ممنون آقا جواد
به نظر من كه فروشنده لاف زده.
گارانتي بدون كارت گارانتي بي معنيه. هر چند خودم هم 2 تا چاپگر اچ پي خريدم هيچ كدوم هم گارانتي نداشت
ولي معمولاً اين اچ پي ها نيازي هم به گارانتي پيدا نمي كنند.
ثانياً تا اونجا كه مي دونم اچ پي اورجينال ساخت امريكا هست و ارتباطي به ژاپن نداره.
اكثر مدل هاي بازار هم ساخت چين و تايوان و... تحت ليسانس اچ پي آمريكا هستند.
اما شما نگران نباش. ديگه دستگاه رو خريدي، مباركت باشه چيز خوبيه. فقط مي توني براي اين كه خيالت راحت تر بشه زنگ بزني به اون فروشنده و بگي آدرس و شماره تلفن نمايندگي گارانتي رو بهت بده.
ممنون
نه گفت گارانتی امیتاک هستش و خودمون هم نمایندگی امیتاک هستیم
منم برای اینکه مطمئن بشم پرینتر رو برداشتم بردم نمایندگی امیتاک
دیدم دفتر نمایندگی و خدمات هم مال خودشونه و یه تابلوی بزرگ تو سردرش هستش که نوشته گارانتی رسمی محصولات HP امیتاک پرشیا
جریان رو بهش گفتم ، اونم گفت آره گارانتی امیتاک با سریال هستش (البته حتی یه نگاه هم به پرینتر یا جعبه اش هم ننداخت :blink: )
بعد همون روز هم این یارو نمایندگی امیتاک رو دیدم که تویه مغازه همون یارو که پرینتر رو ازش خریدم نشسته
( منم فهمیدم که هر دو مغازه ماله خودشونه البته این مرکز خدمات مذکور رو من حدود 5 ، 6 سالی هستش که میشناسم و تو خیابان ارتش تبریزه)
ولی باز چون هیچ لیبل و هولوگرام و کارتی نداره من مشکوکم
بله. منظور از تونر و كارتريج رو درست متوجه شديد.
كارتريج اورجينال يعني كارتريجي كه يه قسمت از اون حك شده باشه «Made in Japan» يا «Made in Americal» يا Made In هر جاي ديگه. ولي وقتي فقط يه برچسب روي اون چسبيده و نوشته Made In فلان جا، ديگه اورجينال حساب نميشه و بازار مشترك هست. البته اين معني بدي نداره. فقط معنيش اينه كه معلوم نيست
كدوم كشور اين كارتريج رو ساخته كه اين حتي در مورد دستگاه هايي با بهترين كيفيت هم ديده ميشه.
دوباره تشکر
کارتریج رو در آوردم دیدم سمت چپش حک شده بود MADE IN JAPAN
خوب برای اینکه تصلی خاطر بدیم به خودمون که آره اورجیناله و ساخت ژاپنه ، بهانه خوبی هستش :happy:
هر چند برای کشور یا کارخانه ای که بتونه یه کارتریج رو بسازه/مونتاژ کنه ، حک کردن یه MADE IN JAPAN کار چندان سختی نیست
:wacko:
فقط در یه صورت میشه از اورجینال بودن یه دستگاه اطمینان حاصل کرد
اونم در این صورت که بشه شماره سریال این دستگاه رو مثلاً تو یه قسمت خاصی از سایت
www.hp.com زد
و سایت مشخصات این دستگاه و محل عرضه اش (مثلاً خاورمیانه) رو تایید کنه مثل همین نوت بوک های پدر مادر دار !
به نظرتون برای محصولات hp این امکان هستش ؟!