sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
ظاهرا سایت «راست چین » به خاطر بروزرسانی سایتش اختلالاتی داره ، تم هایی که قبلا خرید داشتم دانلود نمیشن، تیکت ارسال نمیشه و ...این زبون بسته چی میگه ؟ میگفت اپدیتم کن ، کردم
رفتم اخرین نسخشو پیدا کردم و داستان ،. حالا مث که مشکل لایسنس داره
چجوری ساکتش کنم ؟ :دی
مشاهده پیوست 1266086
زدم سایتو کچل کردم ، ولی این سه تا گزینه رو نتونستم بردارم. نکنه نمیشه ؟ کد نویسی اینا بخواد ؟
مشاهده پیوست 1266158
اره والا ،اون sidebar blog و پایینش خالیه ؟
اره والا ،
میخوای رمز بدم خودت یه چک کنی ؟
زدم سایتو کچل کردم ، ولی این سه تا گزینه رو نتونستم بردارم. نکنه نمیشه ؟ کد نویسی اینا بخواد ؟
مشاهده پیوست 1266158
توی اون display everywhere هر چی بزاری میاد اونجا که میخوای برش داری (الان من برچسب گذاشتم و اون 3 تای دیگه رفت) اگر خالی باشه به صورت پیش فرض اون 3 تا میاد
اگر میخوای این شکلی نبایه باید بری توی تنظیمات قالب > استایل عمومی یه طرح دیگه رو انتخاب کنی
از اونجا فقط قیافشو تغییر میداد.
رفتم تو یه منوی دیگه ، یه گزینه هایی برای ساید بار و اینا بود ، همه رو غیر فعال کردم ، درست شد. حالا یادم نمیاد کجا بود ؟ : ))))
این قالبا چقدر سوراخ سمبه داره. حالا شانس اوردم وردپرس انتخاب کردم ، اگه میدادم اختصاصی بنویسن ، رسما فلج شده بودم :دی.
پ.ن: ممنون که زمان صرف کردی برای ویرایشش
ممنونم بابت این تجربه.خودتو درگیر ظاهر نکن
یه دمو آماده ایمپورت کن بره
روی محتوا کار کن ورودی بگیری
99 درصد بازدید کنندگان اصلا تفاوت ظاهر سایت رو متوجه نمیشن
ممنونم بابت این تجربه.
ببین من مغازمو که راه انداختم ، 8 روز کلا طول کشید و میخواستم سریع تر ورودی بگیرم :دی ، از تحویل گرفتن کلید تا کرکره بالا دادن. یعنی عین اسب کار میکردما ، از 6 صبح تا 1 شب ، چون روالشو بلد بودم ، ترتیب و رسمشو
ولی این سایت اینا واقعا داستانش متفاوته انگاری ،
مثلا : من کلی خواستم انرژی بذارم ، که سایتمو شبیه به این کنم: https://kriesi.at/themes/enfold-construction/
بعد بهم گفتی دمو آماده ایمپورت کن : / رفتم دیدم ، عه . این اماده اس که ! دوربین مخفیه ؟؟ : ))))
دوم به نظرم یک قالب آماده انتخاب کنید و بدید نصب کنن و شبیه دموش کامل بالا بیارن (معمولا کسایی که میفروشن خودشون نصب میکنن)
معمولا تو منو تنظیمات خود قالب هستاین پایین سایتو چطوری ویرایش کنم ؟ نیست تو گزینه ها
اون لوگو ها هم میخوام سایزشو بزرگ کنم
مشاهده پیوست 1266267
ندیدمش حقیقت ،معمولا تو منو تنظیمات خود قالب هست
برید بخش نمایش>> سفارش سازیندیدمش حقیقت ،
هرچقدر بالا پایین کردم
آره ..زیاد هست..مثل لایت کش..وی پی اوپیتامیز و ..جایگزین بهتر از wp-rocket هم داریم؟ یا در یک حد باشند