• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

bbaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
کارت پایان خدمت میخوان بابا اونم هوشمند

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
داداش شرمنده اشتباه شد
اگه گواهینامه داری میخوای تمدید کنی نمیخواد ولی اگه میخوای تازه بگیری میخواد

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
داداش فکر نکنم به مدت انقضاش کار داشته باشن
یکی میخوان همه رو هوشمند کنن و یه 60 70 تومنی ازت بگیرن
نه فکر نکنم اینطور باشه.برای گواهینامه فراخوانی اعلام نشده.

مهین

Registered User
لایک‌ها
48
سلام، یه خواهش دارم جدی بهم جواب بدید. من سال 86. در آموزشگاه یه استان دیگه که دانشگاه رو میگذروندم ثبت نام کردم کتبی قبول شدم و عملی رو دور دوم هم رد شدم و دیگه بعد از مد ک دانشگاهم نتونستم اونجا باشم حالا تو شهر خودمون ثبت نامم نمیکنن تا آموزشگاه قبلیم تایید کنه ،و چون مدارکم هم گم شده شده. البته کارنامه کتبیم، راحت نمیتونم ثبت نام کنم راهگشا شهرمون هم میگه باید برم همون شهری که کلاس داشتم باید چیکار کنم بتونم دوبا ه تو شهر خودم دوره بگذرونم؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
بنده یک خودروی 2015 سانتافه وارد کردم به کمک یکی از شرکتهای واردات خودرو همه کارهاش تبصره 13 و اسقاط خودرو و... هم انجام شده ولی ظاهرا نوبت بندی کردن زمان پلاک گذاری رو یا اینکه کی میتونم برم پلاک بزنم خودرورو ممنون میشم راهنمایی کنید

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
داداش شرمنده اشتباه شد
اگه گواهینامه داری میخوای تمدید کنی نمیخواد ولی اگه میخوای تازه بگیری میخواد
خیلی ببخشید ها ولی شما رفتی گرفتی که اینجوری میگی؟
هر دو مورد میخواد!یا کارت پایان خدمت و یا معافیت حالا میخواد تحصیلی باشه و یا صافی کف پا باشه!
در ضمن کارت معافیت و پایان خدمت حتما باید هوشمند باشه.دیگه اون قبلی ها رو قبول نمیکنن.(بلعخره یه جوری باید مردم رو مجبور کنن کارتاشون رو هوشمند کنن یا نه!)
بنده چند ماه پیش تمدید کردم و میخواست.بیخودی هم دل مردمو خوش نکنید با این حرفاتون.

Last edited:

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
میخوام پلاک خودرو سواریم رو تعویض کنم، برای اینکار باید حتما برم خاوران مرکز دیگه ای تو تهران نیست؟ مراکز آزادی و چیتگر انجام نمیدن؟

Last edited:

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
سمت تهرانپارس ، خيابون اتحاد هم يكي هست،
انتهاي خيابان دماوند،اتحاد ٥ غربي

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان کسی مرکز تعویض پلاک نزدیک صادقیه نمیشناسه؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
آدرس مراكز تعويض پلاك تهران بزرگ
1ميثم كيلومتر17 جاده مخصوص كرج- خ داروپخش- خ روزدارو
2خاوران كيلومتر10 جاده خاوران مقابل سه راه خاورشهر
3اتحاد انتهاي خيابان دماوند- اتحاد 5 غربي
4الغدیر یافت اباد بلوار الغدیر خ شهید حسینی
5شكوفه بزرگراه آزادگان- ضلع شمالي ميدان جهاد- خيابان نور- خيابان شكوفه
6چیتگر کیلومتر 12 جاده مخصوص جنب مرکز خرید و فروش خودرو

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
ایشالا که خوش و خرم باشید.
یه سوالی ذهن منو مشغول کرده از هرکیم میپرسم یه جوابی میده.
اقا داستان از این قراره ما یه پراید داریم سند و پلاکش به اسم خودمه. شاید بخاطره مشغله کاری قرار باشه چند سالی تهران باشم.
حالا من بخوام اونجا ماشین جدید ثبت نام کنم بهم پلاک جدید میدن یا همین پلاک فعلی میخوره رو ماشین ؟
و اگر پلاک جدید میدن ایا پلاک تهرانه یا پلاک جدید با کد شهر خودم کرمان ( ایران 45 ) صادر میشه ؟
من یه تبصره ای شنیدم نمیدونم تا چه حد درسته. دوستم گفت واسه پلاک تهران باید حتما تو تهران خونه زندگی داشته باشی. حالا من تو تهران خونه زندگیم کحا بوده :eek: خیلی هنر کنم تو این گرونی تهران یه لونه مرغی اجاره کنم :p
مشکل اینه که تو کرمان نمیتونم و البته نمیخوام ماشین ثبت نام کنم. چون هر روز دوندگی داره و من نمیتونم همش از تهران پاشم بیام کرمان. بنابراین مجبورم همون تهران ثبت نام کنم.
و البته اینم اضافه کنم که خونه و زندگی و هرچی که دارم همین کرمانه. اخه خودم بچه کرمانم دیگه.
پیشاپیش تشکر از راهنمایی دوستان...

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
شما اون پلاکت رو ماشین نصبه یا خیر؟
یادمه من ماشین رو که از نمایبندگی خریدم یه مورد داشت نوشته بود پلاک دارید یا خیر؛یه چیزی تو این مایه ها!
شما برو ثبت نام کن و ادرس یه محل تو تهران رو بده برات پلاک تهران میزنن دیگه!الکی ادرس ندی!مدارک ماشین میره همونجا!فقط تهران محلهاش پلاک صادر شدش فک کنم با هم فرق میکنه!مثلا ۱۱ مال به محله ۲۲مال محله دیگه.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
شما اون پلاکت رو ماشین نصبه یا خیر؟
یادمه من ماشین رو که از نمایبندگی خریدم یه مورد داشت نوشته بود پلاک دارید یا خیر؛یه چیزی تو این مایه ها!
شما برو ثبت نام کن و ادرس یه محل تو تهران رو بده برات پلاک تهران میزنن دیگه!الکی ادرس ندی!مدارک ماشین میره همونجا!فقط تهران محلهاش پلاک صادر شدش فک کنم با هم فرق میکنه!مثلا ۱۱ مال به محله ۲۲مال محله دیگه.
اره داداش من الان پلاک فعلیم رو ماشینم نصبه. یه چند وقت دیگه قبل از تحویل ماشین جدید میخوام اینو بفروشم.
موقع تعویض پلاک هم که پلاک منو درمیارن میدن به خودم. اونوقت من دوتا پلاک داشته باشمو یه ماشین مشکلی نیست ؟
آخه شنیدم قانون راهنمایی رانندگی اینه که هرشخص تا زمانی یه ماشین داره میتونه یه پلاک داشته باشه

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
خوب شما ماشین رو قول نامه ای که فروختی و قبل از سند زدن و تعویض پلاک برو یه ماشین دیگه بخر!
ولی فک نکنم اینجوری باشه!یعنی یه نفر که قبلا تهران بوده و ماشین خریده و بعد رفته یه شهر دیگه تا اخر عمرش باید پلاک تهران سوار شه؟
حالا من میپرسم و خبرشو میدم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
خوب شما ماشین رو قول نامه ای که فروختی و قبل از سند زدن و تعویض پلاک برو یه ماشین دیگه بخر!
ولی فک نکنم اینجوری باشه!یعنی یه نفر که قبلا تهران بوده و ماشین خریده و بعد رفته یه شهر دیگه تا اخر عمرش باید پلاک تهران سوار شه؟
حالا من میپرسم و خبرشو میدم
دمت گرم داداش یه پرس و جو بکن خبرشو بده. اینم بپرس که ایا یه نفر دوتا پلاک داشته باشه مشکلی هست یا نه.

mh_nox

Registered User
لایک‌ها
151
سلام

امکانی پیش اومده که میشه بدون رویت خودرو معاینه فنی تهیه کرد

در صورت تمایل پ خ بدین لطفا

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام دوستان
راستش ما یه تویاوتا داریم مدل 1978!!! زمانی که برای طرح تعویض ماشین های فرسوده باید بیمه می کردیم و پلاک عوض می شد، هیچ اقدامی نکردیم و همینطور یه گوشه برای خودش افتاده.
از طرفی نیاز به یک سرویس کامل داره و ممکنه هزینه ای که داشته باشه باهاش بشه یه ماشین نو خرید ولی به نظر باز هم یه رینگ پوسیده اینا می ارزه به صدتا حلبی ایرانی!
حالا سوالم اینه که آیا به صرفه هست خرجی کنیم براش؟ چون برای تعویض پلاک و بیمه انجام نشده طبعا هزینه ای برای این و مراحل قانون اش داره.(لطفا هرکسی روند این کار اطلاع داره و هزینه هاش رهنماییم کنه)
و اینکه ممکنه بعد از همه ی این مراحل و خرج ها یهو بگن این ماشین فرسوده است و برای مثال حتما تا یکسال دیگه باید تحویل داده بشه و مجوز رانندگی ندن؟

بالا