• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
یعنی اصلا اون صفحه نباید پر کنم؟! بعد از کجا میفهمن من تک پسرم؟؟

اون صفحه برا معافیت کفالته.
می خواید معافیت کفالت بگیرید؟برا کفالت کی؟
اگه نمی خواید معافی کفالت بگیرید اون برگه رو نیاز نیست تکمیل کنید.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Last edited:

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
اون صفحه برا معافیت کفالته.
می خواید معافیت کفالت بگیرید؟برا کفالت کی؟
اگه نمی خواید معافی کفالت بگیرید اون برگه رو نیاز نیست تکمیل کنید.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

نه میخوام اعزام بشم! یه شیرپاک خورده ای گفت باید اون صفحه پر کنی!
به هرحال امروز دفترچه فرستادم! گفت محل اعزام شنبه هفته دیگه معلوم میشه:hmm:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آقا ما اومدیم تربیت معلم |: که خیر سرمون سربازی نریم(دلیل دیگه هم داره ها) حالا فهمیدیم یه 45 روز آموزشی داره کسی اطلاع دقیق داره؟؟

داره،خوبشم داره، سربازیتونم 24 ماهه ;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام خدمت همه دوستان عزیز
دنبال اینم که معافیت جانبازی پدر بگیرم، 35 درصد، میخواستم بدونم باید حتما دوره آموزشی هم برم؟
این آموزشی چند روزه؟ شهر خودم هست؟ مثل بقیه سربازها ممکنه جاهای مختلف مثلا ارتش و **** و ... اعزام بشم؟
تا 2-3 سال پیش هم بسیجی بودم و یکم فعالیت داشتم اما بعدش کلا بیخیالش شدم و الان حتی کارتش رو هم ندارم ولی میتونم برم آموزش پرورش کارت رو بگیرم، خوب از این بسیجی میشه استفاده ای کرد؟ میشه فعالش کرد؟
الان پیش دانشگاهی هستم میخوام تاجایی بشه نرم آموزشی بخاطر شرایط کاریم، اگر باز مجبورم برم، مثلا بعد از کنکورم توی تابستون این آموزشی رو برم
ممنون از شما، عذرخواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بوده اما 300 صفحه رو نتونستم بخونم :دی

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام خدمت همه دوستان عزیز
دنبال اینم که معافیت جانبازی پدر بگیرم، 35 درصد، میخواستم بدونم باید حتما دوره آموزشی هم برم؟
این آموزشی چند روزه؟ شهر خودم هست؟ مثل بقیه سربازها ممکنه جاهای مختلف مثلا ارتش و **** و ... اعزام بشم؟
تا 2-3 سال پیش هم بسیجی بودم و یکم فعالیت داشتم اما بعدش کلا بیخیالش شدم و الان حتی کارتش رو هم ندارم ولی میتونم برم آموزش پرورش کارت رو بگیرم، خوب از این بسیجی میشه استفاده ای کرد؟ میشه فعالش کرد؟
الان پیش دانشگاهی هستم میخوام تاجایی بشه نرم آموزشی بخاطر شرایط کاریم، اگر باز مجبورم برم، مثلا بعد از کنکورم توی تابستون این آموزشی رو برم
ممنون از شما، عذرخواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بوده اما 300 صفحه رو نتونستم بخونم :دی
تمام معافیت ها به جز پزشکی، دوره آموزشی رو دارن.

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تمام معافیت ها به جز پزشکی، دوره آموزشی رو دارن.

میخواستن بزارن ظاهرا یکی دو بار هم اعزام داشتن اما دیدن امکاناتش فراهم نیست برای همین مجددا لغو کردن. معاف ها دیگه آموزشی ندارن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
میخواستن بزارن ظاهرا یکی دو بار هم اعزام داشتن اما دیدن امکاناتش فراهم نیست برای همین مجددا لغو کردن. معاف ها دیگه آموزشی ندارن.

ممنون از پاسخ دوستان، فقط منظورتون رو متوجه نشدم، آموزشی فقط برای معافیت پزشکی لغو شده یا برای همه؟

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
دوزتان خوب من: !‌: Oo

اين قانوني كه وقتي پسر 18 سالش ميشه ،‌پدر 60 سال يا بيشتر سن داشته باشه ،‌پسر معاف ميشه هنوزم پا بر جاست؟!

تك پسر باشه و ثابت بشه كه پدر ديگه نميتونه كار بكنه..

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
دوزتان خوب من: !‌: Oo

اين قانوني كه وقتي پسر 18 سالش ميشه ،‌پدر 60 سال يا بيشتر سن داشته باشه ،‌پسر معاف ميشه هنوزم پا بر جاست؟!

تك پسر باشه و ثابت بشه كه پدر ديگه نميتونه كار بكنه..
فکر کنم سن پدر از 60سال شده 65 سال!!

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
اگه تك پسر باشم و پدر ديگه توان كار كردن رو نداشته باشه ،‌ميشه براي معافي اقدام كرد؟!

فکر کنم بشه ! ولی یکی از آشناها همین شرایط داشت و اقدام کرد ولی موفق نشد!!

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون از پاسخ دوستان، فقط منظورتون رو متوجه نشدم، آموزشی فقط برای معافیت پزشکی لغو شده یا برای همه؟

پزشکی که اصلا آموزشی نداشت از همون اولشم، ولی با توجه به گفته دوستمون، بقیه رو هم آموزشی نمیفرستن

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791

امین این رو فک کنم بدونی ولی بد نیست بهت بگم

تو اگر الان برای معافیت اقدام کنی ولی با معافیتت موافقت نشه باید بری سربازی ها :دی یعنی نمیشه بگی خب من میرم درس میخونم برمیگردم! یا اقدام نکن یا اگر اقدام کردی باید ریسک اینو هم داشته باشی که اگر معاف نشدی بری سربازی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

دفترچه رو بفرست رفتی از همونجا اقدام کن شانست بیشتره:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

تو اگر الان برای معافیت اقدام کنی ولی با معافیتت موافقت نشه باید بری سربازی ها :دی یعنی نمیشه بگی خب من میرم درس میخونم برمیگردم! یا اقدام نکن یا اگر اقدام کردی باید ریسک اینو هم داشته باشی که اگر معاف نشدی بری سربازی

طبق قوانینی که برای ایثارگران هست من معافم الان، دلیلی نداره معافیتم رو رد کنن، تک پسر هستم،بابامم جانباز 35 درصده! غلط کردن ردم کنن :D
الان میخوام بعد از کنکورم برم سراغ کاراش دوره آموزشیش رو توی تابستون برم :دی
دفترچه رو بفرست رفتی از همونجا اقدام کن شانست بیشتره:D

متوجه نشدم مهرداد :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

آخه مگه تلس؟ :دی
اگه معافیت تحصیلی داشته باشی چرا باید بفرستن؟

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
طبق قوانینی که برای ایثارگران هست من معافم الان، دلیلی نداره معافیتم رو رد کنن، تک پسر هستم،بابامم جانباز 35 درصده! غلط کردن ردم کنن :D
الان میخوام بعد از کنکورم برم سراغ کاراش دوره آموزشیش رو توی تابستون برم :دی

زرشک امیدوارم یه قانونی بیاد بری سربازی :دی آشخور بشی:|

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
برفرض اينکه بشه انتخاب کرد کدوم يگان خدمت کنم (ارتش،****،...) شما کدومو پيشنهاد ميکنيد؟ ليسانس هم دارم

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
برفرض اينکه بشه انتخاب کرد کدوم يگان خدمت کنم (ارتش،****،...) شما کدومو پيشنهاد ميکنيد؟ ليسانس هم دارم

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

اون چيزي كه من از همه شنيدم ،‌**** از نظر رسيدگي به سرباز بهتره تا ارتش..
**** بودجه خيلي بيشتري تو دست و بارش هست و امكاناتشون بيشتر و بهتره..

من بودم ****ُ‌انتخاب ميكردم

ahmadelahi

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوستان

نیاز به کمک در زمینه معافیت دارم.

توضیحات :

خوب اوضاعم رو توضیح میدم لطفا راهنماییم کنید.
پدرم 75 سالشه و من اخرین فرزندش هستم پدرم 4 پسر دیگه داره که 3 تا شون از مادر دیگرم هستند و برادر تنی من از طریق سه برادری معاف شده 3 برادر دیگم سر زندگی خودشونن و برادر تنیم با ما زندگی میکنه پدرم از نظر سلامت از منم سالم تره و هنوز هم با کار ازاد هزینه های خانواده رو تامین می کنه.من 17.5 سالمه و از امسال دانشجو شدم.
با توجه به اوضاع من که برادر های دیگری هم دارم ایا امکانش هست که کفالت پدرم رو بگیرم و معاف بشم ؟

بالا