سلام
یه سوال دیگه عزیز
من پارسال بود که رفتم دکتر وبهم گفت احتمالا واریکوسل داری.سونوگرافی بیضه دادم ووقتی نتیجه رو دکتر دید گفت خیلی ضعبفه وحتی درجه 1 هم حساب نمیشه.
متنش اینجوریه:
دیامتر وریدهای شبکه pampiniform چپ, قبل وبعد مانور والسالوا برابر 2/3 و2.6 میلیمتر است که دال بر واریکوسل میباشد.
ریفلاکس طولانی مدت حین مانور والسالوا در سمت چپ دیده میشود.
الان دو تا سوال
اینکه الان واریکوسلمن در چه حدیه واصلا درجه بندیش به چه صورته؟
ایا در اینده احنما داره درجه اش زیاد شه یعنی تغیر میکنه؟یا نه دیگه لزومی نداره چک کنم بعدا؟؟؟؟
ممنون
سلام 2 باره .
واریکسول ، یعنی چی؟ یعنی اینکه این سیاهرگای بالای بیضه ی مبارک پیچ بخورن . اگه کسی این بیماری رو داشته باشه چیزی تو مایه های 25 درصد احتمال داره نابارور باشه .
واریکسول هم سه جوره : اول اینکه زمانی به خودت فشار بیاری (زور بزنی:general304
، ورید های مبارک اگه دست بزنی قابل لمس کردن باشن
. تاکید میکنم ممکنه قابل دیدن نباشن ام با لمس کردن حس میشن. این زیاد خطری نیست
نوم دوم اینه که وقتی سر پا باشی بدون زور زدن ، اگه لمس کنی ، حس میکنی . بازم تاکید میکنم ممکنه قابل مشاهده نباشن.
نوع سوم که نوع ناجورش هست ، اینه که زمان پاشدن بدون لمس کردن ، میشه دیدشون . حتیبدون لمس کردن.
یه نوع هم داره که خیلی خفیفه و نه دیده میشه نه لمس فقط با سونوگرافی تشخیص داده میشه که شما از اون نوع داشتین احتمالا.
درمان هم نداره با دارو متاسفانه ، بگردین درمانشو کشف کنین خودتون کاشف شین جایزه نوبل ببرین پولدار شین معروف شین . اما درمانش با جراحیه اونم برای نو 3 و در مواردی 2. شما که یکم نیستی.
عمل هم شکم مبارک رو باز میکنن و کاراو ردیف میکنن
.
شما هم مشکل زیادی نداری ، اما حتما چکاپ کن سالی یه بار.