داداش شرمنده اشتباه شدکارت پایان خدمت میخوان بابا اونم هوشمند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اگه گواهینامه داری میخوای تمدید کنی نمیخواد ولی اگه میخوای تازه بگیری میخواد
داداش شرمنده اشتباه شدکارت پایان خدمت میخوان بابا اونم هوشمند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه فکر نکنم اینطور باشه.برای گواهینامه فراخوانی اعلام نشده.داداش فکر نکنم به مدت انقضاش کار داشته باشن
یکی میخوان همه رو هوشمند کنن و یه 60 70 تومنی ازت بگیرن
خیلی ببخشید ها ولی شما رفتی گرفتی که اینجوری میگی؟داداش شرمنده اشتباه شد
اگه گواهینامه داری میخوای تمدید کنی نمیخواد ولی اگه میخوای تازه بگیری میخواد
اره داداش من الان پلاک فعلیم رو ماشینم نصبه. یه چند وقت دیگه قبل از تحویل ماشین جدید میخوام اینو بفروشم.شما اون پلاکت رو ماشین نصبه یا خیر؟
یادمه من ماشین رو که از نمایبندگی خریدم یه مورد داشت نوشته بود پلاک دارید یا خیر؛یه چیزی تو این مایه ها!
شما برو ثبت نام کن و ادرس یه محل تو تهران رو بده برات پلاک تهران میزنن دیگه!الکی ادرس ندی!مدارک ماشین میره همونجا!فقط تهران محلهاش پلاک صادر شدش فک کنم با هم فرق میکنه!مثلا ۱۱ مال به محله ۲۲مال محله دیگه.
دمت گرم داداش یه پرس و جو بکن خبرشو بده. اینم بپرس که ایا یه نفر دوتا پلاک داشته باشه مشکلی هست یا نه.خوب شما ماشین رو قول نامه ای که فروختی و قبل از سند زدن و تعویض پلاک برو یه ماشین دیگه بخر!
ولی فک نکنم اینجوری باشه!یعنی یه نفر که قبلا تهران بوده و ماشین خریده و بعد رفته یه شهر دیگه تا اخر عمرش باید پلاک تهران سوار شه؟
حالا من میپرسم و خبرشو میدم
سلام دوستان
راستش ما یه تویاوتا داریم مدل 1978!!! زمانی که برای طرح تعویض ماشین های فرسوده باید بیمه می کردیم و پلاک عوض می شد، هیچ اقدامی نکردیم و همینطور یه گوشه برای خودش افتاده.
از طرفی نیاز به یک سرویس کامل داره و ممکنه هزینه ای که داشته باشه باهاش بشه یه ماشین نو خرید ولی به نظر باز هم یه رینگ پوسیده اینا می ارزه به صدتا حلبی ایرانی!
حالا سوالم اینه که آیا به صرفه هست خرجی کنیم براش؟ چون برای تعویض پلاک و بیمه انجام نشده طبعا هزینه ای برای این و مراحل قانون اش داره.(لطفا هرکسی روند این کار اطلاع داره و هزینه هاش رهنماییم کنه)
و اینکه ممکنه بعد از همه ی این مراحل و خرج ها یهو بگن این ماشین فرسوده است و برای مثال حتما تا یکسال دیگه باید تحویل داده بشه و مجوز رانندگی ندن؟