ویژوال کمپوزر
اسلایدر رولوشن ( که البته غیرفعال کردم و بازم فرقی نکرد)
us-core.7.12
Ultimate_VC_Addons.3.19.8
مشکل همین صفحه ساز ها هست
ویژوال کمپوزر
اسلایدر رولوشن ( که البته غیرفعال کردم و بازم فرقی نکرد)
us-core.7.12
Ultimate_VC_Addons.3.19.8
به نظرتون غیرفعال کنم بعد هر وقت نیاز شد فعال کنم؟ یا راهکار دیگه ای پیشنهاد میدین؟مشکل همین صفحه ساز ها هست
پیشنهاد من استفاده از یک قالب سبک بدون نیاز به صفحه ساز ها هستبه نظرتون غیرفعال کنم بعد هر وقت نیاز شد فعال کنم؟ یا راهکار دیگه ای پیشنهاد میدین؟
اگه نیم سرورها رو اختصاصی کنیم باز فیلترینگ میتونه هاستینگ رو پیدا کنه ؟برای وردپرس چطور میشه سایت رو برای تعمیرات و سایر مشکلات تعطیل کرد یعنی کاربر هیچ صفحه ای رو نتونه ببینه ؟
فیلترینگ احتمال داره سایت شما رو ببنده یعنی فیلترینگ مشخصات کلود فلر رو بسته تا کسی نتونه هاستینگ خودش رو مخفی کنه فیلتر شد ریدایرکت بزنه ، اینطوری فیلتر بشه به هاستینگ هم دستور میشه سایت رو مسدود کنه که نتونه با ریدایرکت اون ها رو دور بزنی
مثلا خود پی تی وقتی به کلودفلر وصل بود باز نمیشد
مشکل باز نشدن انجمن پرشین تولز!
سلام. دوستان از دیشب انجمن برام باز نمیشه , خود سایت پرشین تولز مشکلی نداره فقط وقتیکه هیزم شکن استفاده میکنم لود میشه! ... با مرورگرهای مختلف تست کردم - شاتل @ehsan @Hamid2dayforum.persiantools.com
نیم سرور کلود فلر هست ولی هر سایتی که به اونجا وصل باشه بصورت رندوم مسدود میشهمن از هاستینگ خواستم , ۲۰ت گرفت به اسم خود دامنه تغییر داد مثلا ns1.mydomain.com
ns2.mydomin.com
لوکیشن اروپا
به کلود کاری ندارمنیم سرور کلود فلر هست ولی هر سایتی که به اونجا وصل باشه بصورت رندوم مسدود میشه
نهبه کلود کاری ندارم
برا مخفی کردن هاست این روشی که میگم جواب میده بنظرت ؟
سلام
برای یه دوستی سایت نیمه کاریه رو میخوام درست کنم توی ووردپرس با وکامرس یه فروشگاه ایجاد کردن که توش یک سری محصول اضافه شده
الان سوالم اینه که توی صفحه اصلی یه برگه دسته بندی وجود داره ولی نمیفهمم که چطوری اونایی که تو فروشگاهه رو به این دسته بندی ها اضافه کنم البته وقتی محصول جدید ثبت میکنم یا قبلی هارو ادیت میکنم تو قسمت دسته های محصولات تیک هر محصوصل خورده که به مربوط به کجاست ولی تو اون بخش نشون داده نمیشه
مشکل اینه که توی فروشگاه همه محصولات رو با هم نشون میده. شامل دسته بندی نمیشه.چرا برگه فروشگاه رو برای صفحه اصلی انتخاب نمیکنید؟
مشکل اینه که توی فروشگاه همه محصولات رو با هم نشون میده. شامل دسته بندی نمیشه.
اینجا رو ببینید
اینجا رو ببینید
اون بالا روی دسته بندی ها که کلیک میکنین دسته بندی ها رو میاره ولی روی مثلا روی باکس گل که کلیک کنید هیچ محصولی توش نیست. میخوام بدونم در تصویر زیر چطوری محصول خاصم رو به این دسته بندی اساین کنم.
ممنون اره . خب از کجا باید درستش کنم؟ راهنمایی میکنینلینک های منو دسته بندی اشتباه هست
الان این دسته "دسته گل عروس" هست : https://amadai-flower.ir/product-category/دسته-گل-عروس/
خواهش میکنمممنون اره . خب از کجا باید درستش کنم؟ راهنمایی میکنین
ببین اون قسمت دسته بندی وردپرس هست نه فروشگاه
اگه میخوای اونجا محصولات فروشگاه نمایش داده بشه توی تنظیمات قالب بررسی کن بجای دسته بندی ,مشاهده پیوست 1219549 فهرست قرار بده
ساخت فهرست راحت هست و میتونی مستقیم لینک بزاری
نداره مهندسنمایش - سفارشی سازی - شیفت رو نگه دار روی دسته بندی کلیک کن
ضمنا اون قسمتی که دایره کشیدی رو برای من نداره (داره میخوای از بخش فهرست اسکرین بگیر)