ندیدمش حقیقت ،
هرچقدر بالا پایین کردم
اینو زدم تو css غیب شد
کد:
.copyright{display:none}
ندیدمش حقیقت ،
هرچقدر بالا پایین کردم
.copyright{display:none}
بنده خدا میخواد ویرایش کنه..نمیخواد حذف کنه که.. :|اینو زدم تو css غیب شد :دی
کد:.copyright{display:none}
دارم میگردم ، ببینم پیداش میکنم ...برید بخش نمایش>> سفارش سازی
اونجا احتمالا پیداش کنید
دمت گرم : )))))اینو زدم تو css غیب شد
کد:.copyright{display:none}
استاد, غلط میکنه کند بشه...کند شدنای وردپرس خیلی رو مخه
درود..سلام دوستان وقت بخیر. من در حال حاضر یک سایت دارم که با ویژوال کامپوزر طراحی شده و تعداد زیادی هم محتوا دارم.
میخوام قالب اختصاصی طراحی بشه برام.
بنظرتون با همون ویژوال کامپوزر برم جلو یا کوچ کنم به المنتور؟ با توجه به اینکه نمیتونم محتوای قبلیمو به المنتور منتقل کنم و باید دوباره همه از صفر تعریف بشن که کلی زمان و هزینه میطلبه.
ممنون نیما جان. منظورم قالب با دیزاین اختصاصی بود.درود..
قالب اختصاصی یعنی بدون افزونه صفحه ساز...
محتوای سایتتون هم فکر نمیکنم بر اساس صفحه ساز بوده باشه.. مگر اینکه توی مطالبتون از المان ها و آپشن های صفحه ساز استفاده کرده باشید که بعید بدونم.
در کل دشواری خاصی پیش رو ندارید
مخلصم..ممنون نیما جان. منظورم قالب با دیزاین اختصاصی بود.
مشکل اینه که توی مطالب (محصولات ووکامرسی) از المان های صفحه ساز استفاده شده.
مجدد ممنون نیما جان.مخلصم..
ببینید المنتور با اینکه خیلی ها دارن بهش کوچ میکنن ولی کلا سنگین تر از ویژوال کامپوزر هست.. (هرچند با افزونه های کش میشه سرعت رو خیلی بهبود بخشید ولی تا نیاز واقعی پیش نیومده کوچ نکنید بهتره..)
در مورد چالشی که مطرح کردید این راه ها پیشنهاد شده :
خواهش میکنم..مجدد ممنون نیما جان.
پس با این تفاسیر نظرتون اینه که از ویژوال کامپوزر استفاده کنم که توی انتقال محتوام راحتتر باشم و البته کدهای فرانت قالب بهینه باشند درسته؟
مورد بعدی اینکه برای افزونه انجمن ساز پیشنهاد خاصی دارید؟ از افزونه خاصی استفاده کنم؟
من امکانات زیادی نمیخوام. فقط اینکه کاربرا بتونن تاپیک ایجاد کنن و این تاپیک ها هم توی دسته بندی های مختلف باشن. یعنی انجمن های مختلف داشته باشیم و داخل این انجمن ها بشه تاپیک ارسال کرد.bbpress بهترین هست ولی امکانات زیادی نداره
من امکانات زیادی نمیخوام. فقط اینکه کاربرا بتونن تاپیک ایجاد کنن و این تاپیک ها هم توی دسته بندی های مختلف باشن. یعنی انجمن های مختلف داشته باشیم و داخل این انجمن ها بشه تاپیک ارسال کرد.
سلام
میشه با وردپرس یا ووکامرس فاکتور پرداخت دوره ای (مثلا ماهانه و سالانه) ایجاد کرد ؟
اکسترا و فلت سام میتونه خیلی خوب باشهسلام بر دوستان پنجه طلای وردپرسی ، یه قالب خوب ، سبک ، شیک برای کیک و شیرینی پری و این داستانا معرفی کنید لطفا
دمت گرم خیلی گلیافزونه اشتراک ووکامرس این امکان رو داره
من فارسیش هم کردم : https://farjad.co/wordpress/plugin/woocommerce-subscriptions/
دمت گرم خیلی گلی
اطلاعیه تمدید هم داره ؟