سلام دوستان
در ابتدا باید بگم که من هیچی از پرینترو اسکنر نمیدونم
من یه پرینتر اسکنر فتوکپی می خوام برا کار خونگی (در حد 50 برگ کپی 5 برگ اسکن 20 برگ پزینت در ماه)
با بودجهی در حد 200
1-تو پرینتر های HP که فقظ یه مدل پیدا کردم
HP - LaserJet M1005 MFP
این مدل چجوری هاست آیا کسی داشته یا باش کار کرده آیا فتوکپی هم هست ، اسکنرش رنگی هست؟
2_یه مدل سامسونگ دیده بودم
D4200که مثل اینکه دوستمون گرفته بود راضی نبود
3- یه دونه 1020 بگیرم با یه اسکنر 70 80 تومنی
آیا اونوقت میتونم دو تاشو به هم وصل کنم تا دستگاه کپی بشه
4- اگر چیز بهتری سراغ دارین که فبها:happy:
THANQ
سلام دوست عزیز.
سعی می کنم تا اونجایی که می تونم جواب سوالاتونو بدم.
1- hp m1005 MFP اسکنش رنگیه. یعنی همه اسکنرهای فعلی رنگی اند.
2- طرف سام سو نگ نرو به هیچ وجه
3-اگه مشکل جا نداری این بهترین کاره ( گرفتن دو دستگاه مجزا ). چون اسکنر وسیله بی دردسریه و مثل پرینتر نیاز به سرویس نداره . اگه 3 کاره بگیری حمل اون به نمایندگی کار مشکلیه
بلی روی اسکنر های hp ( و احتمال همه ی اسکنرها ) یه دگمه پرینت هستش که اگه اونو بزنی بلا فاصله بعد از اسکن پرینتر به پرینت گرفتن مشغول میشه
تازه اگه اسکنر جدا بگیری می تونی نگاتیوهاتو باهاش اسکن کنی. من 3690 دارم عالی جواب میده. الان hp همه مدلهلش به جز 2600 قابلیت اسکن نگاتیو رو داره.
رو سرعت های اسکنر زیاد حساس نشو ارزونترینشونم سرعتهای خوبی دارن.( فکر کنم با 80 تومن بتونی یه hp خوب بگیری. )
این از اسکنر.
و اما پرینترک
- میمونه پرینتر که اگه 80 تومن بدی اسکنر بخری 120 تومن میمونه. با این پول یه مدل hp بگیر که بیشترین
حجم مخزن کارتریج رو داشته باشه
و از اون مهمتر کیت شارژش موجود باشه. چون معمولا هر کارتریج پر hp 50 برگ
تمام رنگی A4 رو پوشش میده و بعد دوباره باید شارژش کنی.
یه کیت شارژ هم میگیری ( جوهر + کیت هوا گیری ) و 4 تا جوهر 200ml .( سر جمع میشه 30 تومن ) با اینا مطمئن باش تا اخر عمرت نیازی به هیچ چیز دیگه ای پیدا نمی کنی. ( شارژش کاری نداره وافت کیفیت هم آنچنان محسوس نیست )
نظرتون در مورد این all in one چی هست . برای کار خونگی میخام . بگیرم ؟
HP F4180
جواب شما هم مثل MY COMI جون. در کل All in One نگیری راحتتری:happy:
من بالاخره یه hp 1020 خریدم به قیمت 103 تومن یارو می گفت قیمت کاتریج ایم 57 هزار تومنه حالا می خوام بدونم این کاتریج که همراه پرینتر بود رو میشه شارژ کرد قیمت شارژ چنده؟ بعد سوال دوم اینکه من یه کابل usb خریدم برای پرینترم موقع ای که پرینتر رو وصل می کنم یه پیغام میده که usb شناسایی نمیکنه حالا مشکل از چیه؟موقع ای که می خواستم کابلusb بخرم دو نوع بود که یارو گفت سفید رنگ برای 1020 خوبه بعد من به قیمت 3 هزار تومن این کابل رو خریدم.
اولا مبارک باشه
زمان ما تو خود پرینتر کابل میذاشتن گویا اونم مشمول مرور زمان شده:lol:
ولی کابل با کابل فرق نداره.
برای شناسایی USB برو control panel بعد قسمت Preinters And Fax و روی Add A Printer wizard کلیک کن
اونجا باید بشناسه. ( ببین حتما پرینترت رو روشن کرده باشی )
برو ان شا.. که میشناسه.
شارژ هم 6 تومن میگیرن مشکی رو شارژ میکنن. آدرس :
اپل کارتریج = بازلر ایران طبقه اول