printer که فکر کنم دو انتخاب بیشتر ندارم 1020 و 1018 ، اینا چه فرقی دارن و کدوم پیشنهاد میشه ؟؟؟
یه اسکنر خوب و ارزون هم معرفی کنید
thanQ
به اینجا یه سری بزنید www.rayansaba.com
printer که فکر کنم دو انتخاب بیشتر ندارم 1020 و 1018 ، اینا چه فرقی دارن و کدوم پیشنهاد میشه ؟؟؟
یه اسکنر خوب و ارزون هم معرفی کنید
thanQ
سلام اقا جواد اگر اشتباه نکنم یه تاپیک داشتید که در مورد خرید پرینتر ها توضیح داده بودید هر چی گشتم پیداش نکردم میتونید لینک بدید ..ممنون كه گفتيد.
من با نرم افزارهاي Microsoft Scanner and Fax Wizard, Microsoft Word, PhotoShop امتحان كردم اما كيفيت در بهترين حالت (Color) بالاتر از 600 dpi نميره.
آيا شما با MSFW مي تونيد بالاي 600 dpi بريد؟ آخه من ديدم حتي اسكنرهايي كه با نرم افزارهاي خودشون بيش از 600 dpi دارند با MSFW بالاتر از اين اسكن نمي كنند.
1- بلي فتو اسمارته. در مورد اين كه فتو اسمارت چيه اينجا يه كم توضيح داده:با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
3-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
بستگي داره كه چاپگرشو بيشتر لازم داري يا پولشو.سلام:
به من یه پرینتر Samsung CLP300 و Samsung ML2510 هدیه دادن! موندم که چیکار کنم اینارو بفروشم یا استفاده کنم! چون میترسم جنسشون خوب نباشه تاحالا سامسونگ رو امتحان نکردم! میترسم استفاده کنم بد از آب در بیاد منتظرم کسی هستمطلاع داره بهم خبر بده که خوبه یا نه!
ضمنا تونرش راحت پیدا میشه"؟! سام سرویس خوب گارانتی می کنه؟! یا اذیت میکنه؟!
وحید
از اين لحاظ، با اكثر مدل هاي بالاي 60 تومن به مقصودت مي رسي (مثلاً hp 2400). (بهتره مدل هايي كه قابليت اسكن نگاتيو هم دارند بگيري تا بتوني اگه دوست داشتي، به جاي اسكن عكس، مستقيماً نگاتيوهاي عكس رو اسكن كني)سلام
ممنون از دوستان
بذارید یه جور دیگه انتظاری که از اسکنر دارم رو بیان کنم
من دوربین آنالوگ دارم که میخام عکسامو باهاش اسکن کنم ولی میخام جوری باشه که نشه تشخیص داد که عکس با انالوگ گرفته شده یا با دیجیتال
نمی تونم بگم که 3010 واسم خوبه یا نه
لطفا در این زمینه کمکم کنید.
بازم ممنون
متاسفانه اون تاپيك، بدون هشدار قبلي، توسط يكي از مديران حذف شد.سلام اقا جواد اگر اشتباه نکنم یه تاپیک داشتید که در مورد خرید پرینتر ها توضیح داده بودید هر چی گشتم پیداش نکردم میتونید لینک بدید ..
من یه پرینتر لییزی ساده میخوام .. حدود صد و خورده ای زیر 120 میتونم هزینه کنم .
ممنونم .
سلام دوست عزيزمن بودجم حدود 200 تومن هستش و به علت کمبود جا و احتیاج به سه کاره لیزری قصد خرید hp 1005 رو داشتم که به مشکلی که در پست 1239 گفتم برخوزدم
ممنون اقا جوادمتاسفانه اون تاپيك، بدون هشدار قبلي، توسط يكي از مديران حذف شد.
براي مقصود شما 1020 hp گزينه مناسبي هست.
ممنون اقا جواد
حدود قیمتش رو دارید ؟ تونر ش چند ه اگرروزی بخوام عوضش کنم ؟ شارش هم میکنن ؟ هر تونر حدود چند صفحه چاپ میکنه ؟
شارژ كارتريج يك پرينتر ليزري چقدر در مياد؟
ممنون
سلامسلام دوست عزيز
من اين مدل را خريدم و مشكلي ندارم
با تشكر
بهناز خانمبا سلام دوباره میشه بگین کارتریجهای این 5183 چجوریه؟و کدوم رنگهاست و آیا به صرفه هست؟چه تفاوتهای نسبت به 4183 داره؟
قیمتش چنده؟
ممنونسلام
كارتريج هاي اچ پي قابل شارژ هست. هزينه شارژ اونها هم 10 تومنه كه با هر بار شارژ حدوداً 1500 برگ پرينت مي كنه. البته اگه توي تنظيمات چاپ، گزينه Econo رو انتخاب كنيد، مصرف دستگاه 40% پايين مياد (متن ها رو يه كم كمرنگ تر چاپ مي كنه).
سلام دوست عزيزسلام
مبارك باشه.
ميشه يه سوال ازتون بپرسم؟
آيا اسكنر دستگاه شما با نرم افزار Microsoft Scanner and Camera Wizard سازگار هست؟
يعني وقتي ميريد توي My Computer آخرين گزينه اي كه اونجا مي بينيد همنام دستگاهتون هست و با دوبار كليك روي اون مي تونيد كار اسكن رو انجام بديد؟
متشكرم
من همين الآن توي ويستا نصب كردم مشكل خاصي هم نداره. (1020)خوبه خیلی خوبه
بعد این پرینتر تو ویستا که مشکل نصب نداره که ؟ چون تو سایت HP وقتی قسمت مقایسه دو پرینتر 1020 , 1018 رو زدم برای 1018 زده بود که تو ویستا جواب میده اما برای 1020 چیزی ننوشته بود !!
الان 1022 اومده امکانات بیشتری هم داره .. قیمتش رو دارین ؟ دو تا کاست برای کاغذ های سایز متنوع داره که خیلی میتونه کاربرد داشته باشه .. نظرتون چیه ؟
بله
زماني كه دو كليك روي ان مي كنم يك صفحه باز مي شود و نوع برنامه را مشخص مي كنم مثلا
Microsoft Office Document scanning
بعد يك صفحه باز مي شود و شروع به اسكن مي كنه
البته پيغام اينه ocr را نصب كنيد را مي دهد