منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ های کوتاه وردپرسی

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج
به نظرتون غیرفعال کنم بعد هر وقت نیاز شد فعال کنم؟ یا راهکار دیگه ای پیشنهاد میدین؟
پیشنهاد من استفاده از یک قالب سبک بدون نیاز به صفحه ساز ها هست
 

hosein.blak

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,022
لایک‌ها
300
افزونه آزمون سازی میشناسید که موقع آزمون از طریق وبکم ویدیو شرکت کنندگان رو ضبط کنه؟
یا به هر طریقی موقع آزمون دادن تصویر شرکت کننده ها مشخص باشه؟
 

amirradan26

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
13
سن
27
برای وردپرس چطور میشه سایت رو برای تعمیرات و سایر مشکلات تعطیل کرد یعنی کاربر هیچ صفحه ای رو نتونه ببینه ؟


فیلترینگ احتمال داره سایت شما رو ببنده یعنی فیلترینگ مشخصات کلود فلر رو بسته تا کسی نتونه هاستینگ خودش رو مخفی کنه فیلتر شد ریدایرکت بزنه ، اینطوری فیلتر بشه به هاستینگ هم دستور میشه سایت رو مسدود کنه که نتونه با ریدایرکت اون ها رو دور بزنی
مثلا خود پی تی وقتی به کلودفلر وصل بود باز نمیشد
اگه نیم سرورها رو اختصاصی کنیم باز فیلترینگ میتونه هاستینگ رو پیدا کنه ؟
من از هاستینگ خواستم , ۲۰ت گرفت به اسم خود دامنه تغییر داد مثلا ns1.mydomain.com
ns2.mydomin.com
لوکیشن اروپا
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,800
لایک‌ها
8,888
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
من از هاستینگ خواستم , ۲۰ت گرفت به اسم خود دامنه تغییر داد مثلا ns1.mydomain.com
ns2.mydomin.com
لوکیشن اروپا
نیم سرور کلود فلر هست ولی هر سایتی که به اونجا وصل باشه بصورت رندوم مسدود میشه
 

amirradan26

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
13
سن
27

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
8,800
لایک‌ها
8,888
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
به کلود کاری ندارم

برا مخفی کردن هاست این روشی که میگم جواب میده بنظرت ؟
نه
به این راحتی نیست
باید با یه هکر صحبت کنی
اونا میتونن هاست رو پیدا کنن
با تغیر نیم سرور فقط وبمستر و شخص عادی نمیتونه پیدا کنه
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,252
لایک‌ها
12,315
سن
35
سلام
برای یه دوستی سایت نیمه کاریه رو میخوام درست کنم توی ووردپرس با وکامرس یه فروشگاه ایجاد کردن که توش یک سری محصول اضافه شده
الان سوالم اینه که توی صفحه اصلی یه برگه دسته بندی وجود داره ولی نمیفهمم که چطوری اونایی که تو فروشگاهه رو به این دسته بندی ها اضافه کنم البته وقتی محصول جدید ثبت میکنم یا قبلی هارو ادیت میکنم تو قسمت دسته های محصولات تیک هر محصوصل خورده که به مربوط به کجاست ولی تو اون بخش نشون داده نمیشه
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج
سلام
برای یه دوستی سایت نیمه کاریه رو میخوام درست کنم توی ووردپرس با وکامرس یه فروشگاه ایجاد کردن که توش یک سری محصول اضافه شده
الان سوالم اینه که توی صفحه اصلی یه برگه دسته بندی وجود داره ولی نمیفهمم که چطوری اونایی که تو فروشگاهه رو به این دسته بندی ها اضافه کنم البته وقتی محصول جدید ثبت میکنم یا قبلی هارو ادیت میکنم تو قسمت دسته های محصولات تیک هر محصوصل خورده که به مربوط به کجاست ولی تو اون بخش نشون داده نمیشه
چرا برگه فروشگاه رو برای صفحه اصلی انتخاب نمیکنید؟
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,252
لایک‌ها
12,315
سن
35
شما میخوای آخرین محصولات یه دسته خاص توی صفحه اصلی باشه؟c3528db2-1983-4fab-969a-4520ffbc1190.jpg
اینجا رو ببینید
اون بالا روی دسته بندی ها که کلیک میکنین دسته بندی ها رو میاره ولی روی مثلا روی باکس گل که کلیک کنید هیچ محصولی توش نیست. میخوام بدونم در تصویر زیر چطوری محصول خاصم رو به این دسته بندی اساین کنم.
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج
اینجا رو ببینید
اون بالا روی دسته بندی ها که کلیک میکنین دسته بندی ها رو میاره ولی روی مثلا روی باکس گل که کلیک کنید هیچ محصولی توش نیست. میخوام بدونم در تصویر زیر چطوری محصول خاصم رو به این دسته بندی اساین کنم.
لینک های منو دسته بندی اشتباه هست
الان این دسته "دسته گل عروس" هست : https://amadai-flower.ir/product-category/دسته-گل-عروس/
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,252
لایک‌ها
12,315
سن
35

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,141
لایک‌ها
9,925
محل سکونت
کرج

amirradan26

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
13
سن
27
ببین اون قسمت دسته بندی وردپرس هست نه فروشگاه
اگه میخوای اونجا محصولات فروشگاه نمایش داده بشه توی تنظیمات قالب بررسی کن بجای دسته بندی ,Captu۴۴re.PNG فهرست قرار بده
ساخت فهرست راحت هست و میتونی مستقیم لینک بزاری
ممنون اره . خب از کجا باید درستش کنم؟ راهنمایی میکنین
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,252
لایک‌ها
12,315
سن
35
ببین اون قسمت دسته بندی وردپرس هست نه فروشگاه
اگه میخوای اونجا محصولات فروشگاه نمایش داده بشه توی تنظیمات قالب بررسی کن بجای دسته بندی ,مشاهده پیوست 1219549 فهرست قرار بده
ساخت فهرست راحت هست و میتونی مستقیم لینک بزاری
دسته بندی فروشگاه رو چطوری اضافه کنم به جای دسته بندی ورد پرس؟
ضمنا اون قسمتی که دایره کشیدی رو برای من نداره . آخرین ورژن وردپرس
 

amirradan26

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
13
سن
27
نمایش - سفارشی سازی - شیفت رو نگه دار روی دسته بندی کلیک کن
ضمنا اون قسمتی که دایره کشیدی رو برای من نداره (داره میخوای از بخش فهرست اسکرین بگیر)
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,252
لایک‌ها
12,315
سن
35
نمایش - سفارشی سازی - شیفت رو نگه دار روی دسته بندی کلیک کن
ضمنا اون قسمتی که دایره کشیدی رو برای من نداره (داره میخوای از بخش فهرست اسکرین بگیر)
نداره مهندس
میگم میشه anydesk بدم نگاه کنی؟
 
بالا