• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر و اسکنر

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان این تانک های پرینتر های اپسون چطویه؟
من میخام یه R270 بگیرم گفت تانکش 90 تومن:wacko:
می خاستم ببینم اگه اینو بگیرم واقعا دیگه نیازی به تعویض هد و کارترج ندارم؟
من واسه کار سنگین میخام ( شاید روزی 200 تا ) آیا R270 + تانک جوهر جوای کارم رو میده؟
ممنون دوستان عجله دارم. یکشنبه دارم میرم بگیرم.
راستی اگه آدرس نمایندگی مادیران رو دارین ( پاساژ ایران یا علاالدین ) میترسم کارتریج تقلبی بدن:(

اگه از اونا استفاده کنی که گارانتیت باطل میشه .
باید بزاریش واسه یه سال دیگه که گارانتی اکسپایر شد .
به هد هم مگه ربط داره ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اگه از اونا استفاده کنی که گارانتیت باطل میشه .
باید بزاریش واسه یه سال دیگه که گارانتی اکسپایر شد .
به هد هم مگه ربط داره ؟

گارانتی کیلو چنده:lol:
در ضمن خود این تانکها رو برای اولین بار غرفه اپسون تو اله کامپ پارسال آورده بود
ربطشو به هد نمی دونم. منظورم اینه که اگه تانک بگیرم دیگه همه چی حله دیگه:blink:
گارانتی فقط مال hp. یه بار پرینترم خراب بود ( فقط درش کمی سخت بسته میشد ) بردم پیش یکی از نمایندگی های hp بدون کوچکترین سوالی برام عوضش کرد .( فقط سریال بدنه رو نگاه کرد که گارانتیش تموم نشده باشه )

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
به نظر من اگه ماهي 200 برگ ميخواي پرينت كني، ليزري سياه و سفيد بگير كه هزينه چاپ كمتري داره (تقريباً نصف جوهرافشان).

در مورد خريد يا عدم خريد سه كاره، بايد بگم كه خريد سه كاره خوب هست، اما اگه پول خوب بدي،‌سه كاره خوب گيرت مياد، اگه بخواي با قيمت پرينتر، دستگاه سه كاره بخري، چيز مناسبي گيرت نمياد.

اگه پرينتر ليزري خواستي، مدل hp1020 بگير (115 تومن). اگه پرينتر جوهرافشان خواستي، hp 5063 يا canon 4200 (به بالا) بگير (120 تومان). اگه سه كاره ليزري خواستي، سامسونگ 4200 بگير و اگه سه كاره جوهرافشان خواستي، در محدوده قيمتي كه گفتي، من همون اچ پي 4183 رو توصيه مي كنم.

قيمت و مشخصات انواع پرينتر و سه كاره:
www.rayansaba.com

ضمناً جوهر پرينت از جوهر كپي مجزا نيست و هر دو يكي هستند.

سلام جواد عزیز

پرینتر سامسونگ 4200 رو یادته که پیشنهاد کردی من بخرم؟
البته خریدم ، اما خیلی مشکل داره به نظر من سامسونگ خیلی مونده به سطح HP برسه ، از لحاظ قیمت فقط مناسب بود.
ایرادات :

1. سینی کاغذ ها برای برداشتن یا گذاشتن کاغذ باید هر سری باز بشه، یعنی یک سینی روباز نداره، باد در بسته بشه که خیلی بد طراحی شده. هر بار که بازش می کنه و می بندی صدایی میده که انگار داره میشکنه!

2. از هر 20 تا پرینت که می گیرم 1 بار کاغذ تو دستگاه گیر می کنه و باید دستگاه رو از پشت باز کنی ، 2 یا 3 بار هم دو تا دوتا کاغذ می ده بیرون.

3.نرم افزارشم واقعا مضخرفه و حجم اسکن ها الکی بالاست، و با کلی تنظیمات وقت گیر باید کمش کرد .

نرم افزاری داریم که با این نوع پرینتر سازگار باشه و کار باهاش راحتتر یا حتما باید از همین استفاده کرد؟

کلا من به کسی پیشنهاد نمی کنم تو اینجور موارد سامسونگ بگیره .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام جواد عزیز

البته خریدم ، اما خیلی مشکل داره به نظر من سامشونگ خیلی مونده به سطح HP برشه ، از لحاظ قیمت فقط مناسب بود.
ایرادات :

1. سینی کاغذ ها برای برداشتن یا گذاشتن کاغذ باید هر سری باز بشه، یعنی یک سینی روباز نداره، باد در بسته بشه که خیلی بد طراحی شده. هر بار که بازش می کنه و می بندی صدایی میده که انگار داره میشکنه!

2. از هر 20 تا پرینت که می گیرم 1 بار کاغذ تو دستگاه گیر می کنه و باید دستگاه رو از پشت باز کنی ، 2 یا 3 بار هم دو تا دوتا کاغذ می ده بیرون.

3.نرم افزارشم واقعا مضخرفه و حجم اسکن ها الکی بالاست، و با کلی تنظیمات وقت گیر باید کمش کرد .

نرم افزاری داریم که با این نوع پرینتر سازگار باشه و کار باهاش راحتتر یا حتما باید از همین استفاده کرد؟

به نظر من جواد جون ( که خیلی بهشون ارادت دارم ) در این مورد اشتباه کردن .
در مواردی که hp مدلی رو تو اون رده زده خرید دیگر برندها اشتباه محضه
223.gif

این رو تجربه به من ثابت کرده.
من خودم الان 3 ساله 5150 دارم ( الان هم فقط به دلیل حجم کاری و نیاز به پرینترهای تانک دار مجبور به خر R270 هستم ) تو این مدت انواع و اقسام بلاها رو سر این بنده خدا آوردم.
- اوایل زیاد استفاده نمیکردم و جوهرش خشک شد با یه آب جوش ساده برطرف شد.( البته اگه 15 روز یه پرینت کوچک بگیری دیگه این مشکل رو نداری )
شارژش هم به راحتی با یک کیت شارژ انجام میشه . با هر بار شارژ 50 برگ تمام رنگی A4 با کیفیت Best میگیره.
و برای کاربران خانگی کاملا جواب میده.
گارانتیشم یک ساله. ولی واقعا گارانتیه.
کیفیتشم حرف نداره.اگه کارتریج عکس هم بگیری که دیگه غوغاست.
و خیلی از مسائل حرفه ای که طی کار با دستگاه ( و مقایسه با سایر برندها ) متوجهش میشین. ( که حاصل یه عمر تجربه hp در این زمینه است.)

اینها رو گفتم ولی نه از روی تعصب. بلکه از روی تجربه.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سامسوگ خوبیش اینه که می دونی اصله و گارانتی سام سرویسش واقعا جواب میده ،در حال حار یک کارایی باهاش کردم که بهتر شده اما اگر دوباره مکلات برگرده می فرستمش گارانتی درستش کردن که هیچ اگر نشد می فروشمش، یک 4 کاره توپ می خوام ( در واقع Fax هم می خوام ، با قابلیت scan اوتومات .
چی پیشنهاد می کنید ؟ کار دفتری هست، روزی 20 برگ پرینت،
5 برگ کپی.
10 برگ scan .
5 برگ Fax.
کار فقط A4 هست و پاکت نامه ، رنگی و سیاه سفید قیمت مدل خوبشو بدین، الیته با لینک مشخصات .

تانک هم می خوره این جدیداش ؟ مضر نیست برای پرینتر ؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
من يه پرينتر Canon iX4000 دارم.
مثل اينكه جوهرش تموم شده
دوستان كسي قيمت نداره ( براي جوهر )

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) سلام دوستان! عيد شما مبارك! :)
من بالأخره سه كاره اچ پي خريدم، مدل C4183. نرم افزار OCR هم همراهش بود كه نصب كردم. اما حالا كه تصوير رو اسكن كردم از كجا بايد از قابليت OCR استفاده كنم؟ ممنون مي شم راهنمايي ام كنيد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
:) سلام دوستان! عيد شما مبارك! :)
من بالأخره سه كاره اچ پي خريدم، مدل C4183. نرم افزار OCR هم همراهش بود كه نصب كردم. اما حالا كه تصوير رو اسكن كردم از كجا بايد از قابليت OCR استفاده كنم؟ ممنون مي شم راهنمايي ام كنيد.

مبارک باشه.:D
اسکنر من از این قدیمیهاست ( 3690 ) و این نرم افزار رو نداره.
حالا OCR که شما میگی قراره چیکار کنه که شما نمیتونی از اون قابلیتهاش استفاده کنی؟:blink:
یکم تو ضیح بده شاید تونستم راهنماییت کنم.
البته جواد جون وارد ترند . پستتو ببینه حتما جوابتو میده;)

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه.:D
اسکنر من از این قدیمی هاست ( 3690 ) و این نرم افزار رو نداره.
حالا OCR که شما میگی قراره چیکار کنه که شما نمیتونی از قابلیت هاش استفاده کنی؟:blink:
كمي تو ضیح بده شاید تونستم راهنماییت کنم.
البته جواد جون وارد ترند . پستت رو ببینه حتما جواب میده;)
:) سلام. خيلي ممنون.
به كمك سيستم OCR (بازشناسي متن) شما مي توانيد صفحه حاوي متن را اسكن كرده و بعد به كمك اين نرم افزار، آن صفحه اسكن شده را در قالب متن روي رايانه تان ذخيره كنيد. يعني با اسكنر مثلا از يك صفحه كتاب تصوير مي گيريد، بعد با اين نرم افزار آن تصوير را به متن تبديل مي كنيد. همان متني كه توي كتاب بوده. :)
تصويري از برنامه مورد اشاره

:D البته در اين كه آقا جواد واردترند شكي نيست و قبلا از راهنمايي هاي ايشان استفاده برده ايم. ولي بدين وسيله به اطلاع مي رساند كه پس از خواندن واو به واو راهنماي اچ پي (به زبان انگليسي)، به يك خط مطلب در مورد همين OCR برخورد كردم كه گره از كار ما باز كرد. به برنامه HP Solution Maker مراجعه كردم و فايل اسكن شده را در قالب يك فايل متني ذخيره كردم. خيلي امكان مفيدي است منتهي از زبان فارسي پشتيباني نمي كند. اما اگر جزوه انگليسي يا كتابي چيزي به زبان انگليسي داشتيد و دلتان خواست آن را روي رايانه هم داشته باشيد، نياز نيست آن را دوباره تايپ كنيد يا حتي آن را به تايپيست بسپاريد. كافي است از آن اسكن گرفته و توسط اين نرم افزار آن را به متن تبديل كنيد. ضمنا اين نرم افزار به طور جداگانه نيز قابل تهيه است. :wacko:

:cool: يادآوري: يادآوري اين نكته نيز خالي از لطف نيست كه نرم افزار بابيلون نيز كه قادر است معني كلمات داخل يك تصوير را تنها با يك كليك به شما نشان بدهد، از همين قابليت OCR بهره مي برد.:)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
:) سلام. خيلي ممنون.
به كمك سيستم OCR (بازشناسي متن) شما مي توانيد صفحه حاوي متن را اسكن كرده و بعد به كمك اين نرم افزار، آن صفحه اسكن شده را در قالب متن روي رايانه تان ذخيره كنيد. يعني با اسكنر مثلا از يك صفحه كتاب تصوير مي گيريد، بعد با اين نرم افزار آن تصوير را به متن تبديل مي كنيد. همان متني كه توي كتاب بوده. :)
تصويري از برنامه مورد اشاره

:D البته در اين كه آقا جواد واردترند شكي نيست و قبلا از راهنمايي هاي ايشان استفاده برده ايم. ولي بدين وسيله به اطلاع مي رساند كه پس از خواندن واو به واو راهنماي اچ پي (به زبان انگليسي)، به يك خط مطلب در مورد همين OCR برخورد كردم كه گره از كار ما باز كرد. به برنامه HP Solution Maker مراجعه كردم و فايل اسكن شده را در قالب يك فايل متني ذخيره كردم. خيلي امكان مفيدي است منتهي از زبان فارسي پشتيباني نمي كند. اما اگر جزوه انگليسي يا كتابي چيزي به زبان انگليسي داشتيد و دلتان خواست آن را روي رايانه هم داشته باشيد، نياز نيست آن را دوباره تايپ كنيد يا حتي آن را به تايپيست بسپاريد. كافي است از آن اسكن گرفته و توسط اين نرم افزار آن را به متن تبديل كنيد. ضمنا اين نرم افزار به طور جداگانه نيز قابل تهيه است. :wacko:

:cool: يادآوري: يادآوري اين نكته نيز خالي از لطف نيست كه نرم افزار بابيلون نيز كه قادر است معني كلمات داخل يك تصوير را تنها با يك كليك به شما نشان بدهد، از همين قابليت OCR بهره مي برد.:)

این نرم افزار OCR رو نمیشه تو اسمنرهای قدیمی تر اجرا کرد؟:blink:
یه بار نرم افزارمو آپدیت میکنم شاید این قابلیت هم اضافه شد:lol:

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نرم افزار OCR رو نمیشه تو اسكنرهای قدیمی تر اجرا کرد؟:blink:
یه بار نرم افزارم رو آپدیت میکنم شاید این قابلیت هم اضافه شد:lol:
:) سلام. دقيقا نمي دونم. در مورد سه كاره خودم، OCR همراه خود دستگاه وجود داشت. (Integrated). اما شما مي توانيد اين نرم افزار را جداگانه تهيه كنيد. به سه لينك زير هم مي توانيد سر بزنيد. اولي در مورد اين قابليت و پشتيباني از زبان فارسي توضيحاتي (به زبان فارسي) داده و دومي آگهي فروش اين نرم افزار با پشتيباني از زبان فارسي است. لينك سوم هم سايت اصلي اين برنامه است كه خبر از اضافه شدن زبان فارسي به زبان هاي ساپورت شده مي دهد.
لينك اول
لينك دوم
لينك سوم

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در ابتدا باید بگم که من هیچی از پرینترو اسکنر نمیدونم
من یه پرینتر اسکنر فتوکپی می خوام برا کار خونگی (در حد 50 برگ کپی 5 برگ اسکن 20 برگ پزینت در ماه)
با بودجهی در حد 200
1-تو پرینتر های HP که فقظ یه مدل پیدا کردم HP - LaserJet M1005 MFP
این مدل چجوری هاست آیا کسی داشته یا باش کار کرده آیا فتوکپی هم هست ، اسکنرش رنگی هست؟

2_یه مدل سامسونگ دیده بودم D4200که مثل اینکه دوستمون گرفته بود راضی نبود

3- یه دونه 1020 بگیرم با یه اسکنر 70 80 تومنی
آیا اونوقت میتونم دو تاشو به هم وصل کنم تا دستگاه کپی بشه

4- اگر چیز بهتری سراغ دارین که فبها:happy:

THANQ

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
نظرتون در مورد این all in one چی هست . برای کار خونگی میخام . بگیرم ؟

HP F4180

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من بالاخره یه hp 1020 خریدم به قیمت 103 تومن یارو می گفت قیمت کاتریج ایم 57 هزار تومنه حالا می خوام بدونم این کاتریج که همراه پرینتر بود رو میشه شارژ کرد قیمت شارژ چنده؟ بعد سوال دوم اینکه من یه کابل usb خریدم برای پرینترم موقع ای که پرینتر رو وصل می کنم یه پیغام میده که usb شناسایی نمیکنه حالا مشکل از چیه؟موقع ای که می خواستم کابلusb بخرم دو نوع بود که یارو گفت سفید رنگ برای 1020 خوبه بعد من به قیمت 3 هزار تومن این کابل رو خریدم.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام دوستان
من یه پرینتر اسکنر فتوکپی می خوام برا کار خونگی (در حد 50 برگ کپی 5 برگ اسکن 20 برگ پزینت در ماه)
با بودجهی در حد 200
این مدل چجوری هاست آیا کسی داشته یا باش کار کرده آیا فتوکپی هم هست ، اسکنرش رنگی هست؟

THANQ

سلام دوست عزیز.
سعی می کنم تا اونجایی که می تونم جواب سوالاتونو بدم.
1- hp m1005 MFP اسکنش رنگیه. یعنی همه اسکنرهای فعلی رنگی اند.
170.gif

2- طرف سام سو نگ نرو به هیچ وجه
265.gif

3-اگه مشکل جا نداری این بهترین کاره ( گرفتن دو دستگاه مجزا ). چون اسکنر وسیله بی دردسریه و مثل پرینتر نیاز به سرویس نداره . اگه 3 کاره بگیری حمل اون به نمایندگی کار مشکلیه;)
بلی روی اسکنر های hp ( و احتمال همه ی اسکنرها ) یه دگمه پرینت هستش که اگه اونو بزنی بلا فاصله بعد از اسکن پرینتر به پرینت گرفتن مشغول میشه:D
تازه اگه اسکنر جدا بگیری می تونی نگاتیوهاتو باهاش اسکن کنی. من 3690 دارم عالی جواب میده. الان hp همه مدلهلش به جز 2600 قابلیت اسکن نگاتیو رو داره.
رو سرعت های اسکنر زیاد حساس نشو ارزونترینشونم سرعتهای خوبی دارن.( فکر کنم با 80 تومن بتونی یه hp خوب بگیری. )
این از اسکنر.
و اما پرینترک

- میمونه پرینتر که اگه 80 تومن بدی اسکنر بخری 120 تومن میمونه. با این پول یه مدل hp بگیر که بیشترین
حجم مخزن کارتریج رو داشته باشه;) و از اون مهمتر کیت شارژش موجود باشه. چون معمولا هر کارتریج پر hp 50 برگ
تمام رنگی A4 رو پوشش میده و بعد دوباره باید شارژش کنی.
یه کیت شارژ هم میگیری ( جوهر + کیت هوا گیری ) و 4 تا جوهر 200ml .( سر جمع میشه 30 تومن ) با اینا مطمئن باش تا اخر عمرت نیازی به هیچ چیز دیگه ای پیدا نمی کنی. ( شارژش کاری نداره وافت کیفیت هم آنچنان محسوس نیست )

نظرتون در مورد این all in one چی هست . برای کار خونگی میخام . بگیرم ؟

HP F4180

جواب شما هم مثل MY COMI جون. در کل All in One نگیری راحتتری:happy:

من بالاخره یه hp 1020 خریدم به قیمت 103 تومن یارو می گفت قیمت کاتریج ایم 57 هزار تومنه حالا می خوام بدونم این کاتریج که همراه پرینتر بود رو میشه شارژ کرد قیمت شارژ چنده؟ بعد سوال دوم اینکه من یه کابل usb خریدم برای پرینترم موقع ای که پرینتر رو وصل می کنم یه پیغام میده که usb شناسایی نمیکنه حالا مشکل از چیه؟موقع ای که می خواستم کابلusb بخرم دو نوع بود که یارو گفت سفید رنگ برای 1020 خوبه بعد من به قیمت 3 هزار تومن این کابل رو خریدم.

اولا مبارک باشه:p
زمان ما تو خود پرینتر کابل میذاشتن گویا اونم مشمول مرور زمان شده:lol:
ولی کابل با کابل فرق نداره.
برای شناسایی USB برو control panel بعد قسمت Preinters And Fax و روی Add A Printer wizard کلیک کن
اونجا باید بشناسه. ( ببین حتما پرینترت رو روشن کرده باشی )
برو ان شا.. که میشناسه.
شارژ هم 6 تومن میگیرن مشکی رو شارژ میکنن. آدرس :
اپل کارتریج = بازلر ایران طبقه اول:)

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من يك اسكنر و كپي و پرينتر مي خوام كه ليزري باشه ارزانتر از اين مدل پيدا نكردم
ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد:

All-in-Ones 3050

c136_m.jpg

http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=136&lang=Fa
سلام
اگه يه دستگاه كپي واقعي ميخواي بهتره مدل هايي بگيري كه اسكنر تخت داشته باشه تا بتوني اشياء سه بعدي مثل كتاب رو هم باهاش اسكن كني. مثلاً مدل هاي زير:
سامسونگ 4200 (180 هزار)
كنن 3220 (190 هزار)
http://www.rayansaba.com/index.php?categoryID=136&offset=15

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام جواد عزیز

البته خریدم ، اما خیلی مشکل داره به نظر من سامسونگ خیلی مونده به سطح HP برسه ، از لحاظ قیمت فقط مناسب بود.
ایرادات :

درود بر شما
ممنون كه گفتيد و متاسفم كه اينجوري شده. در مورد بسته بودن سيني با شما موافقم و سيني روباز رو ترجيح ميدم. اما من يه بار ديگه مدل 4216 رو كه مشخصاتي تقريباً شبيه 4200 داره از نزديك بررسي كردم. درب دستگاه (سيني كاغذ) به راحتي باز و بسته ميشه و مشكلي نداره. اگه درب دستگاه شما ايرادش جدي هست بايد بديد گارانتي درستش كنه.

مشكل گير كردن برگه ها هم كه گفتيد، به احتمال زياد قابل حل هست. فقط بايد:
1- كاغذها زياد از حد نازك نباشه. (معمولي باشه)
2- بيش از ظرفيت مجاز داخل سيني كاغذ نگذاريد.
3- (مهم) قبل از داخل گذاشتن كاغذها، بين اونها هوا بياندازيد. يعني با ايجاد حركات ملايم موجي در كاغذها و كمي هم فوت كردن بين اونها از چسبيدنشون به هم جلوگيري كنيد.

در مورد نرم افزار هم قبول دارم. اگه از نرم افزار خود دستگاه (SmarThru) استفاده كنيد، كمي پيچيده هست. اما نرم افزارهاي بهتر و ساده تري هم وجود داره. مثل PhotoShop يا Ulead Photo Impact و... . آسونترينش Microsoft Scanner and Fax Wizard هست كه با بعضي مدل هاي سامسونگ سازگاري نداره. اگه توي My Computer ويندوزتون گزينه اي به نام Scx-4200 ديديد يعني مي تونيد از MSFW استفاده كنيد در غير اين صورت بهتره به سراغ فتوشاپ بريد.

ضمناً من از صاحب چهاركاره 4216 (الآن بيش از 1 سال هست كه دستگاه رو خريده) پرسيدم كه ازش راضي هست يا نه؟ ايشون اظهار رضايت كامل مي كرد. يه 4كاره جديدتر سامسونگ هم (4521f) يكي ديگه از آشناهامون خريده كه از نزديك باهاش كار كردم و به نظر چيز خيلي خوبي ميومد. تمام مشكلاتي هم كه گفتيد در اين مدل حل شده.

مسلماً سامسونگ به پاي اچ پي نمي رسه. اما با توجه به اختلاف قيمت قابل توجه چندكاره هاي سامسونگ با اچ پي، هنوز هم براي مصارف معمول خونگي و شركتي، مدل هاي سامسونگ و براي مغازه ها و شركت هاي بزرگتر مدل هاي اچ پي رو توصيه مي كنم. البته اين وسط كيفيت چندكاره هاي كنن رو هم نبايد ناديده گرفت.

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون actors جان
حالا در کل (با توجه به این که کار من زیاد نیست و جدا گرفتن پرینتر و اسکنر هم مشکلات خودش رو داره) آیا
hp m1005 MFP رو پیشنهاد میکنید یا نه؟؟؟

javad2000 خان هم اگر نظرشون رو بدن خیلی ممنون میشم

thanq

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
با بودجهی در حد 200

THANQ

درود
اين مدل 1005 اسكنر تخت نداره فكر نمي كنم به كارتون بياد.
اگه ميخواي طرف سامسونگ نري، برو طرف كنن. (پست 1177 رو ببين)

ضمناً هر كس سليقه اي داره. خودم چون پول يكجا نداشتم، اول يه پرينتر اچ پي 1020 و بعد هم اسكنر كنن 4400 خريدم. ولي به همه كساني كه هر دو رو با هم نياز دارند توصيه مي كنم چندكاره بگيرند. چون قابليت كپي بي نياز از PC رو هم داره در حالي كه اسكنر و پرينتر مجزا، بدون PC نمي تونند كپي كنند. اما در خريد چندكاره احتياط كنيد و هميشه بهترين مدل رو بگريد تا پشيمون نشيد.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بالا