• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر و اسکنر

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اقا هادي
تا حالا هيچ كسي رو نديده بودم اينقدر از چاپگر جوهرافشان تعريف كنه
سلام خدمت جواد جون:D
اصلا مساله تعریف و تمجید نیست.
مگه سود پرنترهای جوهر افشان تو جیب من میره که همه رو شیفت بدم به سمت جوهر افشان؟:eek:
من از هر كي پرسيدم حتي نماينده hpiran گفت كه چاپگرهاي جوهرافشان اچ پي حتي اگر شارژ هم بشن خوب جواب نميدن
معلومه نماینده HP اینو میگه.( تا حدودی هم درست میگه) ولی شما از نمایندگی اپسون هم راجع به شارژ و تانک جوهر بپرسی میگن اگه از آنها استفاده کنی گارانتیت میپره.و کلی آیه و قسم میاره که اونا به درد نمیخوره و به پرینترت صدمه میزنه و ...
چون نماینده ها حافظ منافع کمپانی هستند و در ثانی بدشون نمیاد به جای اینگه ملت برن کیت شارژ بخرن و شارژ کنن بیان از اونها کارتیج بخرن;)
يكي از دارندگان مدل 5150 هم مي گفت كه من شارژش مي كنم اما خيلي كثيف كاري داره
نه دیگه من اینو نگفتم که کار تمیزیه همانطور که به بهناز خانوم توصیه کردم بدن بیرون شارژ کنن چون دستهای ادم جوهری میشه.
حالا شما ميگي كه من شارژ مي كنم و مشكلي هم نداره. اگه اينجوري باشه كه خيلي جالب ميشه. ديگه نسل ليزري تا يه مدت ديگه ور ميفته!
در این که دقت لیزری بیش از جوهر افشانه شکی نیست. لیزری ها تو کاغذهای معمولی کیفیتشون خیلی بهتر از جوهر افشانهاست. و اصلا زمینه کاریشون با اینها فرق میکنه. جا دادن یه 1600 ( کم حجم ترین پریتر لیزری رنگی HP ) تو یه اتاق کوچک کار ساده ای نیست.
مساله اینجاست که برای چه کاری میخاهیم ازشون استفاده کنیم.
نمیشه به کسی که کارش خونگیه و میخاد هر از چند گاهی عکساشو پرینت بگیره 1020 معرفی کرد (رنگی نیست )
یا 1600رو معرفی کرد( با قیمت 260 تومن ) که هم حجم و وزن قابل توجهی داره و هم نمیتونه رو کاغذ عکس پرینت بگیره.:wacko:
شما سایت HP هم که بری تو قسمت راهنمایی برای خرید پرینتر برای کاربران خانگی پرنترهای جوهر افشان رو معرفی کرده;) ( نه لیزری نه سوزنی و نه هیچ نوع پرینتر دیگری)
حالا يه سوال از شما بكنم:
اگه اين چاپگر رو يه مدت (مثلاً 2 ماه) رها كني و بري مسافرت بعد كه بر مي گردي چي ميشه؟
عين روز اول كار مي كنه، يا اول بايد هد رو بگذاري تو آب جوش بعدش خوب كار مي كنه، يا حتماً بايد هد رو عوض كني تا عين روز اول كار كنه؟
من تا سه ماهشو خودم تجربه کردم رنگ آبیش گرفته بود که با جوشاندن برطرف شد. کیفیتش هم تو چاپ تغییری نکرده بود.
اصلا یه مساله دیگه:
من گفتم میشه کارترجهای HP رو برای بارهای متوالی شارژ کردو ولی کاربر خانگی با مصرف خانگی مسلما هر روز احتیاج به شارژ پیدا نمیکنه. شاید 3 ماه یه بار شارژ کنه.:p

حال من از شما یه سوای دارم آقا جواد:
اگه شما بدونی بعد از یه مسافرت 2 ماهه (که تو این دور و زمونه خیلی بعیده ) کارتریجهات خراب میشه و باید با اونها خدا حافظی کنی چه کار میکردی؟
- از همون اول لیزری میگرفتی؟
- با جوشاندن کنار میومدی و همین جوهر افشان رو میگرفتی؟
- اصلا پرینتر نمی گرفتی و کارت رو به بیرون می سپردی؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
پس یکی به ما جواب نمیده؟
جواب اين سوالو (تفاوت PhotoSmart ها با Officejet ها) فكر نكنم كسي تو اين دور و بر بدونه. اما اگه پرينتر جوهرافشان ميخواي فتواسمارت بگير. خيالت جمع!

اگه سوال ديگه هم داري بگو.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت جواد جون:D
اصلا مساله تعریف و تمجید نیست.
مگه سود پرنترهای جوهر افشان تو جیب من میره که همه رو شیفت بدم به سمت جوهر افشان؟:eek:

معلومه نماینده HP اینو میگه.( تا حدودی هم درست میگه) ولی شما از نمایندگی اپسون هم راجع به شارژ و تانک جوهر بپرسی میگن اگه از آنها استفاده کنی گارانتیت میپره.و کلی آیه و قسم میاره که اونا به درد نمیخوره و به پرینترت صدمه میزنه و ...
چون نماینده ها حافظ منافع کمپانی هستند و در ثانی بدشون نمیاد به جای اینگه ملت برن کیت شارژ بخرن و شارژ کنن بیان از اونها کارتیج بخرن;)

نه دیگه من اینو نگفتم که کار تمیزیه همانطور که به بهناز خانوم توصیه کردم بدن بیرون شارژ کنن چون دستهای ادم جوهری میشه.

در این که دقت لیزری بیش از جوهر افشانه شکی نیست. لیزری ها تو کاغذهای معمولی کیفیتشون خیلی بهتر از جوهر افشانهاست. و اصلا زمینه کاریشون با اینها فرق میکنه. جا دادن یه 1600 ( کم حجم ترین پریتر لیزری رنگی HP ) تو یه اتاق کوچک کار ساده ای نیست.
مساله اینجاست که برای چه کاری میخاهیم ازشون استفاده کنیم.
نمیشه به کسی که کارش خونگیه و میخاد هر از چند گاهی عکساشو پرینت بگیره 1020 معرفی کرد (رنگی نیست )
یا 1600رو معرفی کرد( با قیمت 260 تومن ) که هم حجم و وزن قابل توجهی داره و هم نمیتونه رو کاغذ عکس پرینت بگیره.:wacko:
شما سایت HP هم که بری تو قسمت راهنمایی برای خرید پرینتر برای کاربران خانگی پرنترهای جوهر افشان رو معرفی کرده;) ( نه لیزری نه سوزنی و نه هیچ نوع پرینتر دیگری)

من تا سه ماهشو خودم تجربه کردم رنگ آبیش گرفته بود که با جوشاندن برطرف شد. کیفیتش هم تو چاپ تغییری نکرده بود.
اصلا یه مساله دیگه:
من گفتم میشه کارترجهای HP رو برای بارهای متوالی شارژ کردو ولی کاربر خانگی با مصرف خانگی مسلما هر روز احتیاج به شارژ پیدا نمیکنه. شاید 3 ماه یه بار شارژ کنه.:p

حال من از شما یه سوای دارم آقا جواد:
اگه شما بدونی بعد از یه مسافرت 2 ماهه (که تو این دور و زمونه خیلی بعیده ) کارتریجهات خراب میشه و باید با اونها خدا حافظی کنی چه کار میکردی؟
- از همون اول لیزری میگرفتی؟
- با جوشاندن کنار میومدی و همین جوهر افشان رو میگرفتی؟
- اصلا پرینتر نمی گرفتی و کارت رو به بیرون می سپردی؟
اگه مي دونستم كه جوهرافشان رو مي تونم خودم شارژ كنم، جوهرافشان مي گرفتم.
آخه ليزري، يه كم شارژش سخته و تا حالا موفق به اين كار نشدم.

تازه، زماني كه من اولين پرينتر ليزري خودم رو گرفتم (7 سال پيش)، متوسط قيمت جوهرافشان ها، زير 100 تومن بود ولي حداقل قيمت ليزري ها 300 بود!

البته هنوز هم نميشه انكار كرد كه براي كارهاي سنگين و حتي نيمه سنگين، ليزري بهتر از جوهرافشان هست. من هنوز هم به خونواده هايي كه بچه هاي دانشجو دارند به خصوص اونهايي كه بيش از 1 فرزند دارند توصيه مي كنم ليزري بگيرند. آخه فكرشو بكن، مرتب مجبور باشي متن هاي 10-20 صفحه اي پرينت كني و دائم بخواي فكرتو به اين مشغول كني كه الآن جوهر دستگاه تموم ميشه و... يه كم آزار دهنده است.
بعضي ها هم هستند كه هر از 2-3 ماهي يه بار سراغ پرينتر ميان، به اونها هم ليزري توصيه مي كنم چون خشك شدن و بازي در آوردن هاي دستگاه جوهرافشان براي همه قابل تحمل نيست.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

بحث شارژ شد.

من یک MP510 از CANON دارم. کارتریج ها 4 تایی جدا گانه هستند (5GK , 8B , 8M , 8Y فکر کنم) شارژ کردن این چه جوریه؟؟ مشکلی که نداره؟؟

جایی رو می شناسید بدیم کارتریج رو واقعا شارژ کنند و کارتریج رو خراب نکنن؟؟

اصلا می شه خود آدم کیت بگیره شارژ کنه (Canon کیت شارژ داره؟؟)

با تشکر چقدر سوال کردم!!

سلام فندق جان
شما از این همه کاره راضی هستی؟!
مشکل خاصی داره؟
شما روزی چند صفحه پرینت می گیری!؟سیاه سفید!؟
اسکنش چطوره!؟
:D

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
آیا 4183 فتواسمارته؟
اصلا فتواسمارت چیه؟
ممنون

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یک مشکل با پرینتر کانن

من یک پرینتر لیزری کانن دارم و مدتی است که صفحات را از یک طرف کاغذ حدوداً 2-3 سانتی‌متر سیاه می کند ر و حالا آن طرف کاغذ را هم یک سانتی‌متر سیاه میکند، مشکل‌اش چیه و چقدر خرج بر‌می‌دارد تا درست شود؟

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه كه با اين حوصله ماجرا رو تعريف كردي. حالا كه شما c4183 خريدي ميشه خواهش كنم هر وقت فرصت كردي يه Review هم در مورد مزايا و معايب اون بنويسي تا بچه هايي كه علاقمند به خريد اين مدل هستند از تجربه شما استفاده كنند؟
مثلاً خيلي ها از من مي پرسند:
ما چندكاره بگيريم يا تك كاره؟ ليزري يا جوهرافشان؟
من به عنوان كسي كه هميشه با ليزري كار كرده و راضي بوده ليزري رو بيشتر توصيه مي كنم. ميخوام بدونم نظر شما در اين باره چيه؟
:): سلام آقا جواد. حتما در مورد پرينترم و مزايا و معايبش خواهم نوشت. در حال حاضر توصيه اي كه به دوستان مي تونم بكنم اين است كه اگر براي كار خودشان در منزل نياز به پرينتر دارند، سه كاره ها مناسب تر است چرا كه شما را از اسكن و كپي هم بي نياز مي كند. در مورد ليزري يا جوهر افشان، كه خوب معلومه ليزري بهتر است و به صرفه تر، اما هزينه تأمين اوليه آن (يعني خريد آن) كمي بالاست و براي كارهاي خانگي همين جوهر افشان ها جواب مي دهند. بنابراين اگر بودجه كافي براي تهيه پرينتر ليزري داشته باشيم بايد ليزري بخريم تا جوهر افشان.

يك نكته ديگر اين كه پرينتر من مجهز به OCR است‌(مي دونم كه قبلا هم اين را گفتم) اما نسخه آن نسخه هفتم است كه از زبان فارسي پشتيباني نمي كند. آخرين نسخه اي كه ارائه شده نسخه يازدهم است كه از زبان شيرين فارسي هم پشتيباني مي كند. بد نيست موقع خريد به اين مسئله توجه كنيد تا اگر مقدور بود از آخرين نسخه اين نرم افزار بهره مند شويد. :)

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این رو من خواستم بگم گفتم شاید خودتون میدونید. اخه دقیقا کنار اندازه ی کاغذهای استاندارد گذاشته:lol:
من یه مشکل عجیب دارم میخام باهاش بچتم شاید تونستم حلش کنم:happy:
آیدیش چیه؟ همیشه انه؟:blink:
:) سلام دوست عزيز! چه خوب پس شما مي دونستين و نگفتين؟ عيبي نداره، فكر مي كردين خودم مي دونم...
در مورد سؤالت بايد بگم كه نه هميشه آن نيستند و بعضي مواقع آن هستند. من نصفه شب بود كه چت كردم. شما هر وقت خواستين، امتحان كنين حتما جواب مي دن. وارد لينك زير شويد و محصول دلخواهتان را انتخاب كنيد. بعد بايد مدلش را هم انتخاب كنيد تا به محصول مورد نظر برسيد و سرانجام صفحه جديدي براي چت باز مي شود و ادامه ماجرا...
چت آنلاين با اپراتورهاي اچ پي
ببخشيد كه يكي دو روزي دير جواب مي دم. نمي دونم چرا آپديت شدن اين مبحث، برايم ارسال نمي شد! :blink:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
دیگه این پرینتر های 1300 لیزری اچ پی تولید نمیشه ؟

atoolah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قصد خرید اسکنر دارم
ولی حالا تو این دو مدل موندم اگه کسی اطلاعاتی در مورد اینا داره لطف کنه کمک کنه که کدوم بهتره?

canon canoscan 4400F
hp Scanjet 4850 or 4890

میگن اسکنر کنن بهتره درسته؟

اگه کسی تو این مایه ها چیزی سراغ داره لطف کنه معرفی کنه
امکانات مدنظر:
سرعت اسکن برام مهم نیست فقط کیفیت برام مهمه
ocr
وقابلیت اسکن نگاتیوهم داشته باشه

ممنون

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من قصد خرید اسکنر دارم
ولی حالا تو این دو مدل موندم اگه کسی اطلاعاتی در مورد اینا داره لطف کنه کمک کنه که کدوم بهتره?

canon canoscan 4400F
hp Scanjet 4850 or 4890

میگن اسکنر کنن بهتره درسته؟

اگه کسی تو این مایه ها چیزی سراغ داره لطف کنه معرفی کنه
امکانات مدنظر:
سرعت اسکن برام مهم نیست فقط کیفیت برام مهمه
ocr
وقابلیت اسکن نگاتیوهم داشته باشه

ممنون
من میگم اچ پی بگیر.
آخه خودم هم بین اچ پی و کنن شک داشتم، آخر هم رفتم کنن 4400 گرفتم ولی 3 تا ایراد داره که پیش خودم میگم شاید اگه اچ پی گرفته بودم این مشکلات رو نداشت:

1- سرعت اسکن کمتر از انتظارم هست (عکس رنگی آ4 رو با دقت 600 dpi در 75 ثانیه اسکن می کنه)
2- روی جعبه دستگاه نوشته 4800*9600 dpi اما هر کاری می کنم دقت اسکنر رو نمی تونم بالاتر از 600 dpi ببرم (که البته معمولاً بیشتر از این هم لازم نیست).
3- دکمه خاموش کردن نداره و برای خاموش کردنش باید دوشاخه اش رو از برق بکشم. اگر هم نکشم، هر بار که ویندوز میخواد بالا بیاد، یه مقداری از وقت startup ویندوز صرف راه اندازی اسکنر میشه.

atoolah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2- روی جعبه دستگاه نوشته 4800*9600 dpi اما هر کاری می کنم دقت اسکنر رو نمی تونم بالاتر از 600 dpi ببرم (که البته معمولاً بیشتر از این هم لازم نیست).
خوب اگه بیشتر از 600dpiاسکن نمیکنه واسه چی این همه پول بدم میرم LiDE 70 یا 25 میگیرم
شاید مشکلی هست؟؟؟ فکر نکنم این طوری ها هم باشه؟؟؟;)
ممنون از javad2000

اگه کسی در مورد hp چیزی میدونه ممنون میشم بگه !

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:

1-آیا 4183 فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
3-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟

با تشکر

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
خوب اگه بیشتر از 600dpiاسکن نمیکنه واسه چی این همه پول بدم میرم LiDE 70 یا 25 میگیرم
ممنون از javad2000

من هم ممنون ميشم اگه كسي اچ پي داره بگه كه اون مواردي كه گفتم در اچ پي چطوري هست.
ولي شما يه سر به سايت www.rayansaba.com بزن اسكنرهاش رو ببين هر كدوم رو خواستي انتخاب كن. به نظر من الآن اچ پي g3010 گزينه خوبيه. هم معروفه هم جديده.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ممنون از javad2000

من HP دارم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم:lol:
البته از 3 تا مشکل ایشون دو تاش تو سایر پرینترها هم به چشم میخوره:
1-تا حالا به اسکنری بر نخوردم که دگمه خاموش داشته باشه.
2- سرعت اسکن تو 600 dpi پائینه. چیزی نزدیک به همونی که شما گفتی:wacko:
ولی راجع به dpi فکر کنم شما یه جای کار رو اشتباه مبکنی:blink: یعنی آخرین گزینه اش 600؟ شاید موضوعات رو طبقه بندی کرده و فرضا برای متن بیشتر از 600 نگذاشته؟:blink:
من با Hp تا 1200 اشو رفتم حجم عکش شد 100 مگ
229.gif
تا 9600 هم هست که دیگه بی خیالش شدم.
ولی خرید HP رو توصیه میکنم حرف نداره. ;) تو خریدش شک نکن
3010 هم مدل خیلی خوبیه.:p

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من HP دارم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم:lol:
البته از 3 تا مشکل ایشون دو تاش تو سایر پرینترها هم به چشم میخوره:
1-تا حالا به اسکنری بر نخوردم که دگمه خاموش داشته باشه.
2- سرعت اسکن تو 600 dpi پائینه. چیزی نزدیک به همونی که شما گفتی:wacko:
ولی راجع به dpi فکر کنم شما یه جای کار رو اشتباه مبکنی:blink: یعنی آخرین گزینه اش 600؟ شاید موضوعات رو طبقه بندی کرده و فرضا برای متن بیشتر از 600 نگذاشته؟:blink:
من با Hp تا 1200 اشو رفتم حجم عکش شد 100 مگ
229.gif
تا 9600 هم هست که دیگه بی خیالش شدم.
ولی خرید HP رو توصیه میکنم حرف نداره. ;) تو خریدش شک نکن
3010 هم مدل خیلی خوبیه.:p
ممنون كه گفتيد.
من با نرم افزارهاي Microsoft Scanner and Fax Wizard, Microsoft Word, PhotoShop امتحان كردم اما كيفيت در بهترين حالت (Color) بالاتر از 600 dpi نميره.
آيا شما با MSFW مي تونيد بالاي 600 dpi بريد؟ آخه من ديدم حتي اسكنرهايي كه با نرم افزارهاي خودشون بيش از 600 dpi دارند با MSFW بالاتر از اين اسكن نمي كنند.

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام:

به من یه پرینتر Samsung CLP300 و Samsung ML2510 هدیه دادن! موندم که چیکار کنم اینارو بفروشم یا استفاده کنم! چون میترسم جنسشون خوب نباشه تاحالا سامسونگ رو امتحان نکردم! میترسم استفاده کنم بد از آب در بیاد منتظرم کسی هستمطلاع داره بهم خبر بده که خوبه یا نه!
ضمنا تونرش راحت پیدا میشه"؟! سام سرویس خوب گارانتی می کنه؟! یا اذیت میکنه؟!

وحید

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
نماز روزه ها قبو ل باشه:)
ما از خیر hp 1005 گذشتیم (یه جورایی مشکوکه:wacko:)
حالا با 200 تومن یه printer و یهscaner معرفی کنید
printer که فکر کنم دو انتخاب بیشتر ندارم 1020 و 1018 ، اینا چه فرقی دارن و کدوم پیشنهاد میشه ؟؟؟
یه اسکنر خوب و ارزون هم معرفی کنید

thanQ

بالا