چی کار میشه کرد که چند تا از پست های مورد نظر توی صفحه اصلی سایت نشون داده نشه؟
باید یجایی exclude post id تعریف کنی..چی کار میشه کرد که چند تا از پست های مورد نظر توی صفحه اصلی سایت نشون داده نشه؟
بله رفع شد ممنون دوست عزیزتیکت بدید به پشتیبانی قالب رفع میکنه احتمالا نسخه انگلیسی رو نصب کردید
منوی پیشخوان>>> تنظیمات>> رسانهبا سلام
دوستان عکس های شاخص وردپرس رو چطوری میتونم به سایزی که مد نظرم هست
به صورت پیش فرض در بیاریم
مثال : عکس بعد از آپلود به سایز 900 * 600 تغییر کند
بله..تشکر
این مورد انجام شده بود اما تغییری مشاهده نمیشد
احتمالا مشکل تنظیمات قالب
یه افزونه بود خودکار اسم بازیگر کارگردان قسمت های سریال رو میذاشت اسمش یادم نمیاد الانآقا افزونه ای برای معرفی بازیگرای فیلم و سریال میشناسید ؟ مشاهده پیوست 1231075
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
هرچی هم صبر می کنم تا لود بشه تغییری نمی کنه
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
رفقا کسی میدونه مشکل چیه؟آقا آنالیتیک چرا اینجوری شده ؟ من اومدم برای سایتم اکانت درست کنم مثل سابق نیست کسی میدونه مشکل چیه ؟
مشاهده پیوست 1235862مشاهده پیوست 1235863مشاهده پیوست 1235864مشاهده پیوست 1235865
سلام
چطور میتونم همچین منویی اضافه کنم به سایت
اگه دنبال کیفیت و سرعت هستید به نظرم کلا از المنتور استفاده نکنیدسلام دوستان خسته نباشید
برای منم میشه فک کنم مشکلی نباشهمن هر وقت وارد پنل میشم زده 4 افزونه جهت به روز رسانی
ولی وقتی برای بروز رسانی کلیک می کنم چیزی نیست