سلام خدمت جواد جوناقا هادي
تا حالا هيچ كسي رو نديده بودم اينقدر از چاپگر جوهرافشان تعريف كنه
اصلا مساله تعریف و تمجید نیست.
مگه سود پرنترهای جوهر افشان تو جیب من میره که همه رو شیفت بدم به سمت جوهر افشان؟
معلومه نماینده HP اینو میگه.( تا حدودی هم درست میگه) ولی شما از نمایندگی اپسون هم راجع به شارژ و تانک جوهر بپرسی میگن اگه از آنها استفاده کنی گارانتیت میپره.و کلی آیه و قسم میاره که اونا به درد نمیخوره و به پرینترت صدمه میزنه و ...من از هر كي پرسيدم حتي نماينده hpiran گفت كه چاپگرهاي جوهرافشان اچ پي حتي اگر شارژ هم بشن خوب جواب نميدن
چون نماینده ها حافظ منافع کمپانی هستند و در ثانی بدشون نمیاد به جای اینگه ملت برن کیت شارژ بخرن و شارژ کنن بیان از اونها کارتیج بخرن
نه دیگه من اینو نگفتم که کار تمیزیه همانطور که به بهناز خانوم توصیه کردم بدن بیرون شارژ کنن چون دستهای ادم جوهری میشه.يكي از دارندگان مدل 5150 هم مي گفت كه من شارژش مي كنم اما خيلي كثيف كاري داره
در این که دقت لیزری بیش از جوهر افشانه شکی نیست. لیزری ها تو کاغذهای معمولی کیفیتشون خیلی بهتر از جوهر افشانهاست. و اصلا زمینه کاریشون با اینها فرق میکنه. جا دادن یه 1600 ( کم حجم ترین پریتر لیزری رنگی HP ) تو یه اتاق کوچک کار ساده ای نیست.حالا شما ميگي كه من شارژ مي كنم و مشكلي هم نداره. اگه اينجوري باشه كه خيلي جالب ميشه. ديگه نسل ليزري تا يه مدت ديگه ور ميفته!
مساله اینجاست که برای چه کاری میخاهیم ازشون استفاده کنیم.
نمیشه به کسی که کارش خونگیه و میخاد هر از چند گاهی عکساشو پرینت بگیره 1020 معرفی کرد (رنگی نیست )
یا 1600رو معرفی کرد( با قیمت 260 تومن ) که هم حجم و وزن قابل توجهی داره و هم نمیتونه رو کاغذ عکس پرینت بگیره.:wacko:
شما سایت HP هم که بری تو قسمت راهنمایی برای خرید پرینتر برای کاربران خانگی پرنترهای جوهر افشان رو معرفی کرده ( نه لیزری نه سوزنی و نه هیچ نوع پرینتر دیگری)
من تا سه ماهشو خودم تجربه کردم رنگ آبیش گرفته بود که با جوشاندن برطرف شد. کیفیتش هم تو چاپ تغییری نکرده بود.حالا يه سوال از شما بكنم:
اگه اين چاپگر رو يه مدت (مثلاً 2 ماه) رها كني و بري مسافرت بعد كه بر مي گردي چي ميشه؟
عين روز اول كار مي كنه، يا اول بايد هد رو بگذاري تو آب جوش بعدش خوب كار مي كنه، يا حتماً بايد هد رو عوض كني تا عين روز اول كار كنه؟
اصلا یه مساله دیگه:
من گفتم میشه کارترجهای HP رو برای بارهای متوالی شارژ کردو ولی کاربر خانگی با مصرف خانگی مسلما هر روز احتیاج به شارژ پیدا نمیکنه. شاید 3 ماه یه بار شارژ کنه.
حال من از شما یه سوای دارم آقا جواد:
اگه شما بدونی بعد از یه مسافرت 2 ماهه (که تو این دور و زمونه خیلی بعیده ) کارتریجهات خراب میشه و باید با اونها خدا حافظی کنی چه کار میکردی؟
- از همون اول لیزری میگرفتی؟
- با جوشاندن کنار میومدی و همین جوهر افشان رو میگرفتی؟
- اصلا پرینتر نمی گرفتی و کارت رو به بیرون می سپردی؟