منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ های کوتاه وردپرسی

hamid_shahrsaz

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2010
نوشته‌ها
2,256
لایک‌ها
352
دوستان سلام

خسته نباشین

من افزونه راکت رو نصب دارم

مشکلی که دارم اینکه که بعد از مدتی حجم سایتم زیاد میشه و وقتی کش رو پاک میکنم حجم اضافه هم پاک میشه

باید دستی این کار رو کنم اگر فراموش کنم هاست پر میشه

ممنون راهنمایی کنین

تشکر
 

nsboss

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2003
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
28
دوستان سلام

خسته نباشین

من افزونه راکت رو نصب دارم

مشکلی که دارم اینکه که بعد از مدتی حجم سایتم زیاد میشه و وقتی کش رو پاک میکنم حجم اضافه هم پاک میشه

باید دستی این کار رو کنم اگر فراموش کنم هاست پر میشه

ممنون راهنمایی کنین

تشکر
راکت یک پلاگین کشینگه و کارش همینه که از سایت شما نسخه کش ایجاد کنه
اگه نمیخواین فضای سایتتون پر شه به جای افزونه کشینگ، از CDN استفاده کنین.
 

iign0o0rr

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
782
لایک‌ها
237
قالب زنبیل - دیجی لند - وودمارت
کدومش برای راه اندازی فروشگاه بهترین هست؟
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
19,773
لایک‌ها
17,343
محل سکونت
اوهایو - دیتون
آیا افزونه آب و هوای ایران را وردپرس داره ؟
کلیه شهرها؟

 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج
آیا افزونه آب و هوای ایران را وردپرس داره ؟
کلیه شهرها؟


 

SaRaa*_*

Registered User
تاریخ عضویت
6 مارس 2015
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
18
سن
27
سلام وقتتون بخیر. یه سوال داشتم. لطفا یه دقیقه وقت بذارید بخونید خیلی مهمه. ممنون
من یه سری مقاله داخل وردپرس منتشر کردم که توی هر مقاله دو تا لینک از مقاله های دیگه سایت گذاشتم و بعضی از این مقاله ها هنوز منتشر نشدن ولی زمانبندی شدند تو بازه زمانی دو هفته آینده منتشر میشن. یعنی مثلا امروز یه مقاله منتشر شده که داخلیش یه لینک هست که به مقاله ای هدایت میشه که قراره 5 روز بعد منتشر بشه. میخواستم ببینم این برای سئو سایت و از نظر گوگل مشکلی داره؟

بعدم یه سوال دیگه دارم که من لینکارو به این صورت آماده می کنم که عنوانو به انگلیسی ترجمه می کنم و توی url مینویسم ولی تا وقتی که لینک فعال نیست و پست مربوط به اون لینک هنوز منتشر نشده لینکش اینطوریه که بعد از اسم سایت یه سری کاراکتر بی معنی کنار همن. مثلا اینطوری ?p=637&preview=true در حالی که لینک درست اینه https://site_name/passing-the-embargo/ وقتیم اون مقاله رو منتشر کردم بازم لینکی که گوشه پایین صفحه نشون میده همون لینکه خرابه مثل عکس زیر

این لینک درست نمیشه؟
سوال.png
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,715
لایک‌ها
11,494
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
دوستان، میخوام وردپرس رو داخل این ساب فولدر نصب کنم
و داخل این ساب فولدر با وردپرس شبکه، وبلاگدهی داشته باشم
داخل صفحه اصلی وردپرس رو نمیخوام نصب کنم
خب حالا چطوری از داخل ساب فولدر create-blog وبلاگدهی با وردپرس شبکه بزنم؟ چون خود وردپرس رو داخل فولدر blog نصب کردم

***
خود وردپرس رو چند زبانه نیاز دارم، بدون افزونه ها میشه سایت رو چند زبانه کرد؟
***

چرا میگن وردپرس بدرد سایت شلوغ و بزرگ نمیخوره؟
نمونش این سایت با وردپرس ساخته شده https://www.wpbeginner.com
و خیلی از سایت های بزرگ دیگه
پس چرا میگن از وردپرس استفاده نکنید؟ چرا اینا داغون نشدن؟
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,521
لایک‌ها
11,720
محل سکونت
اهواز - تهران
چرا میگن وردپرس بدرد سایت شلوغ و بزرگ نمیخوره؟
نمونش این سایت با وردپرس ساخته شده https://www.wpbeginner.com
و خیلی از سایت های بزرگ دیگه
پس چرا میگن از وردپرس استفاده نکنید؟ چرا اینا داغون نشدن؟
این حرف برای عموم وبمستر هاست که از قالب های با صفحه ساز و انواع پلاگین برای تکمیل قسمت های مختلف سایشون استفاده میکنن..
بنظر من سایت اگه با قالب اختصاصی باشه و کمترین افزونه ها رو داشته باشه..
کاملا میتونه سریع و سبک و پایدار باشه..
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,521
لایک‌ها
11,720
محل سکونت
اهواز - تهران
بنظرم خیلی سایت های بزرگ هم دوست داشتن از وردپرس استفاده بکنن ولی بخاطر مشخص بودن ساختارش و آسیب پذیری راحت ترش در مقابل هک، سراغ cms اختصاصی رفتن..
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج
دوستان، میخوام وردپرس رو داخل این ساب فولدر نصب کنم
و داخل این ساب فولدر با وردپرس شبکه، وبلاگدهی داشته باشم
داخل صفحه اصلی وردپرس رو نمیخوام نصب کنم
خب حالا چطوری از داخل ساب فولدر create-blog وبلاگدهی با وردپرس شبکه بزنم؟ چون خود وردپرس رو داخل فولدر blog نصب کردم

میشه نصب کرد
باید توی wp-config و دیتابیس روت رو تغییر داد
***
خود وردپرس رو چند زبانه نیاز دارم، بدون افزونه ها میشه سایت رو چند زبانه کرد؟
***
یا افزونه یا برای هر زبان یه سایت

چرا میگن وردپرس بدرد سایت شلوغ و بزرگ نمیخوره؟
نمونش این سایت با وردپرس ساخته شده https://www.wpbeginner.com
و خیلی از سایت های بزرگ دیگه
پس چرا میگن از وردپرس استفاده نکنید؟ چرا اینا داغون نشدن؟

میخوان سایت پربازدید یا پر مطلب رو روی هاست اشتراکی نگه دارن برای همین میگن خوب نیست
 

helpmasteri

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
1,349
لایک‌ها
1,319
سن
44
محل سکونت
Money pool
دوستان به نظرتون بهترین راه نو ایندکس کردن (remove) کردن 1000 تا 10000 لینک چی هست؟ یه افزونه هست باید خریداری بشه که 15 دلار در ماه :| . یه چیز ساده D:
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج
دوستان به نظرتون بهترین راه نو ایندکس کردن (remove) کردن 1000 تا 10000 لینک چی هست؟ یه افزونه هست باید خریداری بشه که 15 دلار در ماه :| . یه چیز ساده D:

لینک های مختلف هست یا همه یه سایت هست ؟
لینک ها توی مطالب سایت هست ؟
 

helpmasteri

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
1,349
لایک‌ها
1,319
سن
44
محل سکونت
Money pool
لینک های مختلف هست یا همه یه سایت هست ؟
لینک ها توی مطالب سایت هست ؟

توی یه سایت ولی path فرق داره متاسفانه

falconb460c/baa2530847.htm
/gope9/df3411700.htm
/tcp8a448/fdebe625599.htm
/und5401a/fbbf143518.htm
......

سایت زیبایی که هک شده بعد 3 ماه یادشون افتاده
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج
توی یه سایت ولی path فرق داره متاسفانه

falconb460c/baa2530847.htm
/gope9/df3411700.htm
/tcp8a448/fdebe625599.htm
/und5401a/fbbf143518.htm
......

سایت زیبایی که هک شده بعد 3 ماه یادشون افتاده

این کد رو بزار تو functions.php همه لینک های پست ها توی فرانت غیرفعال میشه
کد:
add_filter( 'the_content', 'farjad_remove_all_link' );
function farjad_remove_all_link( $content ){
    return preg_replace('#<a.*?>(.*?)</a>#is', '\1', $content);
}
 

helpmasteri

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2017
نوشته‌ها
1,349
لایک‌ها
1,319
سن
44
محل سکونت
Money pool
این کد رو بزار تو functions.php همه لینک های پست ها توی فرانت غیرفعال میشه
کد:
add_filter( 'the_content', 'farjad_remove_all_link' );
function farjad_remove_all_link( $content ){
    return preg_replace('#<a.*?>(.*?)</a>#is', '\1', $content);
}
یعنی کل این صفحات دی ایندکس میشن؟ چیز دیگه ای هم نابود میشه؟
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,521
لایک‌ها
11,720
محل سکونت
اهواز - تهران
آره دیگه لینک ها نمایش داده نمیشه
نه فقط لینک های توی متن(the_content) غیر فعال میشه
یا صحیح تر بگیم..دیگه توی html مرورگر نمیان که خزنده ها بخونن..درسته؟ :-؟
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج

sys_co2

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2013
نوشته‌ها
658
لایک‌ها
2,443
محل سکونت
کرج
این صفحات توی سایت رو چطوری حذف کنم؟
خیلی هاشونو ادرسشو میخوام اصلاح کنم ، یه سریشون هم لازم نیست اصلا

1634985657669.png
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,450
لایک‌ها
27,206
محل سکونت
کرج
بالا