماه یا دو ماه ؟ آیا بستگی به نوع معافیت داره ؟ چون من معاف هستم اما باید آموزشی را طی کنم ، بم گفتند یک ماهه ؟ درسته ؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی، اونجا دوباره معاینم می کنن؟ چجوریه کلا؟ بعد آخه اینی که دیروز ازم گرفتن اسمش ادیومتری نبود! نه تست شنیدن کلمات گرفتن نه نوار گوش! معلوم نیست چطور می خوان معاینه خودشون رو تحلیل کنن!

من کارم به شوای عالی نرسید، ولی اینایی که من دیدم، در حد یه گاو پزشکی حالیشونه، منو یه بار معاف کردن، پول ریختم، فرداش دوباره گفتن باید بری بیمارستان، این معاینه محدد رو نمیدونم چیه دیگه :| خب یکی نیست بگه گوساله آخه واسه چی خرج میذاری دست مردم، دوستم دفعه اول برای زانوش معاینه رفت سجاد، خوده سحاد MRI نداشت، فرستادش بیقه الله رفت کمیسیون، معاینه محدد فرستادنش همون بقیه الله ، خب این اگه اسمش مرض نیست، چیه؟؟؟؟ وقتی طرف دلیل درخواست معفیشو نوشته ، چرا میفرستینش جایی که دستگاهشو نداره؟؟؟؟ خلاصه یه مشت هالو، گاو، هر جونوری کند ذهنی که فکرشو کنی تو این بیمارستان های نظامی و کمیسیون پزشکی هستن، تو ولی وقتی میری شورای عالی، مدارک شخصیتو هم با خودت داشته باش، به این بیمارستان های آشغال نظامی بسنده نکن

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان...

کسی می دونه مدت زمان دقیق " آموزشی " چقدره ؟ یک ماه یا دو ماه ؟ آیا بستگی به نوع معافیت داره ؟ چون من معاف هستم اما باید آموزشی را طی کنم ، بم گفتند یک ماهه ؟ درسته ؟

اگه معافیت پزشکی باشه، هیچی، اگه کفالت باشه مثل همه دوماهی و هیچ فرقی نداره

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

برادرم الان در حال تحصیله در دانشگاه و بادفتق هم داره ظاهرا ! میخواستم بدونم بادفتق باعث معافیت میشه یا نه ؟؟

و اگه باعث معافیت میشه ایا میتونه الان اقدام کنه بدون اینکه انصراف از تحصیل بده ؟

من نمیدونم این باعث معافی میشه یا نه، ولی معافی پزشکی رو حین تحصیل نمیتونی درخواست بدی، یا باید انصراف بدی، یا تموم بشه درست

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان یکی از آشناهامون میگفت میخوان دوباره فروشش رو تا ۱ ساله آینده شروع کنن ؟ البته از ۳ ۴ نفر اینو شنیدم میخواستم بدونم کسه دیگه ای هم شنیده یا نه ؟؟؟

adroit11

Registered User
لایک‌ها
7
بنده تک پسرم
بسیجی فعال هستم
تکمیلی رفتم
تازه عقد کردم
میخاستم بدونم معاف میشم
اگه سربازی برم 100% شهر خودم هستم آیا

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بنده تک پسرم
بسیجی فعال هستم
تکمیلی رفتم
تازه عقد کردم
میخاستم بدونم معاف میشم
اگه سربازی برم 100% شهر خودم هستم آیا

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

تک پسر هستید پدرتون چند سالشه.
نیاز به مراقبت داره؟
مریضی چیزی؟
----
معاف که با ون شرایط که میگید نمیشد .
ولی اگه **** بتونید پذیرش بگیرید که به خاطر رفتن به دوره تکمیلی آموزشی ندارید و میفتید **** شهرخودتون.
ولی اگه نتونید پذیرش **** بگیرید.و بیفتید ارتش یا نیروانتظامی اگه تو شهرخودتون مرکز آموزشی باشه که تو شهرخودتون شاید بیفتید و احتمالبش هم هست نیفتید ولی برای ادامه خدمت و یگان خدمتتیون صدرصد شهرخودتون خواهید بود.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان یکی از آشناهامون میگفت میخوان دوباره فروشش رو تا ۱ ساله آینده شروع کنن ؟ البته از ۳ ۴ نفر اینو شنیدم میخواستم بدونم کسه دیگه ای هم شنیده یا نه ؟؟؟

فروش خدمت سربازی به هیچ وجه دیگه حداقل تا سال 1400 انجام نخواهد شذ.
البته هیچ بعید نیست که دوباره تصمیم به فروش بگیرن.
ولی با این کمبود نیرو بعیده اینطور اتفاقی بیفته.

بالا