سلام آقا جواد! حالتون چطوره؟
:wacko: نه! اينجوري هم بشه مشكل من حل نمي شه. در واقع، مشكل من همون Fit كردن تصوير و متن پرينتي است.
كمي سرتون را درد بيارم؟ :wacko:
مشكل من همون fit كردن بود، وگرنه سايز كاغذهام يكسانه. يعني از آنجا كه مي خوام كاور قالب سي دي پرينت بگيرم مجبورم از كاغذ A4 استفاده كنم و حاشيه هايش را قيچي كنم. در مورد Scale نكردن هم بايد بگويم كه اتفاقا تنظيمات پيشفرض پرينتر بر همين مبناست و من آن را تغيير ندادم (به شكل زير توجه فرماييد) ولي با اين حال مشكل همچنان پابرجا بود.
مشكل من اين بوده كه دستور پرينت را كه مي دادم خود پرينتر اندازه كاور را بزرگ مي كرد و تمام صفحه، پرينت مي گرفت! سايز كاغذ را هم كه A5 تعيين مي كردم، كوچك تر از آن چيزي مي شد كه مي خواستم. جالب اينجاست كه گزينه custom نيز براي تعيين اندازه كاغذ وجود دارد اما اجازه اعمال سايز دلخواه را نمي دهد. (اين به اين خاطر است كه پرينتر فقط اندازه كاغذهاي خاصي را پشتيباني مي كند) بنابراين به نظر مي رسد گزينه Custom كاربرد خاصي نداشته باشد؟! .... اما دست نگه داريد! اين پايان ماجرا نيست!
مشكل من به شرح زير حل شد
سايت اچ پي پشتيباني آنلاين داره (چه سايت فارسي آن در ايران و چه انگليسي). اين پشتيباني آنلاين، به صورت چت بين كاربر و يكي از اپراتورهاي اچ پي انجام مي گيرد. ديشب به صرافت افتادم ببينم مي شود OCR پرينترم را آپديت كرد يا نه. به بخش دانلود اچ پي سر زدم ولي نشانه اي از ارتقا براي نرم افزار بازشناسي متن نبود. تصميم گرفتم از پشتيباني آنلاين آنها كمك بگيرم. آقايي به نام ادوين (Edwin) به كمك آمد و چت ما به زبان انگليسي آغاز شد. از او پرسيدم: مي تونم OCR پرينترم را ارتقا بدهم؟ پرسيد: از برنامه OCR جداگانه اي استفاده مي كنيد؟ گفتم: نه، همين OCR كه همراه پرينتر عرضه شده را نصب كرده ام. گفت بايد در مركز اطلاعاتي اش جستجويي بكنه و مهلت خواست كه بهش دادم. بعد يكي دو دقيقه گفت: نه، بسته به روزرساني اي براي اين نرم افزار ارائه نشده است. به او يادآور شدم كه پرينتر را تازه خريدم و انتظار داشتم آخرين نسخه OCR روي آن نصب بوده باشد. ولي به هر حال از پاسخ شما متشكرم. گفت: خواهش مي كنم. كمك ديگري از من ساخته است؟
به ذهنم رسيد در مورد مشكلي كه در امر پرينت با اندازه دلخواه داشتم از او سؤال كنم: بله، اگه زحمتي نيست! با خوشرويي (تا حالا خوشرويي آنلاين ديدين؟) جواب داد: ابدا، ادامه بديد. گفتم: مشكلم اينه كه نمي تونم كاور قالب سي دي هايم را با اندازه دلخواهم پرينت بگيرم. ادوين، پله پله من را راهنمايي كرد تا به همان بخش Custom رسيديم. از من خواست اندازه دلخواهم را وارد كنم و OK را بزنم. گفتم: اندازه دلخواهم را وارد مي كنم ولي دكمه OK غير فعاله! با كمي تأخير جواب داد: اين به اين معني است كه پرينتر شما چنين اندازه اي را پشتيباني نمي كنه. گفتم: پس اگر ممكنه يك اندازه پيش فرض كه مناسب كاور قالب سي دي باشد به من معرفي كنيد. گفت: بگذار يك راه ديگر را امتحان كنيم. بعد از من خواست يكي از برنامه هايي را كه همراه پرينتر عرضه شده باز كنم ( HP Photo Smart Essential). بعد من را به گزينه Print رهنمون كرد كه در آنجا گزينه هايي براي تعيين اندازه كاغذ وجود داشت. اندازه دلخواهم را وارد كردم و اين بار گزينه اي تحت عنوان OK وجود نداشت كه فعال باشد يا غير فعال. فقط يك عكس و يك نوشته بود كه مي گفت اندازه اي كه تعيين كرده اي توصيه نمي شود. (عكس و نوشته در پي خواهند آمد). خلاصه، دكمه پرينت را زدم و پرينت در همان اندازه اي گرفته شد كه من مي خواستم. بسيار خوشحال شدم و از ادوين هم تشكر كردم. او با حوصله (حوصله آنلاين را كه تجربه كردين؟) به تشكر من پاسخ داد و گفت اگر مشكل ديگري دارم مي توانم مطرح كنم...
بله دوستان! نزديك دو ساعت چت آنلاين به زبان انگليسي آن هم با اينترنت دايل آپ لازم بود تا اين مشكل رفع شود!