Ali_softcenter
Registered User
به نظرم این پیشنهاد رو در یه فرومی مثل بازی سنتر مطرح کنید بهتر استقبال میشه.
سلام؛سلام.
من با زدن تاپیک مشکلی ندارم.
فقط این بحث تخصصی هست و شاید همه نتونن توش شرکت کنن.به خصوص اینجا و در حال حاضر.
این کار وقت هم میخواد که ممکنه مثل مجله بشه و ...
به نظر من فعلا نیاز به تاپیک های کلی داریم که همه بتونن توش پست بدن.
تا الآن خیلی تو اینترنت دنبال این مطلب گشتم که یه سایت یا وبلاگ یا تاپیک کامل درباره ی این موضوع پیدا کنم . ولی هر جا رفتم ، یا فقط معرفی بوده ، یا فقط آموزش و جالبه که هیچ کدومم به سرانجام نرسیدن و کامل نبودن .
این موضوع ، موضوع game engine یا همون موتور بازی هستش .
حالا پیشنهاد من اینه که یه تیم تشکیل بشه . اعضاعش هم همین یوزر های بخش بازی باشن . این گروه شروع کنن به تحقیق درباره ی این موضوع .
اگه بتونیم یه مجموعه ی آموزشی نسبتا کامل جمع آوری کنیم و نهایتا به صورت یه کتاب دربیاریم ، فکر کنم هم واسه خود کاربر های این بخش مفید باشه (از لحاظ بالا رفتن اطلاعات ) و هم برای بخش کامپیوتر پی تی .
از بزرگ های این بخش خواهش می کنم پیشنهاداشونو بدن تا معلوم بشه اصلا با این پیشنهاد من موافقن یا نه .
پیشاپیش از همکاری همه ممنون .![]()
هـم آره ، هـم نـه ...دوستان نظرتون راجبه انتقال تاپیک های بازی های کنسولی مثل Dante's Inferno یا امثال این که نسخه ی پی سی ندارن،به بخش معرفی بازی چیه؟
به هر حال اون هم یه نوع معرفی بازیه.
میتونم بعد از انتقال جلوش بنویسم ماله کنسوله.
هـم آره ، هـم نـه ...
فکـر کنم جوابگو هست دنـی ؛ مثلاً Dante's Inferno | PS3 توی بخش کنسول هـا نشون دهنده ی تاپیک ِ بازی بـرای کنسول هست ... ممکنـه توش بـه بحث هـای دیگـه هـم بشـه. بخاطـر همیـن نمیشـه گفت معرفـی هست.
البته نظـر شخصـی هست ، هرجور کـه صلاحـه. :دی
مرسـی . :دیخب پس تصویب شد.نظر علی هم محترمه.
به هر حال همیشه اختلاف نظر وجود داره ; )
7-8 تـا bro . :دیچند تا پی ام ارسال شد ؟ :دی
فعلا بازش کردم تا شور مسابقه از بین نره : )امروز تاپیک باز می شه؟![]()