Blocker
Registered User
احتمال دلیلش این بوده که بحث از بازی خارج بوده ... !؟
امیدواریم بین بچه های بخش بازی همیشه دوستــی برقرار باشه ... ضمنا" هیچ وقت زود قضاوت نکنید![]()
بنابراین حدس می زدم بستن گفتگوی آزاد کار ایشون نیست...
امیدوارم اگه پی امی با لحن نامناسب فرستاده شده مهدی جان چیزی به دل نگیرند
همچنین از پست های آخر بچه ها توی تاپیک صندلی داغ...
دقیقا نظر من هم همین هست.چند مطلب:
1. من خودم بارها توی ذهنم اومده بود که گفتگوی آزاد بخش بازی های کامپیوتری داشته باشیم و می خواستم به مهدی پی ام بزنم و ببینم نظرش چیه؟ ولی هیچ وقت پیش نیومد.
این طوری که یادمه هم ایشون همیشه بخش رو خیلی دموکراتیک اداره می کردند و همین زیر بخش ها هم به پیشنهاد بچه ها تاسیس شد و اکثر پیشنهادات این تاپیک عملی شد و ...
بنابراین حدس می زدم بستن گفتگوی آزاد کار ایشون نیست...
نظر شخصی: به نظر من یه همچین تاپیکی باید باشه و مهم هم باشه، چون بسیار به جمع شدن بچه ها دور هم کمک می کنه و جمع رو صمیمی تر می کنه. کما این که در خیلی بخش های دیگه هم هست.
2. برخورد مدیریتی از جمله بستن تاپیک همیشه آدم رو یه ذره عصبی می کنه و آدم از کوره در میره و یه چیزی میگه و کدورت ایجاد میشه. امیدوارم اگه پی امی با لحن نامناسب فرستاده شده مهدی جان چیزی به دل نگیرند ، همچنین از پست های آخر بچه ها توی تاپیک صندلی داغ...
3. بابت بسته شدن تاپیک مربوط به گیم اسپات هم تشکر می کنم.![]()
نه آقا ایمان من درباره این هم تحقیق کردم.ای آقا
یه حرفی می زنید که آدم شاخ در می آورد !!!
مگه میشه کار ایشون نباشه اونوقت پیغام بستن تاپیک به اسم ایشون باشه ! مگه میشه مدیری سر از خود بیاد و با اسم ایشون در بخشی که کنترلش دست ایشون هست تاپیکها رو پاک کنه یا ببنده ؟!!!
اگه اینطوریه , این از بی عرضه گیریه آقا مهدی است !
حداقل پیگیری می کردند و تاپیکها رو باز می کردند .
حالا که این همه احترام برای ایشون قائل هستیم , انتظار داریم متقابلا ایشون هم اینچنین باشند .
این هم از کم تجربه بودن دوستان ممکنه پیش بیاد که جای نگرانی نیست . بالاخره گاهی وقتها بعضی از صحبتها باید عنوان شود !
من اگه جای دانیال بودم پیغامی ارسال نمی کردم
ولی اگر هم ارسال می کردم نمی آمدم و بعد از آن پیغام در این تاپیک عذرخواهی کنم ! دقیقا رفتاری مثل رفتارهای مدیران در تمام بخش های این فروم , کاملا سلطنتی !
پستهای آخر , چیزی جز چند انتقاد ساده نبود و ایشون هم حتما انتقاد پذیر هستند .
در کل آقا مهدی مدیر خوبی هستند . و من هم خوشحالم که به عنوان یک کاربر در خدمت ایشون بودم
خلاصه دوستان حلال کنید ...
قضیش رو بالا گفتم.خوب شما که خودتون میدونید دیگه.و همچنین مدیران ارشد میتونن پیغام رو از طرف آقا مهدی ارسال کنن که من دلیلش رو نمیدونم چرا این کار رو کردن!توماس خان، البته من نمی دونم پیغام بسته شدن قضیه اش چی بوده، اگر پیغام بسته شدن تاپیک برای زننده تاپیک از مهدی اومده که خوب خود ایشون تاپیک رو بسته.
ولی در مورد دسترسی به بخش بازی، مدیران ارشد انجمن به تمام بخش ها دسترسی دارند و می تونند تاپیک ببندند.
در مورد پست های آخر تاپیک صندلی داغ هم به نظر من، پست ها بیشتر از "چند انتقاد ساده" بودند و بعضا لحن مناسبی نداشتند. :hmm:
کلا بخش داشت خوب پست می خورد، ولی بعد از اون قضایا انگار گرد مرگ توی بخش پاشیدند!
دیگه وقتشه ملت از شوک خارج شن!![]()
ببخشید، ولی شما فکر نمی کنید این حرف تون یه خورده ای منصفانه نیست؟دقیقا رفتاری مثل رفتارهای مدیران در تمام بخش های این فروم , کاملا سلطنتی !
رفیق، کسی از شما بد نگفته که...پی نوشت:
خوب در مورد اون پیغام هم،من نمیدونم چی تو این تاپیک به شما گفتم که شما اینقدر از اون بد میگید.
امیدوارم اگه پی امی با لحن نامناسب فرستاده شده مهدی جان چیزی به دل نگیرند
صحبت های زیادی مطرح شده، که من فقط گزیده ای اش رو که مهم تره جواب میدم.
ببخشید، ولی شما فکر نمی کنید این حرف تون یه خورده ای منصفانه نیست؟
به پست های خودتون توی همین تاپیک دقت کنید. فکر می کنم اکثر پیشنهاداتی که شما در مورد بخش دادید عملی شده اند، در صورتی که بسیاری از مدیران همین پرشین تولز و انجمن های دیگه برخوردشون با پیشنهادات کاربر فقط پیدا کردن بهانه ای برای ماست مالی کردن اون پیشنهاد است، و سالی یک بار هم یه پیشنهاد رو عملی نمی کنند.
لطفا من رو به جانب داری از ایشون متهم نکنید، ولی واقعا فکر نمی کنم این جوری که می گید باشه.
رفیق، کسی از شما بد نگفته که...
در مورد پی ام شما به ایشون من هم فقط یک جمله نوشتم:
این هم که جمله بدی نیست، در واقع فقط هدفم این بود که اگر علت ساکت شدن بخش کدورت بچه ها از همدیگه است، کدورت برطرف بشه (البته درست می گید، ممکنه علت ساکت شدن بخش همین امتحانات نهایی باشه).
شما هم امیدوارم بعد از این که امتحانات تموم شد باز هم بیشتر توی بخش ببینیم تون.
تاپیک رو مجددا باز کردم.
ببینیم اینبار چطور پیش میره.
به جای تاپیک گفتگو آزاد یه تاپیک ایجاد بشه بحث تخصصی-نیمه تخصصی-شخصی ! در مورد بازی بهتره.
مثلا هر هفته یا هر ماه با پیشنهاد کاربران یه موضوع تو پست اول گذاشته بشه در مورد اون بحث بشه مثل :
تاثیر بازی های ویدئویی
ویژگی های یه بازی موفق از نظر شما
گیم پلی , داستان , گرافیک ؟
و...