برگزیده انجمنها

پرسش و پاسخ های کوتاه وردپرسی

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
چی کار میشه کرد که چند تا از پست های مورد نظر توی صفحه اصلی سایت نشون داده نشه؟
باید یجایی exclude post id تعریف کنی..
اگه نمایش آخرین پست های وبلاگ رو با ویجت یا ابزار صفحه ساز یا هر چیزی که تنظیمات داره , تنظیم کردی..تو تنظیماتش هست..
اگر نه, باید بری سراغ کد های سیستمی..
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,287
لایک‌ها
10,044
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
وردپرس شبکه(وبلاگ) چی کار میشه کرد که هیچ کاربری اجازه آپلود محتوا نداشته باشه(عکس، ویدئو و...)
عکس خواست بزاره فقط لینک فایلش رو بزنه و روی هاست خودم نتونه آپلود کنه
 

heleya

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 آپریل 2021
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
30
تیکت بدید به پشتیبانی قالب رفع میکنه احتمالا نسخه انگلیسی رو نصب کردید
بله رفع شد ممنون دوست عزیز
برا ما تازه وارد ها چقدر سخته کاش یه دوره کامل تو این زمینه بود
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,287
لایک‌ها
10,044
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
برای وردپرس و وردپرس شبکه
چطور میشه فیلتر کلمات اعمال کرد؟
افزونه نه، فقط کد
برای کل سایت اعمال بشه: وبلاگ ها(وردپرس شبکه) ، کامنت ها و...
 

armin-sh

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2012
نوشته‌ها
760
لایک‌ها
76
محل سکونت
ناف تهرون
با سلام

دوستان عکس های شاخص وردپرس رو چطوری میتونم به سایزی که مد نظرم هست
به صورت پیش فرض در بیاریم

مثال : عکس بعد از آپلود به سایز 900 * 600 تغییر کند
تشکر
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
با سلام

دوستان عکس های شاخص وردپرس رو چطوری میتونم به سایزی که مد نظرم هست
به صورت پیش فرض در بیاریم

مثال : عکس بعد از آپلود به سایز 900 * 600 تغییر کند
تشکر
منوی پیشخوان>>> تنظیمات>> رسانه
این تغییرات برای آپلود عکس های جدید هست و روی عکس های قدیم تاثیری نداره.. برای اعمال روی عکس شاخص پست های قدیم باید از افزونه استفاده بکنی

به احتمال 99% درست میشه..اگه نشد.. قالبتون طوری تنظیم شده که روی تنظیمات وردپرس اولویت اول داشته باشه.. در این طورت باید در قالبتون تغییرات ایجاد کنید
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
تشکر
این مورد انجام شده بود اما تغییری مشاهده نمیشد

احتمالا مشکل تنظیمات قالب
بله..
اگه تو تنظینات پنل قالب نبود ،دیگه باید برید توی فایل هاش ویرایش کنید..
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
8,936
لایک‌ها
32,853
سن
31
محل سکونت
آقا افزونه ای برای معرفی بازیگرای فیلم و سریال میشناسید ؟ مشاهده پیوست 1231075
یه افزونه بود خودکار اسم بازیگر کارگردان قسمت های سریال رو میذاشت اسمش یادم نمیاد الان
1332.png
 

amirradan26

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
111
لایک‌ها
34
سن
28
آقا آنالیتیک چرا اینجوری شده ؟ من اومدم برای سایتم اکانت درست کنم مثل سابق نیست کسی میدونه مشکل چیه ؟
cap1.PNGcap2.PNGcap3.PNGcap4.PNG
 

behnam.rah

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 مارس 2020
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
4
سن
29
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
هرچی هم صبر می کنم تا لود بشه تغییری نمی کنه
 

فایل های ضمیمه

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    100.9 KB · نمایش ها: 4

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,856
لایک‌ها
17,461
محل سکونت
کرج
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
هرچی هم صبر می کنم تا لود بشه تغییری نمی کنه

احتمال داره تداخل پلاگین باشه
پلاگین ها رو به غیر از المنتور غیر فعال کنید و چک کنید
 

pool

همکار بخش ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
3,567
لایک‌ها
8,805
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
هرچی هم صبر می کنم تا لود بشه تغییری نمی کنه
 

amirradan26

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
111
لایک‌ها
34
سن
28

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
17 می 2011
نوشته‌ها
6,079
لایک‌ها
2,855
سن
28
محل سکونت
Teh-Run
سلام
چطور میتونم همچین منویی اضافه کنم به سایت
 

فایل های ضمیمه

  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    63.3 KB · نمایش ها: 5

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,856
لایک‌ها
17,461
محل سکونت
کرج

golten

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
7 جولای 2018
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
83
سلام دوستان خسته نباشید
من هرکاری می کنم المنتور در وردپرس برام آپشن هاش رو نشون نمیده. خودش باز میشه اما بخشی که می تونم تنظیماتش رو تغییر بدم برام هیچ امکاناتی نمیاره. عکسشو می ذارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چی باید بکنم؟
هرچی هم صبر می کنم تا لود بشه تغییری نمی کنه
اگه دنبال کیفیت و سرعت هستید به نظرم کلا از المنتور استفاده نکنید
خیلی وردپرس رو سنگین می کنه
 
بالا