چرا سوالت رو همین جا نپرسیدی ؟
ولی من همین جا جوابشو میدم.
بهتر بود میگفتی برای چه کاری میخای تا بهتر توضیح بدم
چقدر حاضری براش خرج کنی؟
اسکنر حرفه ای به اسکنرهای رولی میگن که برگه ها رو ردیف بهش میدی مثل پرینتر اسکن میکنه میده بیرون ( اون هم باسرعت زیاد )و خبری از سیستم تخت نیست. ( فکر نکنم به در شما بخوره
) قیمتشونم از 600 به بالا.
ولی اگه اسکنر خوب میخای HP حرف نداره :lol: همه مدلهاش ( الا 2600 ) قابلیت اسکن نگاتیو رو دارن و کیفیتهاشونم حتی در ارزان ترین نمونه هم عالیه. قیمت بیشتر سرعت بیشتر رو میاره و مسلما ارزونترینشونم
فراتر از انتظار عمل میکنه
عمق رنگ همه اسکنرهای تخت 48 بیته که واقعا عالیه ( در سه کاره ها 36 بیته )
من خودم 2 سال پیش 3690 گرفتم 90 تومن تا حالا نزدیک 1000 برگ باهاش اسکن کردم بیش از 100 حلقه نگاتیو هم باهاش اسکن کردم ( نمی دونی اسکن نگاتیوهای قدیمی که عکساشونو نداری چه حالی میده :lol
اگه شما یه خودکار ( یا هر جسم 3 بعد دیگه ) رو رو صفحه اش بذاری و اسکن کنی تصویر اسکن شده طوریه که فکر می کنی خودکار به مانیتور چسبیده ( کاملا 3 بعدی ).
من برای یه اسکن خوب و بی نقص dpi رو رو 300 میذارم ( حجم اسکن A4 نزدیک 5 مگ میشه. برای 200 dpi نزدیک 1.5 مگ ) و این مقدار تا 9600 قاابل افزایشه .من خودم تاحالا بیشتر از 1200 نگذاشتم چون بیشتر از اون نیاز مند سیستم بسیار قوی می باشد.( هم برای اسکن و هم برای اجرای یه Jpeg به حجم 100 مگ:wacko: )
در کل من HP رو پیشنهاد میکنم ( چون باهاش کار کردم ) . در ضمن اسکنرهاش خیلی هم خوشگل اند:happy:
ولی اصلا طرف مارکهای مزخرفی مثل ژنیوس نرو که افتضاحه
HP همه مدهاش بلا استثنا قابل شارژه
الان پریننتر لیزری HP 110 تومنه و یه اسکنر هم 80 تومن. پس 200 تومن برای مدل پیشنهادی شما قیمت مناسبیه:lol: ( بیش از حد ارزون نیست )
کوچیک شما هادی هستم و خو شحال میشم دیگران از تجربیات اندکم استفاده کنن