• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

perivate

Registered User
لایک‌ها
8
آقا این که زیاد چیزیش نشده و بدون رنگ در میاد در رو هم همون صافکار رگلاژ میکنه
هزینش چون باید رو دری در جلو عقب باز بشه چون هر دو در ها ضربه خوردن حدود 60 میشه ولی زیاد معلوم نیست اگه حساس نیستی ببر رگلاژ کن فقط

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
آقا این که زیاد چیزیش نشده و بدون رنگ در میاد در رو هم همون صافکار رگلاژ میکنه
هزینش چون باید رو دری در جلو عقب باز بشه چون هر دو در ها ضربه خوردن حدود 60 میشه ولی زیاد معلوم نیست اگه حساس نیستی ببر رگلاژ کن فقط

فردا که فک نمیکنم بتونم برم باید راه ها باز بشه چون خیلی برف باریده ! زیاد معلوم نیست اما باید درست بشه چون خوشم نمیاد اینطور بمونه !

اینم بگم که بیمه طرف رو هم گرفتم

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
واقعا خسارت زیادی به ماشین زده،در را کاملا عوض کنید و خودتونو گرفتار صافکار جماعت نکنید

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
به نظر من هم شما مقصری و باید خرج ماشین طرف رو شما پرداخت کنید
اگه طرف قبول نمیکرد و زنگ میزدن افسر بیاد اولا که نفری 50 ت جریمه میشدین و ...

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
واقعا خسارت زیادی به ماشین زده،در را کاملا عوض کنید و خودتونو گرفتار صافکار جماعت نکنید

خدا لعنت کنه امثال تورو چون میدونم اصلا هم مذهبی نیستی فقط میخوای وجهه اون بدبختا رو خراب کنی

payamrpg

Registered User
لایک‌ها
56
عزيز من خواهشا اطلاعات غلط به مردم نده.. مهر سال پيش من يه تصادف با ماشين صفرم داشتم كه طرف زد و پاشد ماچو بوسه كردن كه اره عروسي داداشم دعوتم و جون هركي دوست داري بزار برم و هرچي بخواي بهت مدرك ميدم و اينا تا اين كه من نه اما خانومي كه تو ماشين من نشسته بود قبول كرد گفت ساسان بزار بره بنده خدا... منم بيمشو گرفتم و گفتم ٨ صبح دفتر بيمه باش و گفت چشم... اين بي پدر از شبش ديگه تلفن جواب نداد و بعد ٤ ٥ روزم اس ام اس داد كه يه هزاري ام بهت نميدم و هر كاري دوست داري بكن
منم گفتم ت..م بابام نيستم اگه كله پات كنم
٣ ماه افتادم دنبالش.. چه جايي؟ شوراي محل اونا پيروزي بود و من پاسداران..خون جلو چشمام و گرفته بود كه كلش كنم
خرج ماشين من ٢٠٠ ٣٠٠ تومن ميشد كه اونم بيمه ميداد و سر كله خر بازي اش

شكايت كردم و حالا
٥٣٠ تًومن خسارت بريدن واسم
(ماشيني كه ٣ سال از توليدش نگذشته باشه جزو ماشين صفري حساب ميشه و پرونده افت قيمت هم داره پس ١٦٠٠ هم افت قيمت ماشين من شد
در كل چيزي حدود ٤٠٠ تومن هم من هزينه ي ٤ تا كارشناس و هزينه كاغذ بازي دادسرا كردم كه همشو مطالبه ميكنيد از مقصر و حالا
چنان بلايي سرش اوردم كه زنش زنگ ميزنه گريه ميكنه پاي تلفن

٣ بار اخطاريه رفت در خونشون و جواب نداد نامه ي توقيف اموال شو گرفتم و ماشينشو از اول تابستون خوابوندن و تا موقع اي كه
٥٣٠ خسارت + ١٦٠٠ افت قيمت + ٤٠٠ هزينه اي كه من كردم تو دادسرا و تخ نكنند ماشينشون به حالت فرغوني خواب تشريف دارن..!!
٢ مليون و پونصد سي بده كاره كه گفتم ازت ٢ مليون پونصد بيست نه هزارم قبول نميكنم كه ادم شي نزني به ماشين مردم و بعدم لات بازي در بياري... پس خواهشا اطلاعات غلط به مردم نديد
استارتر محترم اطلاع داشته باشيد كه اگر طرف شما هم يكي مثل من كينه شتري باشه حتما برات درد سر ميشه پس پيگيرش باش كه بخاطر ٥٠ ١٠٠ تومن بيشتر بدجور اسير ميشي

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

ایشون درست میگه برای من هم پیش اومد این داستان .همچین اون ضارب اومد به غلط کردن افتاد دیگه فکر نکنم از این کارا بکنه بزنه راحت در بره
.انقدر هم مملکت بی قانون نشده

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اگه این فرورفتگی هارو با مکیدن هم درمیاورد اینقد نمیشد مگه چیکار کرده؟!:|

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
اگه این فرورفتگی هارو با مکیدن هم درمیاورد اینقد نمیشد مگه چیکار کرده؟!:|

داداش یه چیز تضمینی در آورده روش وقت گذاشته - البته شاید تو عکس چیزی معلوم نباشه اما واقعا جای بدی خورده بود

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
داداش 300 خیلیه !
ماشین من زیر درش حدود 1.5 متر بخاطر یه میله کوتاه که تو آینه ندیده بودم رفته بود داخل. دادم صافکاری بدون رنگ برام دراورد 120 گرفت خیلیم عالی شد فقط اون رنگ رفتگیش مشخصه که اونم با اسپری دوپلی کالر و یه دست پولیش درست میشه
300 واسه این فرورفتگی مختصر خیلی زیاد گرفته

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد گرفت

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش 300 خیلیه !
ماشین من زیر درش حدود 1.5 متر بخاطر یه میله کوتاه که تو آینه ندیده بودم رفته بود داخل. دادم صافکاری بدون رنگ برام دراورد 120 گرفت خیلیم عالی شد فقط اون رنگ رفتگیش مشخصه که اونم با اسپری دوپلی کالر و یه دست پولیش درست میشه
300 واسه این فرورفتگی مختصر خیلی زیاد گرفته
استارتر باید پا پیچش بشه 150 پس بگیره ازش.

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
والا نرخ صافکار جماعته دیگه !!! گذرتون بیوفته میفهمین :دی

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
والا نرخ صافکار جماعته دیگه !!! گذرتون بیوفته میفهمین :دی
جای بدی خورده! رو زه بدترین جا واسه صافکاریه. چون پشتش یه آهن داره نمیشه صافش کرد مگر با بتونه:|
بازم تو پاچت کرده اگه رنگم میزد اینقد نمیشد

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
جای بدی خورده! رو زه بدترین جا واسه صافکاریه. چون پشتش یه آهن داره نمیشه صافش کرد مگر با بتونه:|
بازم تو پاچت کرده اگه رنگم میزد اینقد نمیشد

والا از اون 300 تومن 60 تومنشو زه گرفتم از این جدیدا که کلفته

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
والا از اون 300 تومن 60 تومنشو زه گرفتم از این جدیدا که کلفته
عیب نداره حالا که گذشته ولی دفعه بعدی (که ایشالا هیچوقت پیش نیاد) یادت باشه صاف کردن زیاد خرجی نداره.راستی اگه تونستی عکس بذار ببینیم چیکار کرده مگه این صافکار!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
با اجازه استارتر . آقا منم دیروز تصادف کردم - ماشینم پرایده / دفعه اولم بود تو این پنج ، شیش سال / طبیعتا اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم / داشتم تو راه اصلی میرفتم که یکی از تو فرعی سریع پیچیدو زد به ماشین من و در سمت شاگرد ماشینم غر شد / مقصر طرف بود /

چون جادش باریک بود و راه بندون شده بود رفتم جلوتر وایسادم تا اون بنده خدا بیاد / دست و پام میلرزید و اصن هنگ کرده بودم / اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟ البته با یک نگاه چشمی میشد فهمید که خسارتی که ماشنم خورده زیر 200 تومنه / خلاصه این بنده خدا گفت آشنا داره صافکار ، بیا بریم اونجا بدم درستش کنن / منم پشت سرش راه افتادمو در حالیکه هنوز منگ بودم رفتیم صافکاری / صافکار گفت اون قسمت بالای لاستیک که الان اسمشو نمیدونم (سپر ، گلگیر یا ...) گریسی در میاد ولی درش یک تیکش باید رنگ بشه / گفت کلا میشه 180 تومن /

یک دفعه گفتم شاید کارش خوب نباشه گفتم من اشنا دارم بریم جای من / خلاصه رفتیم صافکار آشنای من / گفت میشه 300 تومن / طرف هم گفت این که خیلی میگیره باز برگشتیم همون جای اولی / خلاصه از اون بابا 185 تومن گرفتمو و ماشینو گذاشتم صافکاری و فردا میرم میگیرمش / ماشینم بیرنگ بود حالا میشه یک در رنگ :( / اگه خدای نکرده همچین اتفاقی پیش بیاد باید چیکار کرد ؟ اینکه میگن برگ بیمه ها رو عوض میکنن یعنی چی ؟ ممنون میشم مفصل توضیح بدین چون من اصلا از اینجور چیزا سر در نمیارم .

بالا