• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
فردا چیکار کنم ؟؟ برید پلیس +10

حالا باید دقیقا چیکار کنم پلیس +10 میگه دقیقا چی کار باید کنید

گواهینامه ب 1 هست و حدودا 2-3 ماه هست که گرفتمش ...

نیاز هست که دوباره چشم پزشکی برم ؟ بله

باید دوباره خون بدم ؟! :eek:hno:اگه کارتی که معین کننده ی گروه خونیتون هست نداشته باشید ، بله

دردسر داره ؟ یه مقدار

تا برم بگم ، اون کاغذ که میشه باهاش بجای گواهینامه استفاده کرد رو بهم میدن ؟! بله یه کاغذ بهتون میدن که با اون میتونید تا زمانی که گواهینامتون میاد از اون استفاده کنید

------------
و یه سوال خارج از موضوع ! :
من الان با این گواهینامه که داشتم !! میتونستم که توی جاده های بین شهری رانندگی کنم ؟!
​اگه یک سال از سابقه ی گواهینامتون گذشته بود، بله

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام. من گواهینامه رو امروز گم کردم ! :mad:

فردا چیکار کنم ؟!!

حالا باید دقیقا چیکار کنم ؟

گواهینامه ب 1 هست و حدودا 2-3 ماه هست که گرفتمش ...

نیاز هست که دوباره چشم پزشکی برم ؟

باید دوباره خون بدم ؟! :eek:hno:

دردسر داره ؟

تا برم بگم ، اون کاغذ که میشه باهاش بجای گواهینامه استفاده کرد رو بهم میدن ؟!!!

------------
و یه سوال خارج از موضوع ! :
من الان با این گواهینامه که داشتم !! میتونستم که توی جاده های بین شهری رانندگی کنم ؟!

مرسی
دردسری که برای من هم پیش اومد...
تشریف ببرید پلیس+10.
بله چشم پزشکی باید برید.
اگر نتیجه ی آزمایش خون دارید خیر.
دردسر که نه فقط چند ساعت وقت میخواد.
فقط رسید میدن.
خیر با اون گواهینامه نمیتونستید. گواهینامه جدید هم بیاد باید اون 10-9 ماهی که مونده تا یک ساله بشه گواهینامه تون صبر کنید بعد بیرون شهر رانندگی کنید.

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
تف تو این شانس ما . اه :grrr:

خب اینا مگه نمیدونن که گروه خونی من چیه ؟ :eek:

خب به حساب ما پرونده داریم اون بالا بالا هاااا .....................

پس اینکه کار الکترونیکیه ، یه چه دردی میخوره !!!! خب باید برای همین موارد باشه که دیگه نیازی نباشه به این مدارک و.............. :| :|

خب 2-3 ماه گذشته . اخه چشم پزشکی واسه چیشونه .

این خون دادن داره اعصابم رو خورد میکنه ........... :( هیچ برگی و چیزی هم ندارم که بهشون بگم اقا جون من گروه خونیم به خدا A + هست !!!!

m343

Registered User
لایک‌ها
356
اگر یادتونه کدوم آزمایشگاه خون دادی برای گواهینامه میتونید برید و بگید که کپی شو بهتون بده
هرچی مدرک داری و نداری هم با خودت ببر پلیس +10 که دردسر نداشته باشی
از کارت ملی +برگ اول +دوم و آخر هرکدوم 2 برگ کپی داشته باش
2 قطعه عکس
فکرمیکنم پوشه سفید میخواد

منم گم کردم نرفتم دنبالش چون مطمئن بودم تو خونه است بعد از 4 ماه داداشم پیداش کرد

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
اره میدونم کدوم آزمایشگاه بوده!
واقعا برم بگم, بهم میده؟!! اگه اینطور باشه ایول!

من 70% احتمال میدم که توی خونه پدربزرگمه!! ولی خب پیداش نکردم و بیخیالش شدم!

راستی من الان که گم شده میتونم با ماشین برم بیرون؟!!) برم دنبال کار هاش!؟ (

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
با سلام خدمت رانندگان گرامی.
من دو ساله لنگ دیپلمم و معافیت از تحصیلمو هرچند وقت یه بار میرم از پلیس +10 میگیرم.
از رانندگی هم خیلی رک هیچی نمیدونم.
اگه بخوام گواهینامه بگیرم یه نفر از ابتدا میتونه بگه چیکارا باید بکنم؟
کلاس های آموزش رانندگی از چه ساعتی در طول روز شروع میشه؟
البته شاید بتونم تا مدتی دیگه یه پرایت یا رنو هم بخرم به دور از چشم خانواده.
(هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم)

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
اول بگو ببینم رانندگی خودت بلدی ؟!

میری یه آموزشگاه ، ثبتنام میکنی و مدارک و پول رو میریزی و چند جلسه میری کلاس تئوری و یه آزمون آزمایشی میگیرن ازت و باید قبول بشی که میشی !

بعد میری 10 جلسه عملی کلاس با ماشین یادت میدن که اگه خودت بلد باشی ، حدود 4تا جلسه میری و به مدرس ت میگی آقا جون من بلدم و یه چند تا چشمه چیز خوب از رانندگی و ... این چیزا جلوش میری تا بفهمه اره تو بلدی و .... و بعد اسمت رو میزنه که بری آزمون اصلی تئوری رو بدی و بعدش هم آزمون عملی ! البته آزمون عملی ممکنه بار اول قبول نشی و بهتره که قبول نشی !! چون اگه قبول بشی ، ممکنه به احتمال زیاد ، اسمت رو میفرستن که بری راهنمایی رانندگی دوباره آزمون عملی بدی !!!!!!!!

من خودم با اینکه بار دوم قبول شدم ، ولی از شانس ..... ما ! ، اسم من بد شانس رو فرستادن برای اینکه دوباره ازم امتحان بگیرن ! این تنها باری بود که توی اون آموزشگاه یه نفر براش این اتفاق افتاده بود !!!

و یه نکته این هست که وقتی میشی پشت فرمون ، قشنگ ، طوری عنوان کن و رفتار کن که انگار یه 10 سال پشت فرمونی ! نه اینکه بترسی و وای وای نه خدایا یا ... ! و .... این حرفا !!!!!!!!!!! اگه ببینه اینجوری ، یه گیر الکی بهت میده و رد ت میکنه !!!

سوال دیگه ای بود ، بگو !!!!!!!!! (چقدر تایپ کردم !!!!! )

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اول بگو ببینم رانندگی خودت بلدی ؟!

میری یه آموزشگاه ، ثبتنام میکنی و مدارک و پول رو میریزی و چند جلسه میری کلاس تئوری و یه آزمون آزمایشی میگیرن ازت و باید قبول بشی که میشی !

بعد میری 10 جلسه عملی کلاس با ماشین یادت میدن که اگه خودت بلد باشی ، حدود 4تا جلسه میری و به مدرس ت میگی آقا جون من بلدم و یه چند تا چشمه چیز خوب از رانندگی و ... این چیزا جلوش میری تا بفهمه اره تو بلدی و .... و بعد اسمت رو میزنه که بری آزمون اصلی تئوری رو بدی و بعدش هم آزمون عملی ! البته آزمون عملی ممکنه بار اول قبول نشی و بهتره که قبول نشی !! چون اگه قبول بشی ، ممکنه به احتمال زیاد ، اسمت رو میفرستن که بری راهنمایی رانندگی دوباره آزمون عملی بدی !!!!!!!!

من خودم با اینکه بار دوم قبول شدم ، ولی از شانس ..... ما ! ، اسم من بد شانس رو فرستادن برای اینکه دوباره ازم امتحان بگیرن ! این تنها باری بود که توی اون آموزشگاه یه نفر براش این اتفاق افتاده بود !!!

و یه نکته این هست که وقتی میشی پشت فرمون ، قشنگ ، طوری عنوان کن و رفتار کن که انگار یه 10 سال پشت فرمونی ! نه اینکه بترسی و وای وای نه خدایا یا ... ! و .... این حرفا !!!!!!!!!!! اگه ببینه اینجوری ، یه گیر الکی بهت میده و رد ت میکنه !!!

سوال دیگه ای بود ، بگو !!!!!!!!! (چقدر تایپ کردم !!!!! )

دمت گرم رفیق خیلی عالی توضیح دادی.
نه کلا از رانندگی هیچی بلد نیستم.(البته موتور رو تا حد زیادی بلدم)
دیگه این که 10 جلسه اش چند هفته طول میکشه؟منظورم فشردگیه کلاس هاست؟!

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دمت گرم رفیق خیلی عالی توضیح دادی.
نه کلا از رانندگی هیچی بلد نیستم.(البته موتور رو تا حد زیادی بلدم)
دیگه این که 10 جلسه اش چند هفته طول میکشه؟منظورم فشردگیه کلاس هاست؟!
موتور و اینچیزا رو ول کن !!

رانندگی یعنی برونی !! اونم طوری که نه مثل بعضی از این خانم ها (الان دختر خانم های پی تی میریزن رووووم !!) مثل یه تخته صااااف با دو دست که هیچ ، یه دست هم کرایه میکنن ، فرمون رو میگیرن ! اینجوری نباید باشی !

البته رانندگی همش به حوس و دقت و عکس العمل برمیگرده . ادم فرضی باشی ، سه سوت یاد میگیری !

کلاس ها رو هم میتونی با خود معلم بچینی ! باهات راه میاد !

من 15 بهمن رفتم ثبت نام کردم ، اول خرداد گواهینامه اوومد !!!! (البته چون یه عید هم خورد ، یه 2-3 هفته اول عید کار افتاد عقب ولی خب اینا لفتش میدن ، شما باید خودت همش پیگیرش باشی !)

اگه پیگیر نباشی و دیر بجنبی ، میشی عین دوست من که با من همون 15 بهمین اومد ، هنوز که هنوز نتونسته آزمون رانندگی عملی آزمایشی رو قبول بشه !!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
موتور و اینچیزا رو ول کن !!

رانندگی یعنی برونی !! اونم طوری که نه مثل بعضی از این خانم ها (الان دختر خانم های پی تی میریزن رووووم !!) مثل یه تخته صااااف با دو دست که هیچ ، یه دست هم کرایه میکنن ، فرمون رو میگیرن ! اینجوری نباید باشی !

البته رانندگی همش به حوس و دقت و عکس العمل برمیگرده . ادم فرضی باشی ، سه سوت یاد میگیری !

کلاس ها رو هم میتونی با خود معلم بچینی ! باهات راه میاد !

من 15 بهمن رفتم ثبت نام کردم ، اول خرداد گواهینامه اوومد !!!! (البته چون یه عید هم خورد ، یه 2-3 هفته اول عید کار افتاد عقب ولی خب اینا لفتش میدن ، شما باید خودت همش پیگیرش باشی !)

اگه پیگیر نباشی و دیر بجنبی ، میشی عین دوست من که با من همون 15 بهمین اومد ، هنوز که هنوز نتونسته آزمون رانندگی عملی آزمایشی رو قبول بشه !!!

خیلی یبث نیستم ولیس خیلی هم فرض نیستم حقیقتا!
باید برم تو کلاس هاش ببینم چطوریاست؟ ترسی هم ندارم از تصادف و این حرفا ! ته تهش مرگه دیگه مرگم که حقه .

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
استارتر آخرش که چیپس؟

گیرم گواهی نامه هم گرفتی ..میخوای بری پراید دیگه آخرش 405سوار بشی بری بین این ماشین های غیراستاندارد یورو2 و جاده های غیر استاندارد و آدمای غیراستاندارد

واقعا قدرت بدنی میخواد با این ماشین ها و بین این مردم رانندگی کردن

الکی که نیست رکورد دار مصرف بنزین در دنیا+ رتبه سوم حوادث رانندگی و بیشترین کشته در تصادفات رو تو دنیا داریم( اون دوتا کشور بالا سری ما جمعیتشون میلیاردی هست! ولی ما 100 میلیون هم نیستیم!)

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
باوو استارتر بیخیار.....

رانندگی تو این مملکت مثل خر پلیس بازی کردنه........

حوصله داریا ماشین ور داری بندازی بری بین این مردمان غیر استاندارد و ماشین های غیر استاندارد و جاده های غیر استاندارد....

5تومن بده ps3 و یه فرمون g27 .بشین gtبازی کن ببین رانندگی یعنی چیپس!..

پ ن : کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم.

بروکی.........

نیست ک آقایون خیلی رانندگی شون خوب ـه و اسطوره ی دیگرون هستن....

خانم ها چه گناهی کردن ک باید بین 4تا &**^&^ رانندگی کنن

الکی که نیست رکورد دار مصرف بنزین در دنیا+ رتبه سوم حوادث رانندگی و بیشترین کشته در تصادفات رو تو دنیا داریم( اون دوتا کشور بالا سری ما جمعیتشون میلیاردی هست! ولی ما 100 میلیون هم نیستیم!)

من خودم با این ک نهایت و انتهای ماشین م اما نمیرم گواهی نامه بگیرم رانندگی هم بلد نیستم :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
استارتر آخرش که چیپس؟

گیرم گواهی نامه هم گرفتی ..میخوای بری پراید دیگه آخرش 405سوار بشی بری بین این ماشین های غیراستاندارد یورو2 و جاده های غیر استاندارد و آدمای غیراستاندارد

واقعا قدرت بدنی میخواد با این ماشین ها و بین این مردم رانندگی کردن

دوست عزیز اولا ابنکه من عشق رانندگی نیستم.
دوما اگه شنیده باشی میگن پایان خدمت و گواهینامه رو همه باید داشته باشی.(یهو لازم میشه)
با اجازتون ما وولکسی داریم.
حتی اگرم قرار باشه برم اونور اب دوس دارم تا حدی مهارت رانندگی اینجا کسب کنم.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
بروکی.........

نیست ک آقایون خیلی رانندگی شون خوب ـه و اسطوره ی دیگرون هستن....

خانم ها چه گناهی کردن ک باید بین 4تا &**^&^ رانندگی کنن

من خودم با این ک نهایت و انتهای ماشین م اما نمیرم گواهی نامه بگیرم رانندگی هم بلد نیستم :D

بروکی رو بزار در کوزه مایعاتشو بخور :)

خانوما رانندگی به چه کارشون میاد؟؟
مردا با ماشین پول در میارن به کارای مهم رسیدگی میکنن...
خانوما هم پشت ماشین میشنن که به صفورا خانوم بگن اره من ماشین دارم :))
[h=1]ترس و تعجب را واقعا توی چشم های سگه میشه دید !![/h]
1dar194342887ba6ed40845ee2525446f468d_0.528835001358581805_taknaz_ir.jpg

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

عمولی نمیدونم چه اسرار-اصرار-essrar یی داری ک بگی خانم ها آره و مردا خوب ن.!

مردا با ماشین چ جوری پول در مییارن؟ ماشین شخصی شون رو وَر میدارن میندازن کف خیابون مسافر کشی..نه شعوری دارن ک بگن آره راننده خطی اینجا کلی پول خط داده تا مسافر کشی کنه ....هر چی هم ک کار میکنن باید پول بنزین بدن و خرج ماشین بی کیفیتشون کنن......

ما کلا در هر ضمینه ای عقب مونده ایم حتی در همین رانندگی و فرهنگ رانندگی.......

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
عمولی نمیدونم چه اسرار-اصرار-essrar یی داری ک بگی خانم ها آره و مردا خوب ن.!

مردا با ماشین چ جوری پول در مییارن؟ ماشین شخصی شون رو وَر میدارن میندازن کف خیابون مسافر کشی..نه شعوری دارن ک بگن آره راننده خطی اینجا کلی پول خط داده تا مسافر کشی کنه ....هر چی هم ک کار میکنن باید پول بنزین بدن و خرج ماشین بی کیفیتشون کنن......

ما کلا در هر ضمینه ای عقب مونده ایم حتی در همین رانندگی و فرهنگ رانندگی.......

نه عزیزم منظورم مسافر کشی نیستش...
میرن سر کار میرن اینور اونور دنبال کارا که پول در بیارن ;)
دیگه کشش نمیدم

خانوما شوماخر اقایون هیچی :دی

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سخت نیست ک ک ک ک ک کک ک ک ک ک ک

برو فقط حول نکن!
حواست باشه میگه پارکن .روی پل و این حرفا نباشه

من دفعه اول که امتحان دادم بهم گفت باید پر گاز بری : دی!
رفتم بعد گغت این پر گاز نیست و تند که رفتم رسیدم به دست اندازم ترمز کردم و دنده کم کردم یدفعه گفت برای چی اینکارو کردی ؟مگه من گفته بودم ؟؟: دی میخواست بندازه دیگه!

بعد گفت پارک کن.باید دنده عقب میومدم با همون دنده یک با کلاج اومدم عقب : دی اومدم حرفا ای بازی در اوردم .بعد گفت وایسا .گفت دندرو ببین : دی این حالت خلافه قانونه پیاده شو : دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
پ ن : کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم.

اینو شدیدا موافقم باهات بیشتر پشت ماشین لباسشویی باید بشینن تا اتومبیل فقط 1% توشون راننده هست بقیه مرخص
من بخاطر کارم زیادپشت ماشینم نصف اعصاب خوردیام بخاطر رانندگی همین خانوماست و البته نصف دیگشم مربوط میشه به پیرمردهای پرمدعا که هیچی از رانندگیه تو شهر نمیدونن

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
اینو شدیدا موافقم باهات بیشتر پشت ماشین لباسشویی باید بشینن تا اتومبیل فقط 1% توشون راننده هست بقیه مرخص
من بخاطر کارم زیادپشت ماشینم نصف اعصاب خوردیام بخاطر رانندگی همین خانوماست و البته نصف دیگشم مربوط میشه به پیرمردهای پرمدعا که هیچی از رانندگیه تو شهر نمیدونن
اصلا قبول ندارم که به خانم ها گواهینماه نداد ولی تا یاد نگرفتن نباید گواهینامه بدن
خانومه دیروز تو پراید 3 تا لاین رو با یک حرکت رفت :eek:
تا تهشو برو

بالا