من با حدود 50-60 تومن یه اسکنر خوب و سریع می خوام. نظر شما چیه ؟
در سایتهای اینترنتی مثل newegg از Canon Lide 25 در سری ارزون قیمتها خیلی تعریف شده بود.
یکی از دوستام خریده بود خیلی ازش راضی بود .
Canon هم بالاخره کم کمپانی نیست واسه خودش.
البته دوستم Lide 30 خریده بود که فرق چندانی با این نداره.
سلما و ممنون بابت همه زحمنانون. .
من یه پرینتر جوهر افشان Epson-R270 دارم که 6 کارتریج رنگ داره و دارای برد هستند .
یه سری سوال داشتم ...
1- گارانتی عرصه های مدیریت داده ها و الکترونیک A.M.D. Electronics چه طوره ؟
اگر آدرس و تلفن دارید قرار یدید ...
2- با یه ست کارتریج چند تا پرینت می گیره معمولا ً ؟ اگر هزینه های تقریبیش رو هم بگید که دیگه عالیه ...
3- در مورد شارژ این کارتریج ها توضیح بدید ؟ بعضی ها میگن اصلاً نمیشه . بعضی ها میگن هد رو خراب کی کنه . کلا نظرتون رو راجع به شارژ این کارتریج ها بگید که آیا موافقید یا نه ؟
:blush:
چقدر خدا دوست داشته که پستتو دیدم و میتونم کامل جوابتو بدم:lol:
خدا اگه منم اندازه شما دوست داشت الان 26 تومن نرفته بود تو پاچم
چرا ؟ چون:
امروز عصر به نمایندگی مادیران تو طبقه 4 بازار ایران سر زدم و قیمتهامو گفتم.
من R270 رو خریدم 138 تومن و اون R270 با گارانتی که من گرفتم رو 128 میدا.
من تانک جوهر رو با هزار بدبختی 106 گرفتم ایشون 90 میده. ( تازه چونه بزنی پائینتر هم میده )
و اما جواب سوالاتون :
1-من نمی دونم گارانتی من فقط یه برگه است که توش مدت اعتبار و شماره سریال دستگاه رو نوشته . زیاد رو گارانتی حساس نشو هیچ کدوم بدرد نمی خورن.
در ضمن اگه از تانک جوهر استفاده کنی گارانتی پررررررررررر.(ولی مغازه امروزی میگفتم من جوری نصب میکنم که اگه بخای ببری گارانتی اثری از تانک نمونه
)
2-3 مگه خودت R270 نداری؟:blink: من از همون اول تانک گذاشتم ولی فکر کنم یه 50 تا A4 تمام رنگی بگیره.
من شدیدا خرید تانک رو توصیه میکنم. از همین مغازه ای که گفتم 90 می تونی بخری . می دونی که این تانکها خودشون کارتریج دارند و تو خودشون 100 میل جوهر موجوده
و راحت 400 تا A4 تمام رنگی میگیره.(با بهترین کیفیت )
جوهرهاشم 100 میلی از 3500 هست تا 5000. و این مغازه یکی لیتریشو داشت 35 تومن که 6تاشو 200 میداد.
( البته اگه مصرفت خیلی زیاد نیست 100 میل خودش کلی دوم میاره )
ربطی هم به هد نداره که بخاد خرابش کنه مثل کارتریج عادی ولی به حجم جوهر بیشتر.
ولی اگه بخای کارتریج بگیری باید 27 تومن برای هر ست پیاده شی ( که فکر نکنم مایل به انجام چنین کاری باشی:wacko: )
یه برگه تبلیغاتی از تو مغازش برداشتم که تلفن و آدرس سایتشو نوشته :
88806448
5-88923922
www.mir-ir.com